Aynı duyguları yaşayanlar var mı

torarikar

Daha yaşanacak çok şey var...
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2017
6.069
7.854
198
Merhaba hanımlar, biraz dertleşmek istedim. Malum pandemiden dolayı hepimiz oldukça içimize kapandık. Açıkçası ben de bu dönemde duygusal bir boşluk içerisine düştüm. Pandemiden önce arkadaşlarımla buluşurdum sıkça ve yeni insanlarla tanışırdım. Duygusal anlamda insanlarla tanışıp ilişkilere başlardım. Tabi şimdi evde kapalı oldukça insan duygusal anlamda da boşluğa düşüyor, özellikle hayatında bir erkek olmayan kadınlar. Ben de pandemide iyice yeni bir erkekle tanışma, aşık olma hayallerine sardım. Bu gibi konulara kafayı takınca da neredeyse her gördüğüm ve sevgilisi olmayan erkeği potansiyel aday olarak görmeye başladım😂 Ama bu şekilde zorladıkça şunu farkettim: Bu şekilde bir beklentiye girince olacağı varsa da olmuyor. Yani mesela benim geçmişteki ilişkilerim hep plansızdı. Hiç aklımda yokken tesadüfen birileriyle tanışıp aşık olup bir ilişkiye başlamıştım. Tabi böyle olunca çok daha güzel oluyor. Bu pandemide içine girdiğim ruh hali çok zorlama geliyor. Sürekli birileriyle tanışma isteği olunca zorlama oluyor. Ama pandemide de tesadüfen tanışmalar olmuyor. Keşke diyorum bir gün dışarıdayken tamamen tesadüfen biriyle tanışsam mesela, bu gibi heyecanları çok özledim. Benim gibi duyguları olanlar var mı? Dertleşebiliriz..

😍🤣Bekarlar asik olmayi düşünürken,evliler de bu pandemide koca boşamayı düşündüler emin ol.Bekarlar duygusal açlıkla boğuşurken,evliler çoluk,çocuk, koca, aşk herseyi gözden de cikardilar.pandemi kimseye yaramadi.En büyük aşklara bile bu kadar bir arada olmak darbe vurmustur.şahsen kocami cok severim, cocuklarimi da;fakat oyle ki pandeminin ilk 4.ayinda falan korona degilken,kendimi dışarı atip olmayi düşündüm.
Belki beni bir 14 gun yurda kapatirlar da kafa dinlerim diye.okul yok, is yok herkes evde,durmadan aç. Ne mutfakta bulaşık bitiyor ne durmadan yemek derdi.o dönem benim aşkim ölmek uzereydi,valla bitiyordu .o yuzden sizdeki duygusal boşluğu bir şans olarak kabul edin pandemi doneminde ve önünüzdeki aşklara bakin artik...çıkar biri mutlaka.suan eminim sizin gibi tum bekar gencler serbestlik olsa da, flört etsek diyordur.bir özlem olmustur tabi bekarlarda.o yuzden karsilikli bulursunuz birbirinizi bir yerlerde.cok sorun ettiginizde bunu düşünün, benim gibi duygusal boslukta olan bir sürü insan var diye.sonucta pandemi herkesi eve kapadi degil mi:)

Son düzenleme:
Senin cinsel hayata yardımcı ekipmanlarin yok galiba . :)
Duruma vakif misin bilemiyorum da bu konunun hemen hemen aynısı başka bir kullanıcı tarafindan açilmıştı.
Konun basligi ise yine bir erkek konusu..
O
nu okuyanlar bu ekipman olayını anlamıştır zaten :)

Merhaba hanımlar, biraz dertleşmek istedim. Malum pandemiden dolayı hepimiz oldukça içimize kapandık. Açıkçası ben de bu dönemde duygusal bir boşluk içerisine düştüm. Pandemiden önce arkadaşlarımla buluşurdum sıkça ve yeni insanlarla tanışırdım. Duygusal anlamda insanlarla tanışıp ilişkilere başlardım. Tabi şimdi evde kapalı oldukça insan duygusal anlamda da boşluğa düşüyor, özellikle hayatında bir erkek olmayan kadınlar. Ben de pandemide iyice yeni bir erkekle tanışma, aşık olma hayallerine sardım. Bu gibi konulara kafayı takınca da neredeyse her gördüğüm ve sevgilisi olmayan erkeği potansiyel aday olarak görmeye başladım😂 Ama bu şekilde zorladıkça şunu farkettim: Bu şekilde bir beklentiye girince olacağı varsa da olmuyor. Yani mesela benim geçmişteki ilişkilerim hep plansızdı. Hiç aklımda yokken tesadüfen birileriyle tanışıp aşık olup bir ilişkiye başlamıştım. Tabi böyle olunca çok daha güzel oluyor. Bu pandemide içine girdiğim ruh hali çok zorlama geliyor. Sürekli birileriyle tanışma isteği olunca zorlama oluyor. Ama pandemide de tesadüfen tanışmalar olmuyor. Keşke diyorum bir gün dışarıdayken tamamen tesadüfen biriyle tanışsam mesela, bu gibi heyecanları çok özledim. Benim gibi duyguları olanlar var mı? Dertleşebiliriz..

Yaşıtların hep sokakta, kafede, barda şekerim. Gençler sosyalleşiyor. Sen niye o kadar kapattın kendini?

Bende de tam tersi oldu kimseyi istemiyorum bu rutine alıştım heralde
Rutinim bozulacak diye düşünüyorum bu durum korkutur oldu beni
İnsan yalnızlığa alışıyor zor bir durum

Pandemide yalnız kalıp bir erkeği aramak... hımmm... ben de evdekinden nasıl kurtulurum planları yaptım sürekli:KK70::KK70:
Evde çocuklar , canlı dersler ,7/24 dışarda çalışıp evde dinlenmek isteyen koca... hepsini eve kitleyip arabayla kaçsam mı💃🏻💃🏻 Pandemide saçlarımın yarısı döküldü yeminle... flörtü özlemek bile bir başka güzeldir herhalde, ahh ah 🤩

Senin cinsel hayata yardımcı ekipmanlarin yok galiba . :)
Duruma vakif misin bilemiyorum da bu konunun hemen hemen aynısı başka bir kullanıcı tarafindan açilmıştı.
Konun basligi ise yine bir erkek konusu..
O
nu okuyanlar bu ekipman olayını anlamıştır zaten :)
Pardon siteye girebildim de ne demek istediğinizi anlayamadım?

Back
X