- 30 Haziran 2025
- 1
- -3
- 1
- 29
- Konu Sahibi Unique Identity
Kötü bir evliliğim oldu internetnet tanistm sevgililik dönemi de oldu ama taniyamamisim evlendim kötü sonuçla bitti 10 sene oldu bitireli ailemin yanında kalıyorum birkaç kişiyle ciddi boyutta konuştum ikisinin de e devletine baktim hoş olmayan dava dosyasını okudum hemen vazgeçtim ikisi de kendi memleketim tanıdık kisilerdi tavsiye yoluyla. Sonra internette biriyle tanıştım yine 3 hftadir konuşuyoruz Nisan atmış evlenmemiş bile kabul dedi kalbin güzel sen güzelsin yeter ki arkamdan iş çevirme aldatma dedi ben istemedim uzak vs diye ben Yozgat o İstanbul aslen Adıyamanli vs e devletine baktım herşey temiz sabıka borç harç davalık biseysi yok anneme söyledim uzakligindan Kürt oluşundan ve İnternet olayından soğuk bana karşı ayrıl diyor evet haklı ama kendi memleketim diye 2 kişiyle tanışmam da yaşantıları belli etti yani internet olunca noluyo evlilik tamamen şans isi. Ha yine burnumn dikine gider ya dibe batarim ya çiçek acarm kader şans... Sorum su ki dilim yanmış olmasına rağmen yine yakmak istiyorum kendimi hata mı ediyorm yada yasanmadan bilinmez mi...