Aynı evde iki yabancı

Aile sorun yapmıyor san
bizde sürekli çatışan bir çifttik
bugun konusup yollarımızı ayırmaya karar verdık
bızde cocuk yok
sızınde umarım hakkınızda hayırlısı olur
mutsuz evlılık cok zor birşey
aile sorun yapmıyor sanırım sızı ne güzle

Saygı
Sevgi
Cinsellik

Evlilik için en önemli şeyler. .
Umarım düzelir evliliğiniz. .

Bndede bnzer sorun var malesf ,bazen o kadar uzak hssediyormki cnku mesafeli gelio bana bilemiorm.soyledim kendine sacmalama dedi
Bu ara iyiyz ama ne kadar surer bilmem.
Uzaklasiorz bn sikeyet ediorm durumdn sonra duzeliorz ,sonra yine falan...
3 yildr evlyz

Aile sorun yapmıyor san
aile sorun yapmıyor sanırım sızı ne güzle
kendi ailem mi
çok şükür boşanmadan utanan veya benim kabullenmeyen bir ailem yok
aksine arkandayız diyen bir ailem var
ailesi arkasında olmayan arkadaşlarıma çok üzülüyorum cidden
elin oğlu zaten üzmüş

sizin eşiniz ve oğlunuz dışında muhtemelen bişeyler paylaştığınız kimse yok. ne güzel dedesi parka götürüyormuş ve ilgileniyormuş. her gün 2 saat parkta dedesiyle oynarken ister evinde ya da dışarda bir çok işini halledebilirsin. çocuğu büyüklere bırakıp başbaşa bi yerlere 1-2 saat kaçabilirsiniz. bu ortamı yaratmak genelde kadına düşüyor. bebeğim ilk doğduğunda sanki benden başka hiç kimse ona iyi bakamaz diye bırakamıyordum ama çok hata etmişim. hem eşimi kendimden uzaklaştırmışım hem de kendimi fazlasıyla yıpratmışım. bence bu fırsatı değerlendirip hem kendine hem evine daha fazla vakit ayırıp mutlu olabilirsin. denemekte fayda var.

Tek bağlayan şey bizi oğlumuz sanki. Huzursuzum mutsuzum ve evliyim oğlum için mi? Yoksa gelecegimden emin olmadığım için mi? İstek yok hiç içimde.. istek olsa bile bişeylere hemen bitiyo hevesim. . Bitiriyo belki de.. maddiyat diyo sıkıntı ama kendi gidiyo her yere ailesiyle insan niye bi yerlere gitmez zaman geçirmez. . Ben anlamıyorum hiç onu.. bosanamiyorum da daha mı iyi olcak hersey bilmiyorum. Benim kaderim bu deyip boyun egiyorum ama çok mutsuzum napabilirim ki başka. ?
Bekleme.Sen birşeyler yap.Program yap onu dahil et.Kaderim deyip boyun eğme.Hayat insana bir kez sunulur

Senin disariya cikmana ne diye laf sokuyoki sinir ... evliligimizin ilk yillarinda bizde cok tartismistik zamanla yoluna girdi sukur ...cocuk icin acele etmissiniz ama olmus bir kere ... uzakta bir yere tasinin diyecem ama esiniz madiyati sorun edecek .. bir tek senin istemenle olmaz ki onunda caba gostermesi gerek aile buyuklerinden yardim mi istesen acaba esinin saygi duydugu sozunu dinledigi bir buyuk varsa .. aslinda en guzeli birlikte aile terapistine gitmeniz ama dedimya esinde isteyecek Rabbim kolaylik versin InsAllah duzelir

Son düzenleme:
Sen mutsuzsan oğluna nasıl faydan olacak ki? Neden kendine guvenmiyorsun? İstemediğin şeyleri yapma. Taviz verme. Bir duruşun bir cizgin olsun.

Ona da izin vermiyo ki her yere gidemiyorum bi yere gidince laf sokuyo çok geziyosun diye ama olmuyo yine de insan eşiyle konuşup dertleşmek istiyo içim çok huzursuz
E laf sokarsa soksun dinleme. Kafana göre takıl o sana uysun biraz.

maddiyat diyo sıkıntı ama kendi gidiyo her yere ; Burası önemli bir nokta , çalışıyor musun ? Bu adamdan bir şey yapmasını bekleme , al oğlunu çık ,gez toz, planlar yap , onu yok say . Onun silahını ona çevir ! Ancak böyle anlar.

