Ay birazda olsa rahatladım çok teşekkür ederim5 haftalıkken bebek mikroskobik bir boyutta olduğu için görülmüyor ultrasında. Endişe etme canım benimde 5+2 de vajinal baktığı halde bebek görünmemişti. 7+2 de hem bebek görüldü hem kalp atışı duyduk. Şuan normal yani görülmemesi
Ne demek canımAy birazda olsa rahatladım çok teşekkür ederim
Oyy maşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Uzun zaman sonra birde aşılama ile olunca aman silik çıktı hemen beta düşük mü kese var Bebek yok birşey olur mu hep insan kendi kendine telaş içinde oluyor şu süreçte inşallah bizi o güzel günlere hayırlısıyla kavuşturur RabbimNe demek canımbenimde ilk gebelik olunca hop oturup hop kalkmıştım ama sağolsun doktorum çok olumluydu. Kese daha çok yeni bebek göremememiz normal, beta güzel artmış bende iki hafta sonra kalp atışı duyacağız demişti. Ama o iki hafta nasıl geçti bir ben bir Allah bilir. Birde ilk çocuk olunca benimki dayanamayıp herkese söylemişti. Nazar olacak, bir şey olacak diye de korkuyordum. Ama şükür 21 haftalık olduk bile
Canım vajinal baktır gittiğinde. Benim 5.haftada vajinal baktığı halde bebeği göremedi. Çok çok minik oluyorlar o zaman. Haftaya gidince gerekirse vajinal baktır. 7 haftalık karından görüntüsü bu mesela ondan zor görülüyorOyy maşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Uzun zaman sonra birde aşılama ile olunca aman silik çıktı hemen beta düşük mü kese var Bebek yok birşey olur mu hep insan kendi kendine telaş içinde oluyor şu süreçte inşallah bizi o güzel günlere hayırlısıyla kavuşturur Rabbim
Canım benimde vajinal bakıldı sanırım dediğiniz gibi küçük olduğu için doktor şimdi mesaj atmış 6. Hafta ve 7. Haftada kontrol edelim diye teşekkür ederim dönüşünüz içinCanım vajinal baktır gittiğinde. Benim 5.haftada vajinal baktığı halde bebeği göremedi. Çok çok minik oluyorlar o zaman. Haftaya gidince gerekirse vajinal baktır. 7 haftalık karından görüntüsü bu mesela ondan zor görülüyor
Şimdi gördüm durumunuz nedir bebiş varmiydiMerhaba kızlar,ben 29 eylül aşılama yaptırdım,11ci gün hcg 47,13cü gün 201,18ci gün yani 2140 fakat kese görünmedi tedirginim
Dün 4+4 denk geliyodu
Merhaba benim reglim 16 gün geçti belimde bacaklarımda ağrı var sağ alt karınımda çok da uzun sürmeyen ve tekrarı olmayan sancılar oluyor nedeni nedir acaba hiç Korunmuyoruz 1 buçuk senedir ve hala gebelik oluşmadı en son geçen pazar değil önceki pazar kan verdim ve negatifti evde test yaptım oda negatiftiŞimdi gördüm durumunuz nedir bebiş varmiydi
16 gün çok uzun bir süre bende sizin gibiydim. Bir buçuk yıldır korunmasız ilişki yaşıyorduk adetim hep geçikiyordu. Kiloluydum. Hep bana kilodan dedi doktorlarım. En son bir devlet Hastanesi'nde başka bir doktora göründüm. Onun sayesinde yarım rahimli olduğumu pkoslu olduğumu öğrendim ve bana çocuk istiyorsam neyi beklediğimi aşılama yapalım mı diye sordu. İnanın iyi ki evet demişim. Şuan 14 haftalık gebeyim. Siz hiç doktora göründünüz mü ? Adetim bir gün gecikmisti benim kaset almıştım ekte birkaicam çizgiyi goremiyceksiniz bile ama ben görüyordum delirdim sandılar hatta sonra gidip pahalı olanlardan aldım orda gördüm çizgiyi ve sonra kan vermiştim kanda da çıktı. Geç döllenme ise sizde cikmayada bilir bir test daha yapın hatta kaset alın varsa şuan çoktan çıkar çünkü yoksa da hiç doktor gormediyseniz bir görünün çünkü doktorum bana üzülerek 1,5 sene düzenli ilişki korunmasız ve çocuk olmuyorsa şuan sebepsiz infertilite demişti sonra sebebimi hsg filmi çekilince Rahmi rahîm olarak görünce ancaladikMerhaba benim reglim 16 gün geçti belimde bacaklarımda ağrı var sağ alt karınımda çok da uzun sürmeyen ve tekrarı olmayan sancılar oluyor nedeni nedir acaba hiç Korunmuyoruz 1 buçuk senedir ve hala gebelik oluşmadı en son geçen pazar değil önceki pazar kan verdim ve negatifti evde test yaptım oda negatifti
Doktora göründüm hsg çekildi hiçbir sorun yok dediler ama kalp şeklinde rahim dedi doktorum oda gebeliğe engel değilmiş16 gün çok uzun bir süre bende sizin gibiydim. Bir buçuk yıldır korunmasız ilişki yaşıyorduk adetim hep geçikiyordu. Kiloluydum. Hep bana kilodan dedi doktorlarım. En son bir devlet Hastanesi'nde başka bir doktora göründüm. Onun sayesinde yarım rahimli olduğumu pkoslu olduğumu öğrendim ve bana çocuk istiyorsam neyi beklediğimi aşılama yapalım mı diye sordu. İnanın iyi ki evet demişim. Şuan 14 haftalık gebeyim. Siz hiç doktora göründünüz mü ? Adetim bir gün gecikmisti benim kaset almıştım ekte birkaicam çizgiyi goremiyceksiniz bile ama ben görüyordum delirdim sandılar hatta sonra gidip pahalı olanlardan aldım orda gördüm çizgiyi ve sonra kan vermiştim kanda da çıktı. Geç döllenme ise sizde cikmayada bilir bir test daha yapın hatta kaset alın varsa şuan çoktan çıkar çünkü yoksa da hiç doktor gormediyseniz bir görünün çünkü doktorum bana üzülerek 1,5 sene düzenli ilişki korunmasız ve çocuk olmuyorsa şuan sebepsiz infertilite demişti sonra sebebimi hsg filmi çekilince Rahmi rahîm olarak görünce ancaladik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?