• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayni hamam ayni tas

Samire konu açmışsın ve ben kaçırmışım neyse ki yakaladım ..
Eşin kaç yaşında bilmiyorum ama bikiniden bile etkilenecek kadar abaza ..
Al telefonu duvarda patlat ..
Ciddiyim bu konuda ..
Gitti telefon mu aldı al yine parçala ..
Çünkü ilkel bir adam ilkel yollarla korkutulabilir ancak ..
Evet actim konu ah keske yapabilsem ya bikiniden tut ic camasirli kizlara kadar takip etmiş adamda utanma ar damar kalmamış

Evlendikten sonra faceymiş instagrammış oymuş buymuş ne gerek var. Eğer problem edilecekse hepsi silinmeli bence karşılıklı.
Sosyal medyalarda takılmadığımızda bi yerimizden bi şey eksilmez.
Tam tersi bu tür şeylere,anlaşılmalara, hoş olmayan durumlara kapımızı kapatmış oluyorz.kesinlikle silinmeli benim fikrim

Sosyal medyada suç yok ,iradesiz insanda problem var bence ..
Evlenince ortak hesap açmak bana çok komik geliyor ..
Ayşe&Ahmet Bilmemneoğlu ..
Ne gerek var böyle şeylere ..
İnterneti ne amaç için kullanacağını bilmeyen manyaklara kızmak lazım ..

Evlendikten sonra faceymiş instagrammış oymuş buymuş ne gerek var. Eğer problem edilecekse hepsi silinmeli bence karşılıklı.
Sosyal medyalarda takılmadığımızda bi yerimizden bi şey eksilmez.
Tam tersi bu tür şeylere,anlaşılmalara, hoş olmayan durumlara kapımızı kapatmış oluyorz.kesinlikle silinmeli benim fikrim
Ah bi silse sirf o acti diye actim bende hepsini

Evet actim konu ah
keske yapabilsem ya bikiniden tut ic camasirli kizlara kadar takip etmiş adamda utanma ar damar kalmamış

Sen ömrünü bu adamla sinir olarak mı geçirceksin ?
Bizden nasıl bir yardım bekliyorsun ,bak kendin söylüyorsun ar yok edep yok ,sen konuşunca değişecek mi sanıyorsun ?

Alakasi yok. Ayni senin kocanin tipinde bi arkadasimin kocasi var. Kizi bi gorsen marilyn monroe gibi ayni. Saclar surekli bakimli surekli sari. Evde bile makyajli. Disarida da cok ilgi cekici giyinir. Kocasi yine de tv de sokakta cirkin bi kadin bile olsa bakardi. Kocasi da ilyas salmana benziyordu dusun yani.

Bendenmi bahsediyorsun :KK53: benim o arkadaş aynen uyuyor valla

Ya ben o sinir olsun diye sacma sapan edebim musade etmeyecegi seyleri nasil takip edeyim siz evli misiniz

Sakın yapmayın zaten. Sosyal medyada takip ettiklerin senin kaliteni nasıl bi insan olduğunu gösterir.

Evli barklı adamın açık saçık abuk sabuk profilleri takip etmesi ne karakterde bir adam olduğunun işaretidir. Eşiniz de bunu anlar belki ama işte iş işten geçmiş olur. Sosyal çevresi notunu vermiş olur.

Şimdi böyle hesapları takip etmek onu utandirmiyorsa çevresinde de kendi gibiler var demektir.

Sizin yapabilecek hiç biseyiniz yok. Ancak olay cikaracaksiniz. Ama soyleyin insanlar bunu görürse utanmayacak misin deyin. Çevreye milletin açık saçık fotolarıba bakıp açığını gidermeye çalışan adam imajı vermek onu hiç rahatsız hissettirmiyor mu? Peki siz, sizi utandirmiyor mu esinizin böyle davranması? Bence bu duygularınızı onunla paylaşın. Ergen çocuklar bile böyle davranıyor diyin. Ne diyecek çok merak ediyorum.

