aynı evin içinde babayla küslük

Hiç inanmadim. Şurda bi yerde dursun
Çok despot ve geri kafalı bir adam.
Benim kendimi savunmama karşı bana nasıl böyle bi ithamda bulunursun yazıklar olsun dedim . saygısı şer.siz dedi 11aydir yanından gecmiyorum. Peki nolacak eylül ekim gibi istemeye gelecekler beni

Bilmem onu da sen düşün. Hayatındaki şahıs ne diyor bu duruma

Bu kadar olamaz ya dedi dünyada herkesin başına gelse sadece senin baban bu tepkiyi verirdi dedi. Ben saygimdan babanla tanışma isteğinde buluncam eylül ekim gibi ve kabul ederse istemeye geliriz dedi etmezse de yapacak bir şey yok senden vazgececek degilim dedi. sen bi girişimde bulunarak elinden geleni yapmış olursun yine düğün yaparız baban destek olur düğüne gelirse amenna ama gelmezse de kendi bilir dedi. İnanmama konusu nedir?konuya mi . Keşke uydurmuş olsaydım ama maalesef rüyalarımda bile rahat bırakmayan bir yaşanmışlık

Bu arada şöyle bir huyu var. Bi şeyi elli kere didikler. Rahat birakmaz kafasına bir şey taktı mı 50 kere yanına çağırır sorar da sorar. O yüzden barışmaya çalışmak su sınav öncesi yapabileceğim bir şey değildi. Ama çok da duygulanıyorum hayat kısa bugün yaşıyor ama yarın ne olacak. Küs kalmak hos mu degil. barışmak da çok sancılı olacak. İçimden geliyor mu hayır. Ama evlenirken de rızasını almadan gitmek de istemiyorum

Benim babam odamda sigara paketi gorseysdi eger direk beni suclardi senin babanin hayal dunyasi cok genismis

Sebep her ne kadar saçma görünse de aynı evde babayla küs olmak nasıl birşeydir iyi bilirim..
3.5 ay ben yokmuşum gibi yaşadı.. Senin için nasıl zor olduğunu tahmin ediyorum..
Sürekli kaçmak, gözüne görünmek istememek, onun senden kaçması, siniri ve s. çok üzücü gerçekten..
Nasıl biri olursa olsun baba sonuçta.. Allah yardımcın olsun da en kısa zamanda atlatın inşaAllah bu durumu..
Gerçi kaç ay olmuş, hiç unutacak gibi görünmüyor baban.. Yine de umut et işte, hiç beklemediğim anda yüzüme bile bakmayan adam konuşmaya başladı benimle, bakarsın seninki de öyle olur..

AKovser .!.:
Sebep her nesaçma görünse de aynı evde babayla küs olmak nasıl birşeydir iyi bilirim..
3.5 ay ben yokmuşum gibi yaşadı.. Senin için nasıl zor olduğunu tahmin ediyorum..
Sürekli kaçmak, gözüne görünmek istememek, onun senden kaçması, siniri ve s. çok üzücü gerçekten..
Nasıl biri olursa olsun baba sonuçta.. Allah yardımcın olsun da en kısa zamanda atlatın inşaAllah bu durumu..
Gerçi kaç ay olmuş, hiç unutacak gibi görünmüyor baban.. Yine de umut et işte, hiç beklemediğim anda yüzüme bile bakmayan adam konuşmaya başladı benimle, bakarsın seninki de öyle olur..
Amin çok teşekkür ederim. Şu an anneannemdeyim ama 20gun içinde eve döneceğim ve şimdiden geriliyorum. Bi de evlenmek için barışmaya caliscam gibi gorunuyor o daha da bi gerdi . O anları dusununce sancısını hissediyorum :(

Babanın kulağına birşeylermi gitmiş, birşeymi yakalamış seninle ilgili ve sana itiraf edemiyor dili varmıyor acaba? Aklıma bu geldi.

Yoksa sigara paketi ve eve adam atmak ne alaka sanki erkek donu bulmuş amcam alt tarafı sigara paketi nasıl bir bağdaştırma bu böyle?

Sigara paketini prezervatif paketi sandı bence direk erkek attın dedi sonra sigara paketi olduğu anlaşılınca da senden özür dilemeyi gururuna yedirip geri adım atmadı. Bunun başka açıklaması olamaz. Yada babanın yardım alması gerekiyor sağlıklı bir kafa gibi gelmedi bana

Demek ki babanızla o kadar da sağlıklı bir ilişkiniz yokmuş ki adam bir sigara paketinden nerelere gelmiş. Keşke o kadar detay vermeden direkt ben içiyorum deseydiniz.

Back
X