Aynı eve girmeden bıktım

Dün aradı yazdı hiçbişey olmamış gibi konuşuyo...

Evet canım 4-5 yıllık ilşki... tayin için kıydık şubat atamasında çıkar diye düşünüyorduk ama olmadı yaza kaldık. Baya gelinlikli törenli nikah oldu yani.
O zamanla fedakarlık gibi gelmemişti hani daha erken kavuşabilmek için razı olmak gerekiyordu.

Hiçbir şey olmamış gibi konuşuyorsa tatsızlığı uzatmak istemiyordur canım :44:

Koalinaaa
lütfen lütfen lütfen askere gitsin.
bak 9 aydır eşinin asker yolunu bekleyen biri olarak söylüyorum.
bence aynı evde yaşamaya başlamadan önce gidebiliyorsa askere gitsin.
(celp dönemleri geçmiştir istese de gidemeyecektir muhtemelen ama imkanı varsa evliliğe alışmamışken gitsin ya.)

onun dışındaki mevzular için de stresten ikiniz de gerilmişsiniz. 1-2 günlüğüne kına öncesi bi tatil ya da buluşma yapamaz mısınız?

Koalinaaa
lütfen lütfen lütfen askere gitsin.
bak 9 aydır eşinin asker yolunu bekleyen biri olarak söylüyorum.
bence aynı evde yaşamaya başlamadan önce gidebiliyorsa askere gitsin.
(celp dönemleri geçmiştir istese de gidemeyecektir muhtemelen ama imkanı varsa evliliğe alışmamışken gitsin ya.)

onun dışındaki mevzular için de stresten ikiniz de gerilmişsiniz. 1-2 günlüğüne kına öncesi bi tatil ya da buluşma yapamaz mısınız?

şu an gidebiliyor ama tanıyorsam son saatine kadar ertelemek isteyecektir;)
Ben babamjn askere gittiğini hatırlıyorum o kadar geç gitmişti yani:D annem de çok zorlanmış 2 çocukla ama bilmiyorum atamanın daha erlen çıkacağını falan düşünüyorduk. Şimdi açıköğretim okuyor yeni durumları bilmiyorum blki biraz daha ertelenebilir... hayaller umutlar işte:))
Maalesef buluşma söz konusu değil:(

Back
X