Cinsel hayatınız nasıl bunu niye soruyorum erkeklere göre evliliğin %80 cinsellik oluşturuyor. Boşanmış bir arkadaşım söyleyince çok şaşırmıştım. Biz kadınlar sevgi, romantizm, ilgi vs.vs. bunları bekliyoruz. Herkes sevgisini dile getirmez bazısı çok çalışır böyle ifade eder, bazısı taktir edildiğinde sevgisini gösterir , bazısı cinselliğe bağlar sevgisini vs.vs. Eşin en çok neden şikayetçi? İlk günden beri mi böyle yoksa zamanla bu hale geldi ?
Bi tek o konuda istekli zaten o zaman melek gibi oluyo her erkek gibi heralde bana izin verse her yere götürürüm yalnız da izin vermiyo çarşıya bile tek gidemiyorum annemle bile çıkayım desem sorun ediyo bazen

Bndede bnzer sorun var malesf ,bazen o kadar uzak hssediyormki cnku mesafeli gelio bana bilemiorm.soyledim kendine sacmalama dedi
Bu ara iyiyz ama ne kadar surer bilmem.
Uzaklasiorz bn sikeyet ediorm durumdn sonra duzeliorz ,sonra yine falan...
3 yildr evlyz
Bizim de öyle bi iyi bi kotu bazen taniyamiyorum sinirli bi yapısı olduğu için ne zaman ne tepki wverecegi belli olmuyo bizde 3 yıla yaklaştik Allah yardimcimiz olsun bende çözüm bulamiyorjm

Herkesin sartlari farkli bilemiyorum,ama bn cozumu takmamaya calismakta buldum.
Cok uzuluyorum,mutsuz oluyorum bazen ama bazende aman diyorum o kendi havasindaysa sende oyle ol.
Baska seylerle mesgul olmaya calisiyorum,gundemimden yavas yavas cikarir gibiyim,kendimi isimi ailemi oglumu dusunuyorum onlara odaklaniyorum
Kendisi bilir o donup gidiyorsa bnde giderim
Ayni evdemiyiz oyleyiz ama napalim birazda boyle takilalim bakalm

Tek bağlayan şey bizi oğlumuz sanki. Huzursuzum mutsuzum ve evliyim oğlum için mi? Yoksa gelecegimden emin olmadığım için mi? İstek yok hiç içimde.. istek olsa bile bişeylere hemen bitiyo hevesim. . Bitiriyo belki de.. maddiyat diyo sıkıntı ama kendi gidiyo her yere ailesiyle insan niye bi yerlere gitmez zaman geçirmez. . Ben anlamıyorum hiç onu.. bosanamiyorum da daha mı iyi olcak hersey bilmiyorum. Benim kaderim bu deyip boyun egiyorum ama çok mutsuzum napabilirim ki başka. ?
Önce resetle kendini. Tamamen baştan sona. Hayatında değiştirmek istediğin şeylerden önce kendini değiştirmekle başla.
Önce evini taşıyabilrsin imkanın yoksa evdeki gereksiz şeyleri at, elden geçir, güzel bir temizlik yap ki kötü enerji aksın gitsin. Her şeye baştan başladığına inan kendin de. Yapabiliyorsan dekorasyon değişiklikleri yap. Odanın şeklini falan değiştir. Kendinde değişiklik yap.
Eğer eşinle aranızda adı konmamış bir sorun yoksa eve güzel bir enerji ver. Akşam farklı ol, güzel yemekler yap, kendinize zaman ayırın. Hepsinden önemlisi sağlığınız yerindeyse dünya üstündeki milyonlarca insandan yüz adım öndesiniz. Hastanede yatıp da "çıktıktan sonra şunu yapacağım" diye hayal kuran milyonlarca insanı düşün.

