Sizde ilerde böyle olucaksiniz.
Sana tavsiyem kendini gelistir hayatına eğitimine bak.cok onemseme kardeşini.onla sürekli barışmak için uğraşma küsmüş gibide kalma.
Yarın ileriki yıllarda çok uzun zamanda değil bir iki yıla üniversite için ayrılip sonrad ais için ayrı takilacaksinz zaten.
Her koyun kendi bacağından asılır. Sen kendi hayatına annene babana bak.kardesini kendi haline bırak o ilerde anlar kıymetini.
Benim şu an iki kızım var aralarında yaş farkı var yakın değiller ara.olsun istediğim çocuklarım arasinda birbirine yakın kardeslerde bu sorunlar oluyor maalesef.
Bende kendi hayatımdan tecrübe ettim.
Şimdi büyük kızımla küçüğüm farklı donemdeler büyük ergen döneminde küçükte anaokulu kıyafetleri düşünceleri hepsi farklı yaş dönemi.birbirmizin ablamala kıyafetini bile giymek iatemezdik veezdik bazen kıskanırım onu ben giyeceğim derdik diğer gün için inatlasirdik.benim erkek arkadaşım olduğunda konuşmamı bile kiskanirdi telde msjlasmami istemezdi .kendi sosyal biri değildi olmazdı erkek arkadaşi bilemiyorum o dönem ne düşünür ve yaşardı kafasinda .bu tarz şeyleralesef o çocuk aklıyla oluyor.
Şimdi iyiyiz görüşürüz herkesin kendi dünyası yaşamı var.
Herkes kendi hayatına bakıyor.ama ay i evdeyken işte öyle olmuyor.
İki kızım da birbirinin yanaklarını öper koklar şimdi çok şükür

abla abla diye gezinir küçük kızım oda kardeşini okuldan gelince sarılır koklar