- 8 Aralık 2017
- 330
- 418
- 103
- Konu Sahibi Rapunzell1
Oturmuyorum o zamanYalnız başlığı görünce oturma o zmn diyesim geliyo![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oturmuyorum o zamanYalnız başlığı görünce oturma o zmn diyesim geliyo![]()
Saçma da lâf mi yani mantık dışı baya ama hala uygulanıyor işte. Karar verdim kesinlikle oturmayacağım.Ne saçma sapan bir adetmiş öyle o.
Kabul etmeyin sakın.
Saçma da lâf mi yani mantık dışı baya ama hala uygulanıyor işte. Karar verdim kesinlikle oturmayacağım.
O da mantıksız bence.. evlenecek durum da değillerse evlenmesinler..Hani çok zor durumda olunur fazla borçları olur bir süre durum düzelene kadar iki tarafın da rızasıyla oturulur ama onun dışında çok mantıksız.
Evlenmeye kalkıyorsa ailesinden bağımsız kararlar vermeyi de öğrensin bu erkekler...
Yengenle annen anlasabiliyor muKonuyu ben acmistim benim yengemde bizle kaldigi icin konusurken sizde nasil oluyor dedim herkes aynı evde oturuyor önce dedi istisnalar yok mu dedim sadece bir tane kuzeninin eşi aşırı olay çıkartmış evlenmem diye o ayrı eve çıkmış.
görüşüyoruz başta kv bi sıkı fıkı olmak istedi o dönem çok gerildik,her plana her duruma filan müdahale etmeye çalıştı,sonra bi üç ay küstüm ben hepsiyle,sonra ben hamile kalınca barıştık filan. sonra bi gün şeyi itiraf etti kv "sen 25 yaşındasın ben 55,sen daha olgunmuşsun bana kendime ait bi ev verdin,şimdi seninle vs tartışınca çekiliyorum evime,olay sakinleşince tekrar konuşmak bile zor gelmiyor,allah razı olsun ne salakmışım ne beraber bi hayat istemişsem,kusura bakma kızım" dedi,ben fıtratım geregi insanlarla mesafeliyimdir,onunla da öyleyim,alıştı bana 6 yıl oldu artık tartışmıyoruz bile nerdeyse..Peki ilişkileriniz nasil esinizin ailesiyle? Ben gecen yil biriyle tanismistim ayni evde degilde illa karsi dairede oturulmasini istiyordu. Ben de baska yerden ev tutulsun dedim diye kiyametler koptu. Ogullarini ailsinden koparacakmisim vovugun babasi bize kimse sartla gelemez falan demis. Salak sanki 165 lik ogluna ölen varneyse bende g..ne tekmeyi vurmustum. Sizin gibi desem ne olurdu acaba :))
O da mantıksız bence.. evlenecek durum da değillerse evlenmesinler..
tabi senin de istemen lazım yoksa zaten tat vermezIyi insanlar gerçekten hepsini tanıyorum ama kendime güvenmiyorum yapamam gibi
Kavga etmezler ama içten içe birbirlerinden hazzetmiyorlar.Yengenle annen anlasabiliyor mu
Sakin kabul etme
2018 senesindeyiz
Orası öyle de insan bişeyleri önceden kestirmek istiyor2 senede neler değişir neler .
Artık bi yerleri mecbur yiyecek canım bugün bu konuyu konuştum çok net bi şekilde tamam ailemle konuşup halledicem dediEvlenmenin en güzel yanı ayrı bir ev, aileden özel bir alan ve tabi ki yeni mobilyalar :)) ayrı ev açmaya poposu yemeyen adamla evlenmeyin
Aynen.. kendine ait bi evin olmayacaksa neden evlenim.. otururum anamın babamın evinde..Evlenmenin en güzel yanı ayrı bir ev, aileden özel bir alan ve tabi ki yeni mobilyalar :)) ayrı ev açmaya poposu yemeyen adamla evlenmeyin
Bide ayrı ev isteyene cazgır fln diyolar pess..Artık bi yerleri mecbur yiyecek canım bugün bu konuyu konuştum çok net bi şekilde tamam ailemle konuşup halledicem dedi
Ben zaten ne kadar zor ve kötü bi durum olduğunu çok iyi biliyorum yengemden ama benim yengem de binmesi kabul ediyor hani ille de ayrı eve cikacam dese çıkabilir evleri de var. Bi süre de koymadılar başta onlarSen ev sahibi olarak yengenin verdiği rahatsızlığı biliyorsun, evde yabancı olması, hep diken üstünde olmak, 2 düşünüp 1 konuşmak,
Aynısını yaşatmak ister misin?
Yengene ayrı eve çıkma süresi neydi?
Koskoca 4 yıl.
Bana o kadar uzak geliyor ki evlenince aile ile yaşamak
Evlenip, farklı durum olunca geçici süreyle yaşanır,
Ama o eve gelinlikle gitmek, hakaret gibi