Aynı evde oturmak istemiyorum :(

Aynı evde yaşamak çok ilginç, gece banyoya git tüm ev duyuyor, hafif tartışmayı herkes anlıyor. Özel bir gününü kutlamaya dışarı git, tatile de mecbur birlikte.

Konuyu kısaca anlatıp fikir almak istiyorum.
3 yıllık bir ilişkim var ben okuyorum seneye mezun oluyorum, sevgilim çalışıyor.
Ayrı şehirlerde yaşıyoruz. Aslında şu 2 sene içinde evlenmeyi düşünmüyoruz ama evlenince bana bikac sene ailemle otururuz hemen ayrı eve çıkamam bizde öyle oluyor dedi doğru söylüyor bizde de hala bu adeti sürdüren var mesela benim ailem :) Yengem bizimle kalıyor 4 yıldır ama inanın çok bunalıyorum. Yapi olarak da sinirli agresif bir yapım var sürekli birilerinin hatrına içime atıyorum patlayacağım bi gün. Şimdi bende evlenince bu şekilde yasamak istemiyorum. Bu konu hariç gerçekten çok seviyor değer veriyor cok iyi biri ama bu konuda bi türlü anlaşamıyoruz. Ilerde annemgil ne ister bilmiyorum belki ayrı eve çıkın da diyebilirler şimdiden bunu bilemem baskı yapma zamanı gelince hallederiz diyor bazen de otursan bikac sene ne olur diyor. Ayy ne yapacam bilemedim daraldım
:KK43:
Yengenler ne zaman ayrı bir hayat yaşamaya hak kazanacak, bir kaç yıl denince akla maksimum2 yıl geliyor 4 yıl fazla. Bu arada ben kabul etmezdim, dışarıda çalışıp yorgun argın eve gelip 2 kişilik yemek hazırlamak var bir de senden sanki hiç çalışmıyormuşsun gibi iş bekleyecekler. Evde eşinle yalnız olsan eşin sana yardım eder eşimden yardım istesen kv karışır surat sallandırır böyle olunca sofrayı sen kur kaldır temizle yemek yap çay kahve ikramı genel temizlik kv kpnin çamaşırları falan öyykk ööfff Bile bile mutsuzluğa evet deme

Neden beraber yasanacakmis koloni halinde yaşamayı çok seviyorsa ona mutluluklar dile ve ayrıl derim ben

Burada haftada en az 1 kez ayni evde yasama sorunuyla ilgili konu açılıyor. Hep ayni cumle "esim 1 2 sene beraber yasar, ayri eve cikariz demisti." Bastan kabul ederseniz, sonradan sesinizi cikarma hakkiniz olmuyor

Ben 7 yıldır kayınvalide ile yaşıyorum kaçarak evlendim pek bi seçeneğim yoktu ama eşim bile der katlanmak zor sen büyük bir sabır gösteriyosun ben yapamazsım senin yaptığını der.
Gerçekten çok zor banyoya gitceksin bide evde geç vakit yatıyor gece 4te 5 te kalk banyoya yada sabaha kadar bekle üstüne başına dikkat et oturmana kalkmana falan bence seviyosan cıngar çıkar evlenmem de başta tepkini koy ben yaşayamam de ben gördüm yengem bizde ben yapamam sorun olur kavga ederiz die gerçekten başta kabullenmiyceksin yoksa gerisi hep aynı olur hep iç çekersin bir köşede

Back
X