Aynı evde yaşadığım sevgilimle ayrıldık eşyalarım ?

Lütfen nikaha laf atmayın o belirsizliği belirgin hale getiren, erkeğe kadına sorumluluk taşıttıran çocuğun korunmasını sağlayan bi kurum akıl sağlığı yerinde olmayanların dahil olduğu aile kurumlarından bahsetmiyorum... Ne kadar rahat yaşarsanız yaşayın nikah akidesine laf söylemeye hakkınız yok

Sanırım kapıya araç getirip kendim alırdım.
En olmadı başkasına alırdırırdım. Ama kesinlikle 2-3 hafta beklemek gibi bir şey yapmam. Adam eşyaları o süre içinde atar satar mazallah. Bir de ne gerek var bekledikten sonra iletişime geçmeye...

Çekinmeye veya öyle mi düşünür böyle mi düşünür kurmaya gerek yok. Sonuçta eşyanı alıyorsun. O kadar geçmişiniz var, birbirinizin yüzüne bakamayacak raddese değilseniz ne çekineceksin...

Bence bu biraz sizin o evi nasil gordugunuzle alakali.

Ayni evde yasiyorduk demissiniz ama onun evi gibi de bahsetmissiniz.

Siz o evi kendi eviniz gibi hissederek kaldiysaniz, bence anahtariniz da varsa gider istediginiz vakitte esyalarinizi toplarsiniz.

Yok o ev onun eviydi ben de uzun donem misafirdim diyorsaniz, karsi taraf ne dusunurse dusunsun, arayip haber vermeli ve evde bulunmak isterse de asla aksini talep etmemelisiniz. Sonucta okuz olmus ortaklik bozulmus, artik o bir yabanci ise, o ev de bir yabancinin evidir ve ev sahibi evde olmadan anahtar olsa bile girmek dogru degildir.

Lütfen nikaha laf atmayın o belirsizliği belirgin hale getiren, erkeğe kadına sorumluluk taşıttıran çocuğun korunmasını sağlayan bi kurum akıl sağlığı yerinde olmayanların dahil olduğu aile kurumlarından bahsetmiyorum... Ne kadar rahat yaşarsanız yaşayın nikah akidesine laf söylemeye hakkınız yok
kimsenin nikaha laf attığı yok tam tersi nikahlılar cdiye nikahsız birlikte yaşayan sevgililere namussuz gözüyle bakıp ayarsız yorumlar yazılması halbuki o nikahlı kocaların yüzünden boynuzları arşa değen var o kocadan dayak yiyen var burda karısını başka erkeklerle sevişirken düşünmek isteyen hatta görmek isteyen kocalar var kapalı kapılar ardında yaşananlar kendilerini ilgilendirir ama nikahım var hayatım mükemmel sen şöle bölesin benim kocam var laflarıyla yazılırsa burda nikaha da laf söylenir yazana da

kimsenin nikaha laf attığı yok tam tersi nikahlılar cdiye nikahsız birlikte yaşayan sevgililere namussuz gözüyle bakıp ayarsız yorumlar yazılması halbuki o nikahlı kocaların yüzünden boynuzları arşa değen var o kocadan dayak yiyen var burda karısını başka erkeklerle sevişirken düşünmek isteyen hatta görmek isteyen kocalar var kapalı kapılar ardında yaşananlar kendilerini ilgilendirir ama nikahım var hayatım mükemmel sen şöle bölesin benim kocam var laflarıyla yazılırsa burda nikaha da laf söylenir yazana da

Hanfendi psikolojisi, ahlakı bozuk insanlar istisna dedim lütfen doğru düzgün okuyun

o evde yokken gıdıp esyanızı alırsanız bu kez de benım esyamı da almıssın falan dıyebılır sacmalayabılır
su esyam nerde bu nerde dıye cırkefe yatabılır nasıl ayrıldıgınızı bılemedıgım ıcın kac yıllık evlılerde bıle malesef boyle seyler yapabılıyor bı taraf

en ıyısı mesaj atmanız esyalarımı almaya gelıcem . bukadar
gıdıp kendınız alın en guzelı

Ne işin var sevgilinle ayni evde :işsiz:düşün bul ne yapacaksin
Ne kadar seviyoruz insanların özel hayatların da dış kapının dış mandalı bile değilken söz sahibi olmayı. Size doğru gelmeyebilir, bana da gelmeyebilir bir başkasına da. Ama bu başkasına hesap sorma hakkını nasıl veriyor ben onu anlamıyorum. Sizin doğrunuz size. Konu sahibi "erkek arkadaşım ile aynı evde yaşıyorum sizce yanlış mı?" diye bir soru sormamış keza. Bayılıyoruz doğrularımızı herkesin doğrusu sanmayı.

Sen almak istiyorsun ama bak o verecek mi?Bir maşrapayı bölüşemeyen ayrılan eşler var...

"Nikah" gibi küçümsenmeyecek bir fark var.
Ama konu sahibini yargılamak kimseye düşmez tabi.
Nikah güzel şey, biz de evliyiz ama şunu biliniz ki artık dünya iki üç ayda boşanan insanlarla doluyken ve ayrılık söz konusuyken kocayla yaşamak sevgiliyle yaşamaktan daha büyük külfet haline gelmiş. Mesela konu sahibi şu an evli olup da aynı soruyu sorsaydı ?O zaman ne değişecekti? HİÇBİR ŞEY. arada bir fark yok derken bunu kastetmişler yani. Sonuçta ortada bir ayrılık ve eşya mevzusu var.

Back
X