- 8 Aralık 2017
- 330
- 418
- 103
- Konu Sahibi Rapunzell1
….
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konuyu ben acmistim benim yengemde bizle kaldigi icin konusurken sizde nasil oluyor dedim herkes aynı evde oturuyor önce dedi istisnalar yok mu dedim sadece bir tane kuzeninin eşi aşırı olay çıkartmış evlenmem diye o ayrı eve çıkmış.Sakin inanma bir sene der yillarca oturursunuz kv ile.Demekki sevgilin icin bu konu önemli ki simdidien mevzuyu acmis.Ev üstune ev olmaz.
Gercekten biraz akilli olmanizi isterdim sen yillarca okudun bak seneye mzun oluyorsunuz meslegini eline al calis bir bu ne acele .O kadar okudun kv ile beraber yasayi hayatini mahfetmek icin mí
Bunlaru bilmek icin ermis olmak gerekmiyor biraz mantik ve aklinizi kullanin .![]()
Mesajının tamamını okumadım. Çünkü okuduğum kadarı bana yetti. Ailesinin yanına çıkmayı teklif eden adamdan koşarak uzaklasKonuyu kısaca anlatıp fikir almak istiyorum.
3 yıllık bir ilişkim var ben okuyorum seneye mezun oluyorum, sevgilim çalışıyor.
Ayrı şehirlerde yaşıyoruz. Aslında şu 2 sene içinde evlenmeyi düşünmüyoruz ama evlenince bana bikac sene ailemle otururuz hemen ayrı eve çıkamam bizde öyle oluyor dedi doğru söylüyor bizde de hala bu adeti sürdüren var mesela benim ailem :) Yengem bizimle kalıyor 4 yıldır ama inanın çok bunalıyorum. Yapi olarak da sinirli agresif bir yapım var sürekli birilerinin hatrına içime atıyorum patlayacağım bi gün. Şimdi bende evlenince bu şekilde yasamak istemiyorum. Bu konu hariç gerçekten çok seviyor değer veriyor cok iyi biri ama bu konuda bi türlü anlaşamıyoruz. Ilerde annemgil ne ister bilmiyorum belki ayrı eve çıkın da diyebilirler şimdiden bunu bilemem baskı yapma zamanı gelince hallederiz diyor bazen de otursan bikac sene ne olur diyor. Ayy ne yapacam bilemedim daraldım![]()
EvetÜniversiteden mi mezun oluyorsunuz?
Bence se düsun yoksa ilerde burda cok konu acarsin bu dedigimi untma kv anlasamiyoruz esimle aram sogudu En son bosanmak istiyorum dersin.Konuyu ben acmistim benim yengemde bizle kaldigi icin konusurken sizde nasil oluyor dedim herkes aynı evde oturuyor önce dedi istisnalar yok mu dedim sadece bir tane kuzeninin eşi aşırı olay çıkartmış evlenmem diye o ayrı eve çıkmış.
kendi evini açamıycak durumda olan adam evlenmesin. kendi evini açamıycak olan adamla da evlenmeyin.. sadece maddi olarak değil, manevi olarak da. yıl 2018olmuş, aynı eve gelin almak mı kalmış, trakyanın gözünü seveyimKonuyu kısaca anlatıp fikir almak istiyorum.
3 yıllık bir ilişkim var ben okuyorum seneye mezun oluyorum, sevgilim çalışıyor.
Ayrı şehirlerde yaşıyoruz. Aslında şu 2 sene içinde evlenmeyi düşünmüyoruz ama evlenince bana bikac sene ailemle otururuz hemen ayrı eve çıkamam bizde öyle oluyor dedi doğru söylüyor bizde de hala bu adeti sürdüren var mesela benim ailem :) Yengem bizimle kalıyor 4 yıldır ama inanın çok bunalıyorum. Yapi olarak da sinirli agresif bir yapım var sürekli birilerinin hatrına içime atıyorum patlayacağım bi gün. Şimdi bende evlenince bu şekilde yasamak istemiyorum. Bu konu hariç gerçekten çok seviyor değer veriyor cok iyi biri ama bu konuda bi türlü anlaşamıyoruz. Ilerde annemgil ne ister bilmiyorum belki ayrı eve çıkın da diyebilirler şimdiden bunu bilemem baskı yapma zamanı gelince hallederiz diyor bazen de otursan bikac sene ne olur diyor. Ayy ne yapacam bilemedim daraldım![]()
Hemen kaç. Adetler mantık çerçevesinde sürdürülür. Belli ki ailesinden fazla çekiniyor hatta sözlerinden çıkamayacak. Seni koruyamayacak. Yolun başındasın hiç gerek yok.[/QUO9TE]
Valla hemen kaçamıyorum keşke basla yoku olsa ikna edebilsem aslında çok zor bisey değil istedigim yapmak istese yapar
Valla sürekli konuyu açıyorum bunalıyor artık ama düşününce bende bunalıyorum gerçekten iğrenç bir adet ben kendi ailemden biliyorum yengem bizimle kalıyor çok zorlanıyoruz.Bana "Bizimkilerle otururuz bir iki senecik" teklifiyle biri gelseydi ya, "Sen oturmaya devam o zaman" diyerek tekmeyi basardım. Mantığı ne ki bu adetin zorlama devam ediyor "Bizde böyle" denile denile? Adamların da işine geliyor demek, evim yerim yurdum rahatım devam, meşru bi yatak arkadaşı da odamda olur ooh. Bu mudur yani?
Bu mu evlilik?
"Evlen"mek adı üstünde, "Eve almak" değil.
Aynen ben evimizdeki sıkıntılardan aynı evde olmanın sorunlarını anlatıyorum sen iyi birisin herkesle anlaşırsın diyor. Zaten annem de pek baskı yapamaz kimseye bari bu adet bizde de olmasaydı daha baskın olurdum kahretsin bizde de varAnnen baskı yapamaz ve o işede karışamaz
Sen kendi gelinini ayır önce derler adama
Sen olmaz diyeceksin
Yüz vermemeliyim haklısınız yoksa göz göre gidecemHic yuz verme net ol.
Gelirse neala yok diretirse hic bulasma.
Simdi bu minvalde milyon yorum gelecek sen bilirsin..