Tamam yapmayacağım da acaba uyumadan once konussammi.ki herkes görüyor senin utanman yok mu diye

Valla soyle sen kiz cocuk sahibisin de. Yani yaptiginin utanilacak birsey oldugunu bilsin. Ama soylerken kiskaniyormus gibi soyleme sakin. Umurunda degilmis ama o rezil olmasin diye soylemis gibi yap.

Kari koca beraber hesaplara uyuz oluyorum ya. Mesela facebooktan arkadasima bisey yazicam, ben ne bileyim kendisi mi bakiyor kocasi mi bakiyor.

Kızmak artı Ne amaçla kullandığını bilmeyenlere kapattırmak lazım canım.Bu da ilkel bak ama işe yarıyor. Yoksa bu adam başka dilden anlamaz :KK49:

C
Yoruldum herseyden bezmiş durumdayim insanmiyim neyim belli değil ya hep ayni şeyler bu sosyal medya bizim sonumuz olacak galiba iki aydir falan bakmiyordum esimin instagramina bugun bi baktim bakmaz olaydim bir suru kisiyi takip etmeye başlamış acik sacik mi ararsin bikinili kizlarmi ararsin nerdeyse benim bile bakmaya edebim musait etmedigi yari ciplaklarimi ararsin yani bikmis durumdayim belki bakmasina birsey demiyecem ama sirf benim üzüldüğümü biliyor benim gorecegimide biliyor sorun yapacagimida biliyor ama yine ayni ben tartisiyorum iki ay sonra yine ayni hic takmayim diyorum bunada icim rahat degil bi akil verin bana kizlaar:KK43:
Cnm yapacak tek birşey var kökten kapatmak yoksa onlara bakmaktan vaz geçmez tekrar açarsa sizi kaybedeceğini söyleyin

Bendenmi bahsediyorsun :KK53: benim o arkadaş aynen uyuyor valla

Valla sen misin bilmiyorum da sikinti sizde degil eslerinizde yani. Afedersin suratina bakinca tovbe bismillah cektigin kadinlarin kocalarinin gozu eslerinden baska birsey gormuyor. Onemli olan guzellik degil evlendigin kisinin karakteri bence. Hani ben guzelim bana baksin diye bir mantik yurutebilirsin ama bazi erkeklerde mantik olmadigi icin...

Güven devreye giriyor işte orda
Adam güvenilir değilse zaten kökten kapattırsa da o her türlü yapar

e güvenmediğiniz için hesap kapattırıyorsunuz ama güvenmeyi istiyorsunuz olmaz ki bu çelişki ..
Herkes nasıl davranacağını bir bilse ahhhhhh ..

Eşinizin elindeki telefonu alın, eski model akıllı olmayan bir telefon verin eline.. Ve eğer bu yaptığın şeyden vazgeçemezsen ailene ve akrabalarına seni rezil ederim de, gitmekle tehdit et, korkut biraz..
Bir insan bir kere uyarılır, 2 kere uyarılır bu nedir ya, TEKRAR TEKRAR YAPILAN ŞEY HATA DEĞİL, BİLİNÇLİ BİR HAREKETTİR..

e güvenmediğiniz için hesap kapattırıyorsunuz ama güvenmeyi istiyorsunuz olmaz ki bu çelişki ..
Herkes nasıl davranacağını bir bilse ahhhhhh ..
Güven değil ki canım samirenin sorunu adam açık açık yapıyormuş.çelişki yok yani.
Evet nasıl davranılacağinı herkes bilse hiç böyle sorunlar yaşanmaz.
Bazen de bildirmek lazım haddini
Susmamak lazım.
Mesela o kişiye güvenilmiyorsa da diye hâlâ telde öyle şeylere bakmasına göz yummamak lazım.
Benim fikrim bu.
Alıp o programları silerim.Ha görürsem yüklediğini ya da girdiğini alır o teli onun başında kırarım telsiz bırakırım kendine çeki düzen verene kadar:KK59:
Gizli yaparsa da günahı boynuna.

Back
X