- 8 Aralık 2017
- 330
- 418
- 103
- Konu Sahibi Rapunzell1
Biz baya geriden geliyoruz galibaSizi bilmem de biz 21.yy da yaşıyoruz..![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz baya geriden geliyoruz galibaSizi bilmem de biz 21.yy da yaşıyoruz..![]()
Tamam ablacımKonuş acitasyonlari kabul etme.
Konuyu kısaca anlatıp fikir almak istiyorum.
3 yıllık bir ilişkim var ben okuyorum seneye mezun oluyorum, sevgilim çalışıyor.
Ayrı şehirlerde yaşıyoruz. Aslında şu 2 sene içinde evlenmeyi düşünmüyoruz ama evlenince bana bikac sene ailemle otururuz hemen ayrı eve çıkamam bizde öyle oluyor dedi doğru söylüyor bizde de hala bu adeti sürdüren var mesela benim ailem :) Yengem bizimle kalıyor 4 yıldır ama inanın çok bunalıyorum. Yapi olarak da sinirli agresif bir yapım var sürekli birilerinin hatrına içime atıyorum patlayacağım bi gün. Şimdi bende evlenince bu şekilde yasamak istemiyorum. Bu konu hariç gerçekten çok seviyor değer veriyor cok iyi biri ama bu konuda bi türlü anlaşamıyoruz. Ilerde annemgil ne ister bilmiyorum belki ayrı eve çıkın da diyebilirler şimdiden bunu bilemem baskı yapma zamanı gelince hallederiz diyor bazen de otursan bikac sene ne olur diyor. Ayy ne yapacam bilemedim daraldım![]()
Sizinki de baya uzun bi süreymiş siz daha iyi bilirsiniz tabi neler olacağını bende net bir sekilde tavrımı koyacağım.
Sizinki de baya uzun bi süreymiş siz daha iyi bilirsiniz tabi neler olacağını bende net bir sekilde tavrımı koyacağım.
Çok doğru Inşallah oda anlar beni.Cok riskli ,cilginca ve korkunc ! Ozetle kabul etme.
Öyle valla zorlanacagim kesinAynen canım boşver kabul ediyorsa alsın etmiyorsa yol ver gitsin iki çocuğum var çok zor oluyor
Canım konuyla alakasız ama ben soru paylaşmayı bilmiyorum bi yardım edin kizÖyle valla zorlanacagim kesin
Zaten bu noktada bu adamla evlenmek ne kadar doğru bu sorgulanmalı,baştan mutsuzluğu kabul ediyor hem de üniversite mezunu bir kız var karşısındaValla sizinki akıllı biri demek ki ben mutsuz olacağımı kaç defa söyledim hatırlamıyorum
Konu açacaksın sanırım abla. Bir derdim var yazıyor ya oraya tıkla sağ üstte yeni konu aç yazıyor ordan konuya sorunu yazacaksın umarım anlatabilmisimdirCanım konuyla alakasız ama ben soru paylaşmayı bilmiyorum bi yardım edin kiz
Ikimizde birbirimizi ikna ederiz diye düşünüyoruz herhalde valla ayrıl demek de kolay ama öyle olmuyor göze alamaz diye düşünüyorum illa ki kabul edecek.sen konusuyorsun oda dinlemiyor mu ? nasil olsa ikna ederim diyordur..2 yil bekleyip ben annemden ayrilamam diyene kadar soylenecekmisin ? istemiyorsan ayrilacaksin bu kadar basit... yada kaynanayla yasamaya devam ..allah kolaylik versin
Annemgil ne ister bimiyorum bu lafta çok anlamlar yatiyo bırak ayrı evide sen lafa bak bu adam asla kendi kararlarimi veremem anemgil ne derse o olur diyo farkindamisiniz bu adamla mutsuz olursunuz sürekli aile baskisiyla yasayabilirim ben yonetime acigim annesigil ne derse yaparım diyosan ne ala yoksa gelecegi pek parlak olmayan bi evlilik olur iyi dusununKonuyu kısaca anlatıp fikir almak istiyorum.
3 yıllık bir ilişkim var ben okuyorum seneye mezun oluyorum, sevgilim çalışıyor.
Ayrı şehirlerde yaşıyoruz. Aslında şu 2 sene içinde evlenmeyi düşünmüyoruz ama evlenince bana bikac sene ailemle otururuz hemen ayrı eve çıkamam bizde öyle oluyor dedi doğru söylüyor bizde de hala bu adeti sürdüren var mesela benim ailem :) Yengem bizimle kalıyor 4 yıldır ama inanın çok bunalıyorum. Yapi olarak da sinirli agresif bir yapım var sürekli birilerinin hatrına içime atıyorum patlayacağım bi gün. Şimdi bende evlenince bu şekilde yasamak istemiyorum. Bu konu hariç gerçekten çok seviyor değer veriyor cok iyi biri ama bu konuda bi türlü anlaşamıyoruz. Ilerde annemgil ne ister bilmiyorum belki ayrı eve çıkın da diyebilirler şimdiden bunu bilemem baskı yapma zamanı gelince hallederiz diyor bazen de otursan bikac sene ne olur diyor. Ayy ne yapacam bilemedim daraldım![]()
Bende etmeyeceğim kendime de güvenmiyorum zaten kesin olay çıkar her günDün burada kv ile oturmayı kabul ettim, şimdi çok pişmanım, yardım edin diye bir kaç başlık vardı. Bence aç onları oku. Ha bana sorarsan aşkımdan ölsem de kabul etmem. Kv melek olsa yine kabul etmem. Ömrü billah bekar kalsam yine kabul etmem.
Ikimizde birbirimizi ikna ederiz diye düşünüyoruz herhalde valla ayrıl demek de kolay ama öyle olmuyor göze alamaz diye düşünüyorum illa ki kabul edecek.
HaklısınızAnnemgil ne ister bimiyorum bu lafta çok anlamlar yatiyo bırak ayrı evide sen lafa bak bu adam asla kendi kararlarimi veremem anemgil ne derse o olur diyo farkindamisiniz bu adamla mutsuz olursunuz sürekli aile baskisiyla yasayabilirim ben yonetime acigim annesigil ne derse yaparım diyosan ne ala yoksa gelecegi pek parlak olmayan bi evlilik olur iyi dusunun
Canım yapma sakın, son pişmanlık fayda etmez. Sana gerçekten değer veren adam bu teklifle gelmez bile. Kömürlük de olsa seni evinin prensesi yapar. Bu kadar kendinizi hiçe saymayın nolur. Ailen seni ne şartlarda büyüttü, en iyisini hakediyorsun. Elin kadını senin üzerinde egosunu tatmin etsin, geliin diye emir versin diye değil. Kendi evinin prensesi ol, hizmetçisi değil. Daha değer veren bir erkek bulursun eminim. Eğer bunu kabul etmeyince senden ayrılacaksa zaten uzak dur, eş değil hizmetçi arıyor o.Bende etmeyeceğim kendime de güvenmiyorum zaten kesin olay çıkar her gün
Ilerde annemgil ne ister bilmiyorum belki ayrı eve çıkın da diyebilirler şimdiden bunu bilemem