Boşanmaya karar verip hala adım atamamak ve aynı evde yaşamak zorunda kalmak ne zor şey. Annem kanser tedavisi görmeye başladı. Çocuğa kayınvalide bizim evde bakmaya başladı. Böyle bir durumda nasıl söylenir ki böyle bir şey ailelere? Söylenmiyor. İçinden çıkamıyorum ben de. Bosansak hemen çocuk nolur, kim bakar, beni düşündüren şey bu.
Msjla aldatma diyeyim. Ona göre aldatma değil ama bana göre aldatma. Eski nisanliya binlerce msj. Saatlerce telefonda konuşmalar, benden gizlemesi ve teline erkek adıyla kaydetmesi, üstüne üstlük bana karı olaydinda yazdirmayaydin diye hakaret etmesi... Ve daha bir çok sebep var aslında. O yüzden güven sevgi saygı kalmadı.
Msjla aldatma diyeyim. Ona göre aldatma değil ama bana göre aldatma. Eski nisanliya binlerce msj. Saatlerce telefonda konuşmalar, benden gizlemesi ve teline erkek adıyla kaydetmesi, üstüne üstlük bana karı olaydinda yazdirmayaydin diye hakaret etmesi... Ve daha bir çok sebep var aslında. O yüzden güven sevgi saygı kalmadı.
zor bir durum haklısınız. ama şu an sanırım önceliğiniz anneniz ve çocuğunuz.
boşanma konusunda netseniz, sadece şu anda bununla uğraşacak enerjim yok deyip mesafeli davranmaya devam edebilirsiniz belki.
ya da sizin aklınızdaki diğer seçenekler nedir?
aileden, akrabalardan size destek olabilecek birileri var mı?
Konuştuk zaten. Beni durduran annemin hastalıgi dedim, sadece seni değil beni de durduran o, yoksa gidecektim mahkemeye dedi. Kendi hakliymis gibi o bana dava acacakmis.
zor bir durum haklısınız. ama şu an sanırım önceliğiniz anneniz ve çocuğunuz.
boşanma konusunda netseniz, sadece şu anda bununla uğraşacak enerjim yok deyip mesafeli davranmaya devam edebilirsiniz belki.
ya da sizin aklınızdaki diğer seçenekler nedir?
aileden, akrabalardan size destek olabilecek birileri var mı?