• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aynı evde yaşadığım sevgilimle ayrıldık eşyalarım ?

Bosanmis gibi travma yasayabilirdim ben bu halde olsaydim. Sonucta evli gibisin bi imza eksik. Aliskanliklarimdanda zor gecerim.
Tabi üzülmüyor muyum üzülüyorum... ama olmuyorsa olmuyordur bu kadar çabaya rağmen olmuyorsa hayırlı değildir bizim için demektir... ama iyi. Tarafından da bakmaya çalışıyorum iyi ki benim evime gelmemiş... ben anılarla yaşayamaz o evde kalamazdım hehe :))

Ben sormustum evi ne yapacagiz diye, istedigini yap demisti. Evdeki tum esyalari tabak canaklara kadar sattim, parasiyla da tatile gitmistim.
Süpersin :) benim onun evine aldığım bi eşya yok benim kişisel eşyalarım :)) ama bende onun bana aldığı yüzüğü satıp önemli bi işimi halledeceğim sanırım :) günün birinde bu duruma geleceğimizi söyleseler inanmazdım yahu :) işte nasip kısmet...

Tabi üzülmüyor muyum üzülüyorum... ama olmuyorsa olmuyordur bu kadar çabaya rağmen olmuyorsa hayırlı değildir bizim için demektir... ama iyi. Tarafından da bakmaya çalışıyorum iyi ki benim evime gelmemiş... ben anılarla yaşayamaz o evde kalamazdım hehe :))
Tabiiki o daha cok aci verirdi. Gidene daha kolaydir kalan daha cok ceker genelde.

aileniz biliyor mu sevgilinizle yaşadığınızı? onlarla gidip almanız daha kolay olacaktır. tek başına ya da arkadaşla vs eşya taşımak çok zor. benim annem halletmiştir taşınırken çoğu şeyi.

3 yıl aynı evde yaşamışsınız değil mi? Peki eşyalarınızı gidip alacak kadar bir bağ oluşmadı mı hiç aranızda? Sizin eşyalarınız onlar. Evde de yokmuş gidip alın ve aldıktan sonra da mesaj atın: “eşyalarımı aldım haberin olsun” diye.
Bu kadar kolay aslında. Boş yere düşünmeyin yoksa sizin o eşyaların üstüne başka kadınları getirir inanın düşüncesi bile çirkin.

Kendime ait bi anahtarım var habersiz gitsem çok mu ayıp etmiş olurum ? Çünkü ben o eve geldim sonradan ne olursa olsun saygısızlık olsun istemem. Zaten oda şuan başka şehir de Yani evde değil.
O da o evde değilse habersiz gitmen bana da hoş gelmedi. Haber ver gidip eşyalarımı alınca diye ama ya son anda söyle gelemesin ya da ne zaman gideceğini tam söyleme.

Süpersin :) benim onun evine aldığım bi eşya yok benim kişisel eşyalarım :)) ama bende onun bana aldığı yüzüğü satıp önemli bi işimi halledeceğim sanırım :) günün birinde bu duruma geleceğimizi söyleseler inanmazdım yahu :) işte nasip kısmet...
Valla o evdeki tum esyalari da o almisti. Tek copum yoktu. Var olan eve yerlesmistim. Ama ikimizde evden cikmistik ayrilinca oda ailesinin yanina donmustu. Aglaya aglaya bosaltmistim. Evdeki kalan acilmadik erzaklari bile gelen ikinci elciye verdim. Hatta saf gibi bos evde video cekmistim ona gondermek icin ama vazgectim. Gerci tatilimde aglayarak gecmisti ama dondugumde tamamen silmistim. Yuzugu de satmak icin sordum sertifkasi olmasina ragmen yurtdisindan alindigi icin para etmez dediler, satamadim. Ama senin varsa imkanin sat :)

Selam hanımlar size danışmak istediğim bi konu var 3 senedir birlikte yaşadığım sevgilimle anlaşamadığımız konular vardı ve ayrıldık. Yaklaşık 1 haftadır ayrıyız ve 2 tarafta birbirimize Adım atmadık benim için bu süre zarfı bi ilişkiyi tamamen bitirmek için yeterli bi süre. Dönmek isteseydi anlaşmak isteseydi arayabilirdi diye düşünüyorum. Esas konu birlikte yaşadığımız için bütün eşyalarım o evde ve ben şuan ailemin yanında başka şehirdeyim. Onun yollamasını beklersem hem çok masraf olacak hem de baya uğraştıracaktır beni yollamamak için. Sizce araba yolculuğuyla kendim mi almalıyım bi arkadaşıma rica edip benzin parası verip yoksa 2 3 hafta sonra ben yazmalı mıyım yollayabilir misin diye ? Eşyalarım ordayken nasıl olsa beni arayacak diye düşünceye de kapılmasını istemiyorum Yani bahane gibi gözükmesin istiyorum
çalışmıyor musunuz işiniz gücünüz ne olacak? o şehre geri dönmeyecek misiniz?
eğerki oraya geri dönmeyecekseniz bir daha gidin neyiniz varsa alın, bir dahada iletişime geçmeyin kendisi ile.
yok geri dönmek zorunda iseniz iş eğitim v sdurumlarından geçici süreli eşyalarınızı birine bırakın sonra kendinize yeni bir ev tutar düzeninizi kurarsınız , anladığım kadarıyla sadece kişisel eşyanız alınacak büyük ev eşyası değil.

Bence yanında sana yardım edecek bir arkadaşınla beraber git kendin al. Dimdik dur karşısında. Evde yoksa bile senin ne kadar kararlı olduğunu görmüş olur.sonuçta hatalı taraf o ise hiç bir şekilde ezilip büzülmeye gerek yok eşyanı toplamaya gidiyorsun ona çok meraklı olsaydın zaten bin kere aramıştın

çalışmıyor musunuz işiniz gücünüz ne olacak? o şehre geri dönmeyecek misiniz?
eğerki oraya geri dönmeyecekseniz bir daha gidin neyiniz varsa alın, bir dahada iletişime geçmeyin kendisi ile.
yok geri dönmek zorunda iseniz iş eğitim v sdurumlarından geçici süreli eşyalarınızı birine bırakın sonra kendinize yeni bir ev tutar düzeninizi kurarsınız , anladığım kadarıyla sadece kişisel eşyanız alınacak büyük ev eşyası değil.

ben de bunu merak ettim..

Yorumların hepsini okuyamadım. Ama sanırım son sayfada anladığıma göre size bir yüzük alınmış ve siz de satmayı düşünüyorsunuz. Bence bu çok yanlış kolye küpe bilezik olsa neyse de yüzük bu tarz ilişkilerde karşı tarafa geri iade edilmeli diye düşünüyorum.
Ayrıca geçmiş olsun , uzun bir birliktelikmiş. Bana kalırsa o evde yokken hazır gitmen ve eşyalarını alman, ona da eve girmeden evvel mesaj atıp bildirirsin. Ama kendin almalısın, omdan sakın rica etme.

Back
X