Merhaba hanımlar, biraz dertleşmek istedim. Malum pandemiden dolayı hepimiz oldukça içimize kapandık. Açıkçası ben de bu dönemde duygusal bir boşluk içerisine düştüm. Pandemiden önce arkadaşlarımla buluşurdum sıkça ve yeni insanlarla tanışırdım. Duygusal anlamda insanlarla tanışıp ilişkilere başlardım. Tabi şimdi evde kapalı oldukça insan duygusal anlamda da boşluğa düşüyor, özellikle hayatında bir erkek olmayan kadınlar. Ben de pandemide iyice yeni bir erkekle tanışma, aşık olma hayallerine sardım. Bu gibi konulara kafayı takınca da neredeyse her gördüğüm ve sevgilisi olmayan erkeği potansiyel aday olarak görmeye başladım
Ama bu şekilde zorladıkça şunu farkettim: Bu şekilde bir beklentiye girince olacağı varsa da olmuyor. Yani mesela benim geçmişteki ilişkilerim hep plansızdı. Hiç aklımda yokken tesadüfen birileriyle tanışıp aşık olup bir ilişkiye başlamıştım. Tabi böyle olunca çok daha güzel oluyor. Bu pandemide içine girdiğim ruh hali çok zorlama geliyor. Sürekli birileriyle tanışma isteği olunca zorlama oluyor. Ama pandemide de tesadüfen tanışmalar olmuyor. Keşke diyorum bir gün dışarıdayken tamamen tesadüfen biriyle tanışsam mesela, bu gibi heyecanları çok özledim. Benim gibi duyguları olanlar var mı? Dertleşebiliriz..