Aynı evde iki yabancı

guiding88

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2011
8.051
24.516
748
Tek bağlayan şey bizi oğlumuz sanki. Huzursuzum mutsuzum ve evliyim oğlum için mi? Yoksa gelecegimden emin olmadığım için mi? İstek yok hiç içimde.. istek olsa bile bişeylere hemen bitiyo hevesim. . Bitiriyo belki de.. maddiyat diyo sıkıntı ama kendi gidiyo her yere ailesiyle insan niye bi yerlere gitmez zaman geçirmez. . Ben anlamıyorum hiç onu.. bosanamiyorum da daha mı iyi olcak hersey bilmiyorum. Benim kaderim bu deyip boyun egiyorum ama çok mutsuzum napabilirim ki başka. ?

Çalışıyor musnuz ?
Ne kadarlık evlisiniz ? Aranızda tek sorun birlikte vakit geçirmemek mi?
Sorun çok aslında ama evlendigimizden beri başbaşa kalamıyoruz pek zıt karakterleriz catisiyoruz belki bu yuzden istemiyoruz birlikte zaman geçirmek bende yoruldum çünkü bize zaman ayrı demekten kendi haline bıraktım kpss ye çalışıyorum id arıyorum bi yandan ümitlerim bitiyo sanki yavaş yavas

Beli yeteri kadar savasmiyorum ama çok yoruldum ediyorum inşallah edicem de..
Peki hic sorunu kendinizle buldunuz mu . SoNucda eşiniz deli değil tek başına olmuyordur. Sakin yanlış anlamayın. İyileştirme amaçlı diyorum

Sabır belki geçici bir dönemdir herşey düzelebilir... bi dönem bende öyleydim çok şükür yolunda herşey...

Peki hic sorunu kendinizle buldunuz mu . SoNucda eşiniz deli değil tek başına olmuyordur. Sakin yanlış anlamayın. İyileştirme amaçlı diyorum
Karşılıklı elbette o ne yaparsa yapsın benim güler yüzlü anlayışlı olmamı bekliyo mümkün mü evlendigimizden beri burnumdan getirdi hep ailesiyle birlikteydim onlarla daha çok zaman geçiriyorum ve su an benim oğlum da onlarla daha çok faaliyette bulunuyor tuhaf değil mi

Sabır belki geçici bir dönemdir herşey düzelebilir... bi dönem bende öyleydim çok şükür yolunda herşey...
İnşallah ya Allah geçim ve huzur versin herkese insan eşine sarılmak istiyo o da aynısını soyluyo ama bizi çok ihmal ediyo sadece evine bakmakla bitmiyo ki para getirmekle olmuyo evlilik

Karşılıklı elbette o ne yaparsa yapsın benim güler yüzlü anlayışlı olmamı bekliyo mümkün mü evlendigimizden beri burnumdan getirdi hep ailesiyle birlikteydim onlarla daha çok zaman geçiriyorum ve su an benim oğlum da onlarla daha çok faaliyette bulunuyor tuhaf değil mi
Allah hepimizin kalbine gore versin inşallah. Ne deyim

Siz de kendinize aynı evin içinde başka Bi dünya kurun gezin tozun onun gibi yapın sizde onu Yoksayın kabullenme aşamasına girmişsiniz en iyisi bu dur insanları değiştirmek zor ya olduğu gibi kabul edip başka şeylere kafa yormalıyız ya da ayrılıp boşvermeliyiz

Tek bağlayan şey bizi oğlumuz sanki. Huzursuzum mutsuzum ve evliyim oğlum için mi? Yoksa gelecegimden emin olmadığım için mi? İstek yok hiç içimde.. istek olsa bile bişeylere hemen bitiyo hevesim. . Bitiriyo belki de.. maddiyat diyo sıkıntı ama kendi gidiyo her yere ailesiyle insan niye bi yerlere gitmez zaman geçirmez. . Ben anlamıyorum hiç onu.. bosanamiyorum da daha mı iyi olcak hersey bilmiyorum. Benim kaderim bu deyip boyun egiyorum ama çok mutsuzum napabilirim ki başka. ?

maddiyat diyo sıkıntı ama kendi gidiyo her yere ; Burası önemli bir nokta , çalışıyor musun ? Bu adamdan bir şey yapmasını bekleme , al oğlunu çık ,gez toz, planlar yap , onu yok say . Onun silahını ona çevir ! Ancak böyle anlar.

Cinsel hayatınız nasıl bunu niye soruyorum erkeklere göre evliliğin %80 cinsellik oluşturuyor. Boşanmış bir arkadaşım söyleyince çok şaşırmıştım. Biz kadınlar sevgi, romantizm, ilgi vs.vs. bunları bekliyoruz. Herkes sevgisini dile getirmez bazısı çok çalışır böyle ifade eder, bazısı taktir edildiğinde sevgisini gösterir , bazısı cinselliğe bağlar sevgisini vs.vs. Eşin en çok neden şikayetçi? İlk günden beri mi böyle yoksa zamanla bu hale geldi ?

Siz de kendinize aynı evin içinde başka Bi dünya kurun gezin tozun onun gibi yapın sizde onu Yoksayın kabullenme aşamasına girmişsiniz en iyisi bu dur insanları değiştirmek zor ya olduğu gibi kabul edip başka şeylere kafa yormalıyız ya da ayrılıp boşvermeliyiz
Ona da izin vermiyo ki her yere gidemiyorum bi yere gidince laf sokuyo çok geziyosun diye ama olmuyo yine de insan eşiyle konuşup dertleşmek istiyo içim çok huzursuz

bizde sürekli çatışan bir çifttik
bugun konusup yollarımızı ayırmaya karar verdık
bızde cocuk yok
sızınde umarım hakkınızda hayırlısı olur
mutsuz evlılık cok zor birşey

bizde sürekli çatışan bir çifttik
bugun konusup yollarımızı ayırmaya karar verdık
bızde cocuk yok
sızınde umarım hakkınızda hayırlısı olur
mutsuz evlılık cok zor birşey
Evet insanin bütün hayatını etkiliyor işte çocuk var diye duruyoruz ana nereye kadar böyle gider bu şekilde biomur gecmez bunu biliyorum bi şekilde ya düzelecek ya da bitecek

Dedesi alıyo hergün parka götürüyor gezmeye götürüyorlar babası kahveye ben evde ev işi yapıyorum oğlum onlarla takılıyo
Ayy ne saçma ya tmm dedesidir parka götürür de arada yanı b.kunu çıkarmaya gerek yok ayrıca esin çalışmıyor mu kahvede ne isi var hergun offf ya şunu diyeceğim çocuk için evlilik yürümez asil bence çocuk için bitmeli anne babasız sadece dedeyle büyüyen bi çocuk yani ne kadar normal olabilir ki boyle büyüyen bi ahbabim var yeminle söylüyorum çocuk beyin özürlü karar senin:işsiz:

Back
X