• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aynı durumda olan varmı

vetabiki 2.5 referans aralıgında fakat olması gereken 1.5 veya 2 cıvarı
bendede hamılelge baglı gelsıtı trıot gebelık sonuna kadar endokrıne gıdıp geldım ve dogum sonrası dırek normale dondu

Allah akıl versin insanlara

O okypete konuyu kapatabilirmisin rica etsem. ben dertleşmek istedim ancak insanlar akıl vermek yerine yerden yere vurmayı ezmeyi tercih ediyorlar.

yapılan hatada olabilir düşünce yanlışta olabilir ancak birbirimize destek olmak için burda değilmiyiz. ? suan düşünüyorumki değiliz ezmek için kızmak yargılamak için burdayız. ve allah hepimizi ıslah etsin.

Belki kadin oyle demek istememistir, niye ustune gittiniz bu kadar..belki gelinde dusunuyor bende yapayiim kardes kardes buyusunler demek istedi, yani ne bilim benmi safim acep..

Belliki bir an önce anne olmak istiyorsunuz ama sağlığınız ve bebeğinizin sağlığı herşeyden önemli.Önce tedavinizi olun sabredin biraz lütfen .Umarın en kısa zamanda düşer değeriniz ve anne olursunuz bir an evvel İnşallah .Geçmiş olsun

Belki kadin oyle demek istememistir, niye ustune gittiniz bu kadar..belki gelinde dusunuyor bende yspim kardes kardes buyusunler demek istedi, yani ne bilim benmi safim acepQUOTE]
herkes karsısındakini kendisi gibi görürmüş canım. hayır düşüncem yanlış bile olsa insanı ezmekmi gerekir ? onu düzeltmek yardımcı olmak varken

Belliki bir an önce anne olmak istiyorsunuz ama sağlığınız ve bebeğinizin sağlığı herşeyden önemli.Önce tedavinizi olun sabredin biraz lütfen .Umarın en kısa zamanda düşer değeriniz ve anne olursunuz bir an evvel İnşallah .Geçmiş olsun
teşekkür ederim allah razı olsun.

Back
X