Aynı iş yerinde sevgilisi olan birinden hoşlanıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
konu sahibi arkadaşım ;konunun tamamını okuyamadım ama sanırım adam doktor. aman diyeyim kaç. doktorların bazıları (ki benim eski sevgilim doktordu)son derece flörtü seven kişiler olabiliyor hele bir de doktor artı boğa ya da koç gibi bir burç kombinasyonu varsa eminim sana çok ümit verici davranışları da olmuştur. bence onu sil aklından tamam çok zor ama unut gitsin.
bir de şu var tabi ben daima bunu bilir ve söylerim bir erkek bir kadını istiyorsa ne eder eder ona sahip olur. bitti. nokta. yani sizi isterse gelir hamle yapmıyorsa da sakın hamle yapmayın .rezillik olur.

konu sahibi arkadaşım ;konunun tamamını okuyamadım ama sanırım adam doktor. aman diyeyim kaç. doktorların bazıları (ki benim eski sevgilim doktordu)son derece flörtü seven kişiler olabiliyor hele bir de doktor artı boğa ya da koç gibi bir burç kombinasyonu varsa eminim sana çok ümit verici davranışları da olmuştur. bence onu sil aklından tamam çok zor ama unut gitsin.
bir de şu var tabi ben daima bunu bilir ve söylerim bir erkek bir kadını istiyorsa ne eder eder ona sahip olur. bitti. nokta. yani sizi isterse gelir hamle yapmıyorsa da sakın hamle yapmayın .rezillik olur.

Çünkü kadınlar iradesiz, sokma akıllı, herhangi bir erkek tarafından kandırılmaya - çelinmeye müsait basit varlıklardır ve ayrıca kendi hoşlantılarını-beğenilerini dile getirmeleri, hamle yapmaları ayıptır-rezilliktir bu hak sadece erkeğindir ha? Aferin.
Hemcinsine, kendine ettiği hakaretten haberi yok iyi bi şey yazmış gibi de "Daima bilir söylerim" diye vurguluyor.

Aklı selim bir insan böyle bir düşüncesi varsa bunun çözümünün artık kendini o kişiden uzak tutup kendine başka ilgi alanları bulması gerektiğini yada burda konu açtığında da ya linç yiyeceğini yada yukarda yazdığım gibi vazgeç bu işten diye akıl verileceğini bilir.

Tüm bunlara rağmen burda bunu konuyu açmaya cesaret eden varsa demekki amacı vazgeçmek değil elde etmek için ne yapabilirim diye yorum bekliyor.Gerçi haklı da sayılırsınız sizi savunup bekle belki ayrılırlar diyen bile olmuş. Gerçek kimliğiniz nasılsa bilinmiyor diye içinizden geçen bu hisleri rahatça yazmanız bana garip geldi. Sevgilisi olan adamı arzuluyorum diye yazan birinin o adama hoşlandığını belli etmeden bakabileceğini mi düşünüyorsunuz? Gerçekten bazı yorumları hayretle okudum. Sonra eşler, sevgililer bir iş arkadaşını arabayla bıraksa yada iş arkadaşlarıyla iletişimleri olsa eşleri o kadını tanımıyorsa sorun ediyorlar sizin gibiler var diye. Sonra da niye sorun etti oluyor.Çünkü kimseye güvenilmez oldu.Erkek kıtlığı yok, vakit geçirmediğiniz birine aşık olmanız için cok küçük yaşlarda falan olmak gerekir heralde. Görünüşünü beğenmek olsa olsa hoşlanmak falandır. Sevgilisi olduğunu öğrenince de vazgeçer devam edersiniz. Bunun dışında her söylenen yapılan yanlışa kılıf uydurmak olur sadece.

gönül bu hanımefendi karektersizlikle ne alakası var

Konu sahibi bunu bile bile flört etