Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de bu ay düzenli ilişkim oldu 30 mayıs gibi 1 gün süren açık kahve rengi akıntım oldu sonra daha birsey olmadı ama adetim geciktiği için kan verdim ama o da negatif çıktı hâlâ da adet olmadım bende bekliyorum bakalımBende seninle aynı durumdayım canım 6 gün adet gecikmesi dün kan verdim negatif 23 ve 26 son ilişki günlerimdi erken mi verdim acaba kanı bir ihtimal beklemedeyim beyaz akıntım devam ediyor ve adet günümde de yerleşme kanaması gibi akıntım olmuştu çok umutlanmıştım nasip bakalım gelen giden yok henüz![]()
Aynen öyle bekliyoruz bakalım ne olacakAynı günler aynı şeyleri yaşıyoruz hayırlısı olsun bakalım bayram sonuna kadar da olmazsam tekrar vereceğim kan adet olmazdığımız sürece umut var![]()
Merhaba bende en son 4 mayısta adet oldum adetten 14 gün sonra kahverengi lekelenmem oldu bi gün sürdü bitti sonra adet tarihime 5 gün kala bi dökülme oldu ve hala adet olmadım kan testi yapüım negatif hiç bi belirtim yok adetim normalde düzenlidir ilk defa yaşıyorum bunu sizce nedenAdetim 5 gün gecikti dün kan verdim 2.0 negatif çıktı ama bel ve kasık ağrım var kasığım batma şeklinde eğilince yürürken ağrı yapıyor ve beyazsımsı akıntım var geç döllenme olabilir miböyle olan var mı
Merhaba bende en son 4 mayısta adet oldum adetten 14 gün sonra kahverengi lekelenmem oldu bi gün sürdü bitti sonra adet tarihime 5 gün kala bi dökülme oldu ve hala adet olmadım kan testi yapüım negatif hiç bi belirtim yok adetim normalde düzenlidir ilk defa yaşıyorum bunu sizce neden
Benimde adetim 5 gün gecikmişti test yaptım çok çok silik bi çizgi vardı kan değerim 5.17 di çok düşüktüüü sonra zaten adet oldum kimyasal gebelik yani anlayacağın belki seninde öyledir çünkü doktorum her kadın farkında olmadan kimyasal gebelik geçirebiliyor demişti çok yaygın birşeymişAdetim 5 gün gecikti dün kan verdim 2.0 negatif çıktı ama bel ve kasık ağrım var kasığım batma şeklinde eğilince yürürken ağrı yapıyor ve beyazsımsı akıntım var geç döllenme olabilir miböyle olan var mı
Daha önceki aylarda da kan verdiğimde 0.2 çıkmıştı bu ay verdiğimde 2.0 çıkınca bende bi acaba öyle birsey mi diye düşündüm ama zaten adet oldumBenimde adetim 5 gün gecikmişti test yaptım çok çok silik bi çizgi vardı kan değerim 5.17 di çok düşüktüüü sonra zaten adet oldum kimyasal gebelik yani anlayacağın belki seninde öyledir çünkü doktorum her kadın farkında olmadan kimyasal gebelik geçirebiliyor demişti çok yaygın birşeymiş
Hayırlısı olsun hakkında ne zamandır istiyorsun bebekDaha önceki aylarda da kan verdiğimde 0.2 çıkmıştı bu ay verdiğimde 2.0 çıkınca bende bi acaba öyle birsey mi diye düşündüm ama zaten adet oldum
6 aylık evliyim 3 aydır deniyoruz işte bakalım nasip ne zaman olacakHayırlısı olsun hakkında ne zamandır istiyorsun bebek