Aynı iş yerinde sevgilisi olan birinden hoşlanıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yapamamış çünkü aklına bşr şey gelmemiş de buraya soruyor. Birileri akıl verse yapacak yani.
bu kadar eminsiniz yani
Konu sahibinin beynini okudunuz olacakları söylediniz
Büyük yeteneksiniz
Olmamış birsey için kimsenin günahını almamalısınız
Konu sahibinin anlattıkları kadarını biliyorsunuz
Ama maşallah üyeler her senaryoyu kurdular
Pess

Konu sahibi erkeklerin hepsi aynı b.... Düşünmeye bile değmezler vallahi, bir ay önce birinden ayrıldım şimdi başkasıyla beraberim aynı arabanın farklı modeli gibi. Tüm iyi niyetimi ve hislerimi kaybettim sonunda, hiçkimseyi sevmiyorum. Sen de birini bulunca unutursun bu kadar melankolik takılma hatta zengin ve yakışıklı olsun bulduğun kişi, bu herifin adını bile hatırlamazsın.

BENİ BEĞENMEMEYİ KENDİNE GÖREV EDİNEN ARKADAŞLAR ;ÖNCE FİKİRLERE SAYGI DUYMAYI ÖĞRENİN DERİM. HADİ BUNU DA BEĞENMEYİN. AMAN NE BÜYÜK BAŞARI. KLAVYE ŞÖVALYELERİ.:halay::halay::halay::63::63:
Sırf yorumunuzu beğenmedim ve bu konuda herhangi mesajım yok diye, başka konudaki yorumumu harıl harıl arayıp beğenmemek işsizliğin hangi leveli :D Hadi bu konuda iki yorum yazdım eline kuvvet beğenme klavye şövalyesi seni :KK45:

Sırf yorumunuzu beğenmedim ve bu konuda herhangi mesajım yok diye, başka konudaki yorumumu harıl harıl arayıp beğenmemek işsizliğin hangi leveli :KK70: Hadi bu konuda iki yorum yazdım eline kuvvet beğenme klavye şövalyesi seni :KK45:
siz neden üzerinize vazife edindiniz bu durumu anlamadım. bu akşam bende bir ters enerji var galiba .milleti çıldırtıyor.

Konu kapandı yalnız görüyorum ki hala aynı şeyler savunuluyor, size bir örnek vereyim burada kurulan cümlenin farklı versiyonu, çok zaman da geçmedi en fazla 1 ay olmuştur, evli bir kadın eşinden bahsederken birilerine eşimde gözün var galiba gibi bir cümle kurdu ve çok büyük tepki aldı banlandı da, ki üyeler tepkide haklıydı zira çirkin bir ithamdı, kimse o yorumu ironi diye savunmadı.

İroni çok başka bir şey, insanın eşiyle ironi olmaz, aynı cümleyi diğer üye kullansaydı da ironi sayılacak mıydı?
Arkadaş yanlışında da alkışlayan kişi değildir, yanlışa yanlış diyebilmek gerekir.
Konu sahibesi yanlış kişiden hoşlanmış, bunu hakaret etmeden de dile getirebilirsiniz ama yok illa birileriyle dalga geçilmeli, hakaret edilmeli, düşünceler kabul ettirilmeli.

BDV değil oyun parkı.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X