Önce resetle kendini. Tamamen baştan sona. Hayatında değiştirmek istediğin şeylerden önce kendini değiştirmekle başla.
Önce evini taşıyabilrsin imkanın yoksa evdeki gereksiz şeyleri at, elden geçir, güzel bir temizlik yap ki kötü enerji aksın gitsin. Her şeye baştan başladığına inan kendin de. Yapabiliyorsan dekorasyon değişiklikleri yap. Odanın şeklini falan değiştir. Kendinde değişiklik yap.
Eğer eşinle aranızda adı konmamış bir sorun yoksa eve güzel bir enerji ver. Akşam farklı ol, güzel yemekler yap, kendinize zaman ayırın. Hepsinden önemlisi sağlığınız yerindeyse dünya üstündeki milyonlarca insandan yüz adım öndesiniz. Hastanede yatıp da "çıktıktan sonra şunu yapacağım" diye hayal kuran milyonlarca insanı düşün.
Evet haklısın Allah razı olsun temizliği yeni yaptım evi değiştiremem malesef mecburuz burda kalmaya diyeyim komsularim çok sukur iyi ama bazen konuşmak bile istemiyorum içimde huzursuzluk oluyo çünkü içimden gelmiyo kimseyle konuşmak sorunlarin üstü ortulmuyo ki saygı sonradan kazanılmıyo malesef saygıyı yitirmisiz biz bazen diyorum sevmiyorum bu adamı ama merak ediyorum o da aynı şekilde ama anlasamiyoruz yani herseye binyorum yapıyo eleştiriyo benimde içimden hiçbişey yapmak gelmiyo iyi yanlari da var tamamen kötü biri değil dün dua ediyorum inşallah bize evine bağlanır tamamen aile oldugunun bilincinde değil sanki akli yeni yeni başına geliyo ama tamamen bi sorumluluk almış degil

Herkesin sartlari farkli bilemiyorum,ama bn cozumu takmamaya calismakta buldum.
Cok uzuluyorum,mutsuz oluyorum bazen ama bazende aman diyorum o kendi havasindaysa sende oyle ol.
Baska seylerle mesgul olmaya calisiyorum,gundemimden yavas yavas cikarir gibiyim,kendimi isimi ailemi oglumu dusunuyorum onlara odaklaniyorum
Kendisi bilir o donup gidiyorsa bnde giderim
Ayni evdemiyiz oyleyiz ama napalim birazda boyle takilalim bakalm
Olmuyo ama aynı evde yabancı olmak çok zor bazen aynı yatakta bile yatarım gelmiyo Allah yardım etsin bizlere bizim gibiler ne diyim senin yine işin de var çok takilkiyosundur benim is olsa bu kadar üstüne düşmem belki ama hevesleniyorum ailecek bişey yapanlara eşimin ailesi öyle kocam saf dışı onlar diyolar buraya gidelim şunu yapalım bunu yapalım diye

İnşallah ya Allah geçim ve huzur versin herkese insan eşine sarılmak istiyo o da aynısını soyluyo ama bizi çok ihmal ediyo sadece evine bakmakla bitmiyo ki para getirmekle olmuyo evlilik
Haklısın ama düzelir bazen evlilikte geçiş dönemleri olur... bende bi dönem yaşadım ama atlattım .. sonra bir oğlum daha oldu şimdi 3. Yü bekliyoruz birşeyler daha yerine oturdu.. ben sabrettim çok konuştum inceldiği yerden kopartmadım çabaladım.. çok şükür bi sıkıntımız yok 5 senedir falan gayet iyiyiz.. inşallah senin içinde yoluna girer herşey...

Haklısın ama düzelir bazen evlilikte geçiş dönemleri olur... bende bi dönem yaşadım ama atlattım .. sonra bir oğlum daha oldu şimdi 3. Yü bekliyoruz birşeyler daha yerine oturdu.. ben sabrettim çok konuştum inceldiği yerden kopartmadım çabaladım.. çok şükür bi sıkıntımız yok 5 senedir falan gayet iyiyiz.. inşallah senin içinde yoluna girer herşey...
Allah razı olsun canım inşallah yoluna girer ne diyelim bende dua ediyorum sürekli sabrediyorum inşallah kazanıriz Allah sağ Selamet evladını kucağına almayi nasip etsin senin de

Back
X