• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aynı incir reçeli 2 gibi bir çocuk ve ben de pes eden kızım?

Ben bu adamı bayağıdır seviyorum nerdeyse yıl olacak. Amacım ben bunu iyileştirir kendime koca yaparım filan değil. Hiçbir nedeni yok aslında. Sadece seviyorum ve hayatımı onunla geçirmek istiyorum.
Kuru sevgiyle ite kaka belki üç beş yıl gidersin ilişkilerde duygulardan çok mantık önemlidir
Hem duygusal hem mantıklı ise dadından yenmez de şekilde görüldüğü gibi herkes o kadar şanslı değil:)

Sonuç hüsran yani. Anladım. Bakalım bunu kalbime dinletebilecek miyim?
Sen bu adamla beraber olan kadınlar mu suçlu da bunu yüz üstü bırakı zannediyorsun:KK70:
Canım adam mıymıy dıydıy hangi kadın bununla uğraşır:cool: bak sende yakında göreceksin iki lafı bir araya getirip gönül almasını bile bilmiyorsa sevgili olduğunda ne olacak. Boşa zaman kaybı, bunu es geç yenilerine bak derim:KK75:

Reddedilmekten ve aramızın bozulmasından çok korkuyorum. Gerçi aramız bozuldu ama neyse.
Böyle arafta yaşamak her hareketini yorumlamak hosuna gidiyorsa devam et. Ben net insanım birşey ya olacaktır Yada olmayacaktır ona göre davranırım sende öyle yap tavsiye ederim

Kuru sevgiyle ite kaka üç yıl gidersin ilişkilerde duygulardan çok mantık önemlidir
Hem duygusal hem mantıklı ise dadından yenmezde şekilde görüldüğü gibi herkes o kadar şanslı değil:)
Aslında biz mantıken çok uyuyoruz. Herşeyimizle. Herkes bizi yakıştırıyor ve ima ediyor. Teyzeler filan da ima edince panikliyor, susturuyor onları.

Sen bu adamla beraber olan kadınlar mu suçlu da bunu yüz üstü bırakı zannediyorsun:KK70:
Canım adam mıymıy dıydıy hangi kadın bununla uğraşır:cool: bak sende yakında göreceksin iki lafı bir araya getirip gönül almasını bile bilmiyorsa sevgili olduğunda ne olacak. Boşa zaman kaybı, bunu es geç yenilerine bak derim:KK75:
Aslında o kadar çok kız bunu terketmiş ki. Sürekli terkedilmiş. Sen beni sevmiyorsun diyip terketmişler.

Böyle arafta yaşamak her hareketini yorumlamak hosuna gidiyorsa devam et. Ben net insanım birşey ya olacaktır Yada olmayacaktır ona göre davranırım sende öyle yap tavsiye ederim
Ya ben ona açılmaktan çok korkuyorum. Reddedilmekten ve aramızın temelli bozulmasından korkuyorum. Ondan net olamıyorum.

Aslında biz mantıken çok uyuyoruz. Herşeyimizle. Herkes bizi yakıştırıyor ve ima ediyor. Teyzeler filan da ima edince panikliyor, susturuyor onları.
Panikliyor susturuyor ve bir ilişki diyorsun bunda başlı başına bir mantık hatası var be canım

Ya ben ona açılmaktan çok korkuyorum. Reddedilmekten ve aramızın temelli bozulmasından korkuyorum. Ondan net olamıyorum.
Ya basouna çabalıyorsan en azından emin olursun hayatına yön verirsin. Millet çocuğu olduğu halde boşanıyor sen unutamam diyorsun yapma Allah aşkına ya

Panikliyor susturuyor ve bir ilişki diyorsun bunda başlı başına bir mantık hatası var be canım
Aramızda bir ilişki var demedim ki ben. Ben ondan hoşlanıyorum ve ilgi gösteriyorum. Sürekli yanındayım. Ama o bu ilgimden mutlu olmasına rağmen kendisi bir adım atmıyor. Ve ben yorulduğum için pes ettim. İma eden teyze vardı bir kere onu panikleyip susturmuştu. Sonra biraz muhabbetimiz Arttı benim ilgimi arkadaşları anladı sanırım. Gülerek imalarda bulunmaya başladılar. Onlara ses çıkarmıyordu ama.

Ya basouna çabalıyorsan en azından emin olursun hayatına yön verirsin. Millet çocuğu olduğu halde boşanıyor sen unutamam diyorsun yapma Allah aşkına ya
Unutamam demiyorum aramızın bozulmasını istemiyorum ve reddedilmekten korkuyorum.

Bi açtığın konuların başlığana sadece bak ne kadar boşuna kendini yorduğunu anlayacaksın
Ne gerek var birinin bu kadar peşinden koşmaya

Ben olsam ugrasmam bana yorucu grliyor 18 yaslarimdayken neler yapardim sevdgim icin ne fedakarliklar

Ben olsam ugrasmam bana yorucu grliyor 18 yaslarimdayken neler yapardim sevdgim icin ne fedakarliklar
Aslında ben çok da yaptım. Sürekli yanındaydım, halini hatrını sorar, sürekli mesaj atardım. Mesajlarıma bile sadece teşekkür ederim diye cevap yazardı. Kısa cevaplar.

Aslında ben çok da yaptım. Sürekli yanındaydım, halini hatrını sorar, sürekli mesaj atardım. Mesajlarıma bile sadece teşekkür ederim diye cevap yazardı. Kısa cevaplar.
Bunlar naz degilse ki degil bu cocukta sizi sevmeye dair hic belirti yok. Bosuna kurek cekmis olursunuz

Back
X