• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aynı durumda olan var mı?

böyle konuları konuşmayı sevmem ama Almanya da bir arkadaşım var eşi hergün birlikte olmak istiyormuş.

Hiç gücüm kalmıyor artık midem bulanıyor, geç vakte kalmadan ondan önce uyursam belki birlikte olmak istemez diye düşünüyordum ama gece uykumdan uyandırıp zorla birlikte olmak istiyor demişti.

Sonra arkadaşım inat etmiş gıcıklık ya.
eşi ile önce sabah işe gitmeden birlikte olmuş tabi adamın hoşuna gitmiş, öğlen eşini aramış seni çok özledim çabuk gel adam hemen gelmiş yine birlikte olmuşlar, akşam işten gelir gelmez seni çok özledim deyip kocasını yatak odasına götürmüş tabi adam da güç kalmamış yapamamış morali bozulmuş, ama 1-2 saat çok istiyorum diye numara yaptım eşimde yapamayınca morali bozuldu sigara içmeye gitti diye anlattı.

ertesi gün sabah yine aynı arkadaşım yine istemeden de olsa eşine saldırıyor adam yine istekli birlikte oluyorlar, öğlen arıyor eve çabuk gel ben de bugünlerde acaip istek var seni özlüyorum gelmezsen küserim falan, eşi geliyor ama yapamıyor adamın morali sıfır işe dönüyor. akşam yine arkadaşımın ısrarı ile eşi birlikte oluyor ama oluyor işte. arkadaşım bu sefer gece eşini uyandırıyor ne olur 1 kere daha diye ama eşi yine yapamıyor morali sıfır oluyor.

böyle böyle 1-2 hafta arkadaşım numara yapmış.
ondan sonra eşinde gün içinde 2- kez eşi ile birlikte olurken şey olamayınca tutukluk olmuş :)))
-- hayatım çok birlikte oluyoruz şey olamayacağım (siz anlayın) diye heyecan yapıyorum galiba beni bu aralar kendi halime bıraksan da güç toplasam falan demeye başlamış ama arkadaşım inatla devam etmiş eşini geceleri zorla uyandırıp numaradan birlikte olmaya zorlamış ama adam da tık yok ve moral bozukluğu.

neyse yazın görüştüğümüzde anlatmıştı bunları --işte 1 ay böyle zorla birlikte olma isteklerinde sonra arkadaşımı eşi karşısına oturtmuş --hayatım biz çok birlikte oluyoruz ya ben seni mutlu edemeyeceğim diye psikolojim bozuluyor şey olamıyorum ve karşında utanıyorum biraz kendini tutsan da 2 günde falan ilişkiye girsek olmazmı demiş. arkadaş kabul etmiyor gibi görünüp - ne yapayım elimde değil seni çok istiyorum demiş.
adam tabi o eşine yetememe duygusu ile morali iyice bozulunca her gün 1-2 kez şey olduğu varsa da 1 kereyi bile olamaz olmuş ondan sonra da adam eve bahaneler uydurup geç gelmeye başlamış, eve gelince de çok yorgunum başım ağrıyor kollarım ağrıyor demeye başlamış, arkadaşımdan önce yorgunum diyerek yatak odasına gidip uyuma numarası yapmaya başlamış.

arkadaşım -- o 1-2 ay öyle bir inat ettim ki ilacı buymuş şimdi 4-5 günde bir birlikte oluyoruz ama eşim arasıra heyecan yapıp şey olamıyor ben geceliğimi giydiğim an başım ağrıyor demeye başlıyor diye anlatmıştı.

Sende öyle yap istemiyorsan da eşin istemeden birlikte ol. sen de numara yaparsın işte anla. çoğu kadının yaptığı gibi :)
sen ondan kaçacağına sen onun yaptığının fazlasını yap o senden kaçsın.

Çok değişik bir yöntemmiş valla kaydirigubbakcemile3

yeni evlisiniz ileride düzene girecektir
ama ilişki sonrası sana olan tavırları hoş değil
amaaaa bunun tek çözümü eşinle konuşmanda canım

bende 6 ay önce doğum yaptım,bebeğime tek başıma bakıyorum bitiyorum resmen
birde doğumdan sonra bende soğukluk oldu yani gece bile bebeğimi kucağıma alıp uyumak istiyorum
ama tabiki bu normal değil biliyorum eşimede yazık hak veriyorum ona
ama benimkide nerdeyse hergün istiyordu
bazen bende erkenden yorgunum deyip uyuma numarası yapıyordum
ama sonra vazgeçtim eşimle konuştum
ve karşılıklı çözdük olayı

bence sende eşinle konuşmalısın

ilerleyen zamanlarda bu düzene girecektir canım
konuşmak en mantıklısı zira senden bu işten iyice nefret etmeden ....sempatiksalakcinni

kimi der beni arzulamıyor kimi de çok oluyor bende anlamadım valladelikafadulden

kimi der beni arzulamıyor kimi de çok oluyor bende anlamadım valladelikafadulden

:roflol:
hakikaten öyle yaa:)) ilk zamanlar eşim azıcık ilgilenmese naz yapar küserdim
şimdi ise keşke hemen uyusada bende uyusam rahat rahat diyorum :)))

