- 26 Ekim 2015
- 8.468
- 20.459
- 348
- Konu Sahibi Kucucukminicikkus
bence bir hafta sonu kendin git ve esyalarini arkadasinla beraber topla.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kimsenin nikaha laf attığı yok tam tersi nikahlılar cdiye nikahsız birlikte yaşayan sevgililere namussuz gözüyle bakıp ayarsız yorumlar yazılması halbuki o nikahlı kocaların yüzünden boynuzları arşa değen var o kocadan dayak yiyen var burda karısını başka erkeklerle sevişirken düşünmek isteyen hatta görmek isteyen kocalar var kapalı kapılar ardında yaşananlar kendilerini ilgilendirir ama nikahım var hayatım mükemmel sen şöle bölesin benim kocam var laflarıyla yazılırsa burda nikaha da laf söylenir yazana daLütfen nikaha laf atmayın o belirsizliği belirgin hale getiren, erkeğe kadına sorumluluk taşıttıran çocuğun korunmasını sağlayan bi kurum akıl sağlığı yerinde olmayanların dahil olduğu aile kurumlarından bahsetmiyorum... Ne kadar rahat yaşarsanız yaşayın nikah akidesine laf söylemeye hakkınız yok
ben de bunu merak ettim..
kimsenin nikaha laf attığı yok tam tersi nikahlılar cdiye nikahsız birlikte yaşayan sevgililere namussuz gözüyle bakıp ayarsız yorumlar yazılması halbuki o nikahlı kocaların yüzünden boynuzları arşa değen var o kocadan dayak yiyen var burda karısını başka erkeklerle sevişirken düşünmek isteyen hatta görmek isteyen kocalar var kapalı kapılar ardında yaşananlar kendilerini ilgilendirir ama nikahım var hayatım mükemmel sen şöle bölesin benim kocam var laflarıyla yazılırsa burda nikaha da laf söylenir yazana da
Ne kadar seviyoruz insanların özel hayatların da dış kapının dış mandalı bile değilken söz sahibi olmayı. Size doğru gelmeyebilir, bana da gelmeyebilir bir başkasına da. Ama bu başkasına hesap sorma hakkını nasıl veriyor ben onu anlamıyorum. Sizin doğrunuz size. Konu sahibi "erkek arkadaşım ile aynı evde yaşıyorum sizce yanlış mı?" diye bir soru sormamış keza. Bayılıyoruz doğrularımızı herkesin doğrusu sanmayı.Ne işin var sevgilinle ayni evdedüşün bul ne yapacaksin
Benim kendi eşyalarım ama elbiselerim falan ne yapacak ki onları :)Sen almak istiyorsun ama bak o verecek mi?Bir maşrapayı bölüşemeyen ayrılan eşler var...
Valla bilmem benBenim kendi eşyalarım ama elbiselerim falan ne yapacak ki onları :)
Nikah güzel şey, biz de evliyiz ama şunu biliniz ki artık dünya iki üç ayda boşanan insanlarla doluyken ve ayrılık söz konusuyken kocayla yaşamak sevgiliyle yaşamaktan daha büyük külfet haline gelmiş. Mesela konu sahibi şu an evli olup da aynı soruyu sorsaydı ?O zaman ne değişecekti? HİÇBİR ŞEY. arada bir fark yok derken bunu kastetmişler yani. Sonuçta ortada bir ayrılık ve eşya mevzusu var."Nikah" gibi küçümsenmeyecek bir fark var.
Ama konu sahibini yargılamak kimseye düşmez tabi.
En ucuz firma 1500. Yakında taşındığım için biliyorum belirtmiş olayım.Gidip kendinizin alması daha iyi ama karşılaşmak istemiyorsanız ,ucuz bir nakliye firması bulup aldırın eşyalarınızı![]()