• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aynı durumda olan veya başına gelen var mı

34zehra34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2025
37
13
3
37
Adetim 5 gün gecikti dün kan verdim 2.0 negatif çıktı ama bel ve kasık ağrım var kasığım batma şeklinde eğilince yürürken ağrı yapıyor ve beyazsımsı akıntım var geç döllenme olabilir mi 🤔 böyle olan var mı

Bende seninle aynı durumdayım canım 6 gün adet gecikmesi dün kan verdim negatif 23 ve 26 son ilişki günlerimdi erken mi verdim acaba kanı bir ihtimal beklemedeyim beyaz akıntım devam ediyor ve adet günümde de yerleşme kanaması gibi akıntım olmuştu çok umutlanmıştım nasip bakalım gelen giden yok henüz🥲

Bende seninle aynı durumdayım canım 6 gün adet gecikmesi dün kan verdim negatif 23 ve 26 son ilişki günlerimdi erken mi verdim acaba kanı bir ihtimal beklemedeyim beyaz akıntım devam ediyor ve adet günümde de yerleşme kanaması gibi akıntım olmuştu çok umutlanmıştım nasip bakalım gelen giden yok henüz🥲
Benim de bu ay düzenli ilişkim oldu 30 mayıs gibi 1 gün süren açık kahve rengi akıntım oldu sonra daha birsey olmadı ama adetim geciktiği için kan verdim ama o da negatif çıktı hâlâ da adet olmadım bende bekliyorum bakalım

Aynı günler aynı şeyleri yaşıyoruz hayırlısı olsun bakalım bayram sonuna kadar da olmazsam tekrar vereceğim kan adet olmazdığımız sürece umut var🤗

Aynı günler aynı şeyleri yaşıyoruz hayırlısı olsun bakalım bayram sonuna kadar da olmazsam tekrar vereceğim kan adet olmazdığımız sürece umut var🤗
Aynen öyle bekliyoruz bakalım ne olacak ☺️ bayram sonuna kadar olmazsam bende tekrar vermeyi düşünüyorum hatta doktora giderim büyük ihtimal

Benim’de adetim bes gun gecikti 3 haziran kan testim negatif. Bat gunu 2 haziran. Ilk defa byle gecikme yasiyorum acaba mevsimsel mi, bide ben pic gormustim sali gunu kafam cok karisik

Back
X