ılk aylar hep bÖleydık walla yıkanmaktan uykusuzluktan ruh gıbı gezıyodum
sona konuŞtum eŞımle yeter dedım bÖle olmayacak.
Oda bana kalsa her saat ısterım ama Önemlı olan ıkımızınde tatmın olması dedı.Şımdı bazen her gÜn bazen haftada bır oluyor her ıkımızınde canı ısteyınce olması Çok Önemlı.
Al karŞına konuŞ Çekınme sonuÇta eŞın
walla ben ılk zamanlar herŞeyı sÖledım hoŞuma gıden gıtmeyen hareketler pozısyonlar Şımdı rahatım yoksa Çekınerek davransak hep suskun olucaz ses Çıkaramıcaz bende dıyom herŞeyı walla ŞıÇımde tutmuyorum
ılıŞkıden sona hemen kalkması kÖtÜ demek ıstedıĞı oldu doyduya senı dÜŞÜnmÜyo asıl bu Çok yanlıŞ bence senınde haz almanı saĞlamalı yada eŞya gıbı bı kenara bırakıp kalkmamalı.bunları sadece konuŞarak ÇÖzebılırsın

daha yeniyken gayet normal =) bende de aynı durum olmuştu ama ben şikayetçi değildim daha sonra onun süresi azaldı ama yapma sıklığımız değişmedi.ilişkiden sonra soğuk davranması da normal o an dünyanın en güzel kadınını koysanız dönüp bakmaz o yaratılıştan geliyor galiba.sorun etme zamana bırak düzelecektir.

Konu 3. ayda açılmış, arkadaş inş şimdi de eşim beni istemiyor diye dert yanmıyordur.
Tam tersi bir durum olmamıştır inş.
Evliliğin ilk zamanları olur bu durumlar, inş düzelmiştir.
Açıkçası son zamanlarda okuduğum, eşiyle hiç ilişkiye girmeyen erkekleri gördükten sonra
bu olsun daha iyi deme noktasına geldim.
Yataktan sizi umursamadan kalkması, biranda pat diye o duygusallığın bitmesi
bir kadın için hiç te hoş değil, erkek içinde normal değil.
Erkekler böyledir denilebilecek bir durum değil.
İnş çözülmüştür.

böyle konuları konuşmayı sevmem ama Almanya da bir arkadaşım var eşi hergün birlikte olmak istiyormuş.

Hiç gücüm kalmıyor artık midem bulanıyor, geç vakte kalmadan ondan önce uyursam belki birlikte olmak istemez diye düşünüyordum ama gece uykumdan uyandırıp zorla birlikte olmak istiyor demişti.

eşi ile önce sabah işe gitmeden birlikte olmuş tabi adamın hoşuna gitmiş, öğlen eşini aramış seni çok özledim çabuk gel adam hemen gelmiş yine birlikte olmuşlar, akşam işten gelir gelmez seni çok özledim deyip kocasını yatak odasına götürmüş tabi adam da güç kalmamış yapamamış morali bozulmuş, ama 1-2 saat çok istiyorum diye numara yaptım eşimde yapamayınca morali bozuldu sigara içmeye gitti diye anlattı.

ertesi gün sabah yine aynı arkadaşım yine istemeden de olsa eşine saldırıyor adam yine istekli birlikte oluyorlar, öğlen arıyor eve çabuk gel ben de bugünlerde acaip istek var seni özlüyorum gelmezsen küserim falan, eşi geliyor ama yapamıyor adamın morali sıfır işe dönüyor. akşam yine arkadaşımın ısrarı ile eşi birlikte oluyor ama oluyor işte. arkadaşım bu sefer gece eşini uyandırıyor ne olur 1 kere daha diye ama eşi yine yapamıyor morali sıfır oluyor.

ondan sonra eşinde gün içinde 2- kez eşi ile birlikte olurken şey olamayınca tutukluk olmuş :)))
-- hayatım çok birlikte oluyoruz şey olamayacağım (siz anlayın) diye heyecan yapıyorum galiba beni bu aralar kendi halime bıraksan da güç toplasam falan demeye başlamış ama arkadaşım inatla devam etmiş eşini geceleri zorla uyandırıp numaradan birlikte olmaya zorlamış ama adam da tık yok ve moral bozukluğu.

neyse yazın görüştüğümüzde anlatmıştı bunları --işte 1 ay böyle zorla birlikte olma isteklerinde sonra arkadaşımı eşi karşısına oturtmuş --hayatım biz çok birlikte oluyoruz ya ben seni mutlu edemeyeceğim diye psikolojim bozuluyor şey olamıyorum ve karşında utanıyorum biraz kendini tutsan da 2 günde falan ilişkiye girsek olmazmı demiş. arkadaş kabul etmiyor gibi görünüp - ne yapayım elimde değil seni çok istiyorum demiş.
adam tabi o eşine yetememe duygusu ile morali iyice bozulunca her gün 1-2 kez şey olduğu varsa da 1 kereyi bile olamaz olmuş ondan sonra da adam eve bahaneler uydurup geç gelmeye başlamış, eve gelince de çok yorgunum başım ağrıyor kollarım ağrıyor demeye başlamış, arkadaşımdan önce yorgunum diyerek yatak odasına gidip uyuma numarası yapmaya başlamış.

arkadaşım -- o 1-2 ay öyle bir inat ettim ki ilacı buymuş şimdi 4-5 günde bir birlikte oluyoruz ama eşim arasıra heyecan yapıp şey olamıyor ben geceliğimi giydiğim an başım ağrıyor demeye başlıyor diye anlatmıştı.

Sende öyle yap istemiyorsan da eşin istemeden birlikte ol. sen de numara yaparsın işte anla. çoğu kadının yaptığı gibi :)

çok mantıklı :)

:) sadece guldum Allahim başka dert vermesin bence normalll adamın kaç yıllık dolmuslugu var sonuçta :D

İnan tarihine hiiccc bakmadim yeni konularda yer alıyordu :)

Guldum ;)

Back
X