• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aynı incir reçeli 2 gibi bir çocuk ve ben de pes eden kızım?

Evreka1800

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2008
528
212
303
Kendine güveni olmayan, duygularını gizleyen ve eski ilişkileri yüzünden duygusal olarak kendini kapatmış biri. Bir süredir ona ilgimi belli ediyordum. Aslında mutlu oluyordu bence. Modu yükseliyordu, utanıyor, kızarıyordu. Hatta en yakın arkadaşları bile olayı anlamış imalarda bulunuyorlardı. Ama kendi hiç adım atmıyordu. Bu kadar emeğime rağmen beni bir olayda dışlaması artık pes etmeme neden oldu. Tepkimi gösterdim ve o günden beri konuşmuyorum. Yanıma geldi, benim haberim yok filan diye kendini savunmaya çalıştı. Yüzü kıpkırmızı olmuştu. Ya çok sinirlendi tepki göstermeme ya da panik oldu. Bilmiyorum. Arkadaşlarına da bana nasıl öyle dedi zoruma gitti demiş. Hem ona küstüğüm için canım sıkkın hem de kırgın olduğum için elimden bişi gelmiyor. Ne dersiniz şimdi ne yapmalıyım veya ne olur?

Yaw bende nerde ezik biri var onu bulurum :) valla nasil beceriom bende bilmiom.. ben yuksek merhamet seviyemden kaybettim hep..

Niye ugrasasinki bole biriyle

Walla ona gönlüm kaydı dielim. Şimdi ne yapayım sizce?
Ben olsam is ilerlemeden birakirim.. yani ole yap.. ben kesin yapmazdimda.. illa zor olcak bana.. illa duzeltecem kanatlarimin altina alacam..ama.. sen benim yapcklarimi yapma yani

Ama böyle de hiç anlaşılmıyor ki !
"Beni bi olayda dışladı", "benim haberim yok dedi"...
Olay ne ?
Neyden haberi yok ?

Ay şu ıssız adam tripleri de beni benden alıyor. Bunlar çok tehlikeli tipler. Yok ben önceden çok acı çektim şimdi yeni ilişkilere temkinliyim. Yok efendim ben ilişki adamı değilim. Kızlar da ben bunun gönlünü fetheder kendime koca yapar romantik film tadında ilişki yaşarım diye düşünür. Yapmayın bunu. Gizemli çocuk numaralarına kanmayin. Aşka ulaşırsın belki ama artık manevi olarak çöker adamın da burnundan getirirsin. Ay ne dolmusum. Kızlar ciddi ilişki istiyorsanız böyle tipler adam olmaz. Gelip gidip kafanızı karıştırırlar ancak. Bunlar yüzünden efendi gençler acı çekmesin.

Ay şu ıssız adam tripleri de beni benden alıyor. Bunlar çok tehlikeli tipler. Yok ben önceden çok acı çektim şimdi yeni ilişkilere temkinliyim. Yok efendim ben ilişki adamı değilim. Kızlar da ben bunun gönlünü fetheder kendime koca yapar romantik film tadında ilişki yaşarım diye düşünür. Yapmayın bunu. Gizemli çocuk numaralarına kanmayin. Aşka ulaşırsın belki ama artık manevi olarak çöker adamın da burnundan getirirsin. Ay ne dolmusum. Kızlar ciddi ilişki istiyorsanız böyle tipler adam olmaz. Gelip gidip kafanızı karıştırırlar ancak. Bunlar yüzünden efendi gençler acı çekmesin.
Ztn kizlar kiamaz ya ondan damardan giriolar basta.. sonra kiz karsilik verince defolup gidiolar genelde:)

Ama böyle de hiç anlaşılmıyor ki !
"Beni bi olayda dışladı", "benim haberim yok dedi"...
Olay ne ?
Neyden haberi yok ?
Şöyle. Bir yemek organizasyonu vardı. Kendisi dÜzenlemiş. Kendi arkadaşlarını filan çağırmış. Ben olaydan 1 ay sonra haberim oldu. Ben de güya dibinden ayrılmıyorum, nereye gitsem haber veriyorum. Kendini üzgün görsem gidiyorum yanına soruyorum filan. Bu olay bir kere değil bir kaç kez üst üste gelince ben de yüzüne bakmıyorum artık.

Ben olsam is ilerlemeden birakirim.. yani ole yap.. ben kesin yapmazdimda.. illa zor olcak bana.. illa duzeltecem kanatlarimin altina alacam..ama.. sen benim yapcklarimi yapma yani
Elimde değil ki. Konuşmuyorum ama içimden de birşey olsa da barışsak diyorum.

Ezik tipliler böyle ömür törpüsü. İlişkiye başladığınızda ne bekliyorsun ki aynı böyle olacak koparıp bozarıp ben anlamam ki ben bilmem ki vik vik. Ben olsam hiç çekmezdim, buradan incir reçeli 2 çıkmaz baby!

Ben bu adamı bayağıdır seviyorum nerdeyse yıl olacak. Amacım ben bunu iyileştirir kendime koca yaparım filan değil. Hiçbir nedeni yok aslında. Sadece seviyorum ve hayatımı onunla geçirmek istiyorum.

• Beğen
Reactions: KV_
Ezik tipliler böyle ömür törpüsü. İlişkiye başladığınızda ne bekliyorsun ki aynı böyle olacak koparıp bozarıp ben anlamam ki ben bilmem ki vik vik. Ben olsam hiç çekmezdim, buradan incir reçeli 2 çıkmaz baby!
Sonuç hüsran yani. Anladım. Bakalım bunu kalbime dinletebilecek miyim?

Back
X