aynı evin içinde babayla küslük

aashiqui

Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2016
133
104
18
34
Tam 11ay oldu... aslında babamla çok farklı ve yakın bir diyaloğumuz vardı. Annemden bile yakındı.

4-5 yıldır sigara kullanıyorum bilmiyordu
Evde annemler yoktu bir süredir babamla ikimiz kalıyorduk. Gece çalışıyor haftanın bazı günleri. Geceden çıktı ve ben uyurken normalde hiç girmediği odama tv yi açık unutmusum onu kapatmaya girdi sigara paketi gördü. O gecedeyken eve adam atmakla suçladı (o güne kadar o kadar guvenirdi ki) ama o gün Kurana el basmama rağmen inanmadı. Ben de konuştuğum biri olduğunu ama farklı bir şehirde yaşadığını isterse numarasını verebileceğini hatta iş yerini arayıp o gün is yerinde olduğunu öğrenebileceğini söyledim istemem dedi. Adam yıkıldı ya anlatamam. Ama ben de yıkıldım. Ne yeminler ettim inanmadı yüzüme nefretle baktı

Sigara paketinden nerelere gelmiş amca vay bee

Sigara paketiyle eve adam atmak arasinda nasil bir iliski kurulabilir ki?

Sigaradan sıyrılmak için düştüğün duruma bak.
Ne kötü olmuş.
Özür dilemeye devam,başka yolu yok.

Niye ben içiyorum demedin? Adama senaryolar yazdiriyosun bide inandiriyosun ?

Aradan aylar geçti bir gün beni çağırdı sinirle ve nefretle. Memlekten bana talip varmış hani konuştuğun biri var diyordun nerde? Oyaliyor seni kullanıyor. Bu çocuk çok saygın bir aileden geliyor hem de öğretmen evlen bununla dedi. Oyalamiyor kaç kere dedi istemeye gelelim diye ama sinavim var sınavdan sonra diye ben erteledim dedim ( atanamamis öğretmenim)
Elin oğlunu savunma bana dedi .

Ne biçim bir tepki? Oyle olsada ınsan evladına yakıştırmaz. Bır paket sıgara ile bu kadar acımasız bır etıket .. Bilemıyorum sıze karsı buyuk ayıp etmiş babanız.

Sigara paketini bence pre paketi gördü baban kesinlikle yani diğer türlüsü çok saçma.

Sigara sağlığa zararlı biliyoruz da böyle bir zararını da yeni öğrendim.Sigara paketinden fal bakmış resmen babanız.
Sabırla,özürle düzelir.

Tabiki de dedim ama inanmıyor. Hatta sitenin kameraları var katlarda bile. Gorevliden bi bahaneyle Rica et izle dedim yapmadı o inandı inanacagina

Baban paranoyak mi ? Yani hep böyle kurar mi ?

Bence baban sigaranin sana ait olabilecegine inanamamis boyle bi hikayeye inandirmis kendini. Allah yardimcin olsun

normal de,bir baba kızının odasında sigara paketi görünce,sigara içtiğini düşünür.sizin babanızın,nasıl bir hayal dünyası varmış?ya da onu böyle düşünmeye iten neden, neydi?
Belki de yaşadığı sıkıntılar. Şöyle ki annem ve babam ayrı yaşıyor 3yildir ama dubleks bi ev düşünün biri bi katta diğeri bi katta sadece mutfak ortak. Bana hep derdi ki şu hayatta tek güvendiğim sensin ama bir gün sırtımdan vurup bana "sen de mi brütüs "dedirteceksin diye uykularim kaçıyor

Belki de yaşadığı sıkıntılar. Şöyle ki annem ve babam ayrı yaşıyor 3yildir ama dubleks bi ev düşünün biri bi katta diğeri bi katta sadece mutfak ortak. Bana hep derdi ki şu hayatta tek güvendiğim sensin ama bir gün sırtımdan vurup bana "sen de mi brütüs "dedirteceksin diye uykularim kaçıyor

Ya iyi de sen neden kendini sucluyorsun. Babam bana eve erkek mi Attın diyecek hemde bi sigara paketi yüzünden bende onun yüzüne bidaha bakicam öyle mi ?

sigara paketiyle korunuyorduk baba bu şekilde ogrenmeni istemezdim

Sonrasında tam bi fiyasko. Ben kurstan gelince eğer kapıya yakın bi yerdeyse koşarak uzaklaşmalar. Beni gorunce kapıları çarpmalar. Size yemin ediyorum evimin mutfağına giremez oldum aylarca. Karsilasicaz bana laf söyleyecek sınav mınav yalan olacak diye.

Sigara içtiğine değil de eve erkek aldığına kendini inandıran bir baba nasıl zihniyete sahip bir baba acaba !? Çok saçma olağan dışı

Ya iyi de sen neden kendini sucluyorsun. Babam bana eve erkek mi Attın diyecek hemde bi sigara paketi yüzünden bende onun yüzüne bidaha bakicam öyle mi ?

sigara paketiyle korunuyorduk baba bu şekilde ogrenmeni istemezdim

Çok despot ve geri kafalı bir adam.
Benim kendimi savunmama karşı bana nasıl böyle bi ithamda bulunursun yazıklar olsun dedim . saygısı şer.siz dedi 11aydir yanından gecmiyorum. Peki nolacak eylül ekim gibi istemeye gelecekler beni

Back
X