Aynı erkekle ikinci kez evlenmek

LEYLADEN

Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2012
3
1
16
İstanbul
Merhaba arkadaşlar,
Aynı erkekle ikinici kez evlenen arkadaşların yorumlarını almak istiyorum. Denenmişi deneme der herkes bana, ama ben boşandım sonrasında kopamadım. Eşim de buna izin vermedi. 1 ay sonra tekrar nikah yapmayı planlıyoruz ve süre yaklaşınca beni kokrular sardı yine Bu arada boşanalı 3,5 sene oldu. 3 senedir beraber yaşıyoruz diyebilirim. Boşanma sorunumuz çok kıskanç olması ve sex hayatımızda çok istekli olması yani günde 4-5 kez sex yapmak istiyordu ve bu beni çok yoruyordu. Derdimi anlattığımda bunu onu arzulamamak olarak algıladı ve mutsuzluklar başladı. Sabah güne işimden dolayı erken başlıyorum, altıda kalkıyorum ve eşim sabah sex ini çok seviyor ama ben güne erken başladığım için ona bu konuda uyamadım. Evliliğimizin 2. yılında benim isteğimle boşandık. Gelelim şuanki duruma. Evet sex konusunda daha kontrollü bencil davranmıyor. Kıskançlık konusunda daha kontrollü ama içinde bastırdığını düşünüyorum ara ara çatlak sesler geliyor
O kadar kararsızım ki flört ederken güzel ama ikinci kez evlenip mutsuz olmak fikri beni boğuyor. Buna benzer yaşanmışlıklarınızı dinlemek isterim

cnm böyle flört ederek devam et bence . flört başka evlilik başka evlenince yine aynı şeyleri yaşayacağını düşünüyorum. geçim edilecek evlilik olsaydı boşanmazdın heralde

enterasan bir durum
zaten beraber yaşıyormuşsunuz bi tek imzalar kalmış

bir de alakası yok ama "seks" yazın lütfen ya sex ne öyle çok itici

3 yıldır birlikteyiz derken... aynı evdemi yaşıyorsunuz.

zaten birlikte yaşıyormuşsunuz bi süre daha böyle devam et bence ne yazık ki insanlar kolay kolay değişmiyor, belki de köprüyü geçene kadardır bu davranışları bilemiyorum. :44:

Durumu değiştirecek sadece bir imzamı yani sizce?

3 senedir beraber yaşıyormuşsunuz zaten, bir düzen oluşmuştur aranızda.
Geriye imza kalmış sadece
Bir kere boşadığınıza göre, tekrar yapabileceğinizi biliyordur
Eşiniz sekse fazla düşkün gerçekten, hep merak etmişimdir şapın etkisi gerçek mi yoksa şehir efsanesi mi diye

ilk 1-2 yılda genelde erkekler çok kıskanç oluyor belki biraz sabır yetebilirdi.3,5 yıl sonunda kopamamışsanız papaz büyüsüyle bağlamışlar sizi

Bu kadar düşkünlüğün de tedavisi vardır herhalde, evlenmeden önce bi de tedavi olmayı denesin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

zaten birlikte yaşıyormuşsunuz bi süre daha böyle devam et bence ne yazık ki insanlar kolay kolay değişmiyor, belki de köprüyü geçene kadardır bu davranışları bilemiyorum. :44:
Evet benim en büyük kaygım bu içinde tekrar evlenene kadar bastırıyor mu, yoksa törpüledi mi bazı yönlerini bilemiyorum. Bende bilemiyorum :))

Eşim doğulu ve imza onun için önemli bir bağlayıcılık taşıyor. Şİmdi kapıyı kapatıp gidip bir daha dönmemek daha rahat. İmzayı atınca ailllerle de , toplumla da evleniyorsun.

o zaman evlenme

Eşim doğulu ve imza onun için önemli bir bağlayıcılık taşıyor. Şİmdi kapıyı kapatıp gidip bir daha dönmemek daha rahat. İmzayı atınca ailllerle de , toplumla da evleniyorsun.

3 senedir imza olmadan yaşayabiliyor ama ha 3 sene yaşamış ha 5 sene ne fark edecek ki? :44: Ne kadar önemlidir bu konu sizin için bilemiyorum ama aynı erkekle tekrar evlenebilmek için farklı evlilikler yapılması gerekiyor (dinen yani) :26:

Karşı komşumuz geçen yıl boşandı eşinden 2 çocuğu vardı, annesinde yaşamaya başladı ama geçen hafta dayanamadılar nikah yaptılar ve 3-4 aydır da birlikte yaşıyorlardı.
Zaten siz şu an yaşanabilecek her şeyi yaşıyorsunuz
Bence bir imza da atın ve bu belirsizlikten kurtulun

benim annemle babam da 17 yıllık evliliklerini sonlandırdılar ama şiddetli geçimsizlikten ve bir yıl ayrı kaldılar ama bu sürede görüşmediler tabi son aylara kadar babam bizde kalmadı asla hatta zor zamanlar geçirdi evinden çocuklarndan ayrı kalınca ama sonra dayanamadılar zaten babam çok ısrar ediyordu annem de kabul etti ve babamın aklı cidden başına geldi huyları hala aynı ama frenliyor artık kendini eski hatalarını yapmamaya çalışıyor burnu sürttü kısacası ve dinen de boşanma tam olarak gerçekleşmediği için tazelediler şu anda çok mutlular

evlı değilken cınsellıkmı yasıyorsunuz
umarım mutlu olursunz:44:

Başka hiç sorununuz yok muydu

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

umarım "ban" yemem ama aynı insanla 2.kez evlenmenin dini gereklilikleri var...evlenecekseniz hülle gerekiyor diye biliyorum.."yoksa evlilik sayılmıyor" diyor otoriteler.... aklınızda bulunsun.

Valla erkeklerin hepsi sekse düşkündür ama sizinkisi de fazla düşkünmüş gerçekten.. :) bence yeniden evlenmeyin zaten beraber yaşıyosunuz bildiğiniz bi filmi sil baştan izlemek gibi olacak çünkü... ya da eğer sizi rahatsız eden davranışlarının değiştiğini düşünüyosanız o şartla evlenin... yoksa aynı şeyleri yaşayacaksınız ve sonuç pişmanlık ve aynı film.

size katılıyorum bu arada C ve G sizin ve nişanlınızın baş harfleri mi dikkatimi çekti de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…