• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayni hamam ayni tas

ah be Samire, hem içine dert edip hem de karıştırma şu adamın telefonunu.. boşver ne halt yerse yesin.. ayrıca tabi ki sende istediğin kişiyi takip edebilirsin, bunun evli olmakla bir ilgisi yok ki :) mesela ben Chris'imi takip ediyorum :KK53:
Tabiki ederim sorun olmaz ama ne bileyim bayadir bakmiyordum bugun bi bakayım dedim ya bakmasina lafim yok ama beni hiçe sayıyor ya cok zoruma gidiyor

Üzüldüm samirecim ya niye üzüyo bu adam seni,ama en kötüsü ne biliyomusun bu adamın sana saygısı yok görceğini bile bile gizlemeye bile yeltenmiyor
İste en cok ona üzülüyorum bende bakmasi hic umurumda degil ama beni hice sayip bakiyorsa iste o zaman cok üzülüyorum

Tabiki ederim sorun olmaz ama ne bileyim bayadir bakmiyordum bugun bi bakayım dedim ya bakmasina lafim yok ama beni hiçe sayıyor ya cok zoruma gidiyor

hiç gitmesin Samireciğim.. çok hisli bir insansın gerçekten çok üzülüyorum senin kırılmana.. boşver, ne halt yerse yesin, sende bak. hatta yanında bak, analar neler doğuruyor de :) senin üzüldüğünü görmesin inadına yapıyor mikrop.

hiç gitmesin Samireciğim.. çok hisli bir insansın gerçekten çok üzülüyorum senin kırılmana.. boşver, ne halt yerse yesin, sende bak. hatta yanında bak, analar neler doğuruyor de :) senin üzüldüğünü görmesin inadına yapıyor mikrop.
Evet ama beni.hic kiskanmaz ki beni seviyor mu sevmiyor mu bilmiyorum ben mutsuz geldim dunyaya mutsuz öleceğim galiba

Ben kisasa kisas yapmam bu konularda mesela..o bakti ben de bakayim o zaman demek onunla esitlemektir sanki kendinizi..cocuk oyunu gibi geliyor bana..durusunuzdaki samimiyet de azalir..

Sizin yerinizde olsam ciddi bi sekilde konusmami yaparim..daha da üstelemem..kendini de bi sey sanmasin diye..

Ben kisasa kisas yapmam bu konularda mesela..o bakti ben de bakayim o zaman demek onunla esitlemektir sanki kendinizi..cocuk oyunu gibi geliyor bana..durusunuzdaki samimiyet de azalir..

Sizin yerinizde olsam ciddi bi sekilde konusmami yaparim..daha da üstelemem..kendini de bi sey sanmasin diye..
Bu dunyada en zor şey anlamayan insana laf anlatmak anlamiyor adam zerre miktari.ayni gün herkesi basima cagirsam tum evi yiksam adam oturur tv ye bakar bide üstüne ustluk kahkaha atar

keşke çalışsan en azından kafan dağılır bütün gün düşünmezsin. var mı öyle bir ihtimal?
Yok ki ben calisacam desem önce kendi ailem sonra.esimin.ailesi karisir yani anlayacagin ben burda hic.bir hükmü olmayan.hic birseyde söz hakki.olmayan bir fazlaligim

ya kıyamam ben sana üzme kendini:KK60:

kavga etmeden sakince söylesen kıskançlıktan değil ama beni sevmediğini düşünüyorum kırılıyorum desen.. aynı bize anlattığın gibi..

Valla bazı adamları hiç anlamıyorum. 30 yaşını aşkın çocuklu, evli barklı adam sosyal statüsüne bakmadan bin tane ceviz kırıyor. Ya seni alan almış, satan satmış senin ne işin var öyle kızlarla? Cıks cıks:KK12:
Samire sen de çok kıskanma şu adamı, kim napsın onu? Oradaki kızların birçoğu ona bakmaz bile:KK14: Tanımadıklarını ekliyor demişsin, ulaşamayacağı insanlara öyle uzaktan bakanlar vardır senin kocan da öyle. Kendi kendine bir halt yiyorum zannediyor işte. Sen de bastırdıkça kendini bir şey zannediyor, g.tü kalkıyor.

Yani vazmi geceyim ne yaparsa yapsin mi yoksa en azindan olay cikarinca şöyle uc dort ay hic birsey yapmiyor ama olay cikarincada ben cok.üzülüyorum ne yapacağım sasirmis durumdayim

Eger maddi ozgurlugun olsaydi sana verecegim tavsiyeler vardi, gerci sen de az cok tahmin ediyorsundur. Madem elinden birsey gelmiyor karistirma su adamin telefonunu. Hicbir sey diyemiyorsun hicbir sey yapamiyorsun tek yaptigin kendini yiyip bitirmek. Hala seviyor musun bilmiyorum ama bence onun yaptiklarini onemsemekten vazgec. Esin asla degismeyecek buna gore hayatini sekillendir. Keske elimde sihirli bir degnek olsa da ilk olarak esini duzeltirdim. Ama yok yani bu adam boyle...

ah be Samire, hem içine dert edip hem de karıştırma şu adamın telefonunu.. boşver ne halt yerse yesin.. ayrıca tabi ki sende istediğin kişiyi takip edebilirsin, bunun evli olmakla bir ilgisi yok ki :) mesela ben Chris'imi takip ediyorum :KK53:
Ronaldo mu:KK53:

Eger maddi ozgurlugun olsaydi sana verecegim tavsiyeler vardi, gerci sen de az cok tahmin ediyorsundur. Madem elinden birsey gelmiyor karistirma su adamin telefonunu. Hicbir sey diyemiyorsun hicbir sey yapamiyorsun tek yaptigin kendini yiyip bitirmek. Hala seviyor musun bilmiyorum ama bence onun yaptiklarini onemsemekten vazgec. Esin asla degismeyecek buna gore hayatini sekillendir. Keske elimde sihirli bir degnek olsa da ilk olarak esini duzeltirdim. Ama yok yani bu adam boyle...
Evet bende artik vazgectim hic birsey demeyecegim.ama o oyle yapinca mecbur ayni evin icinde yasiyoruz ayni yatakta uyuyoruz iste bunlar oldukca vazgecemiyorum ne yaparsa yapsin deyemiyorum nasıl ki ben dikkat edip birilerini takip etmiyorum yada takip edilmesine izin vermiyorsam onun da dikkat etmesini istiyorum ama olmuyor değişmiyor o zaman bende es vazifemi yerime getirirsem kendimi çok kötü hissediyorum zorla yapiyor musum gibi hissediyorum herseyi

Ben bosansam ne olacak ilerisini düşünüyorum daha cok mutsuz olacam biliyorum olmuyor bosansam da olmuyor. Bosanmasam da

O zaman kabulleneceksin bu hayati..kendini odak noktan yapacaksin,adami degil..nasil daha mutlu olurum diye düsüneceksin..o yokmus gibi..ev arkadasin gibi..

Teyzem basina ne gelirse gelsin üzülmez..yaslanacagim,kirisacagim diye korkar aglamaz bile..tas gibi kadin hala..ama bu yöntemine borclu..koca gider,ama bedenin,sagligin,psikolojin seninle kalir

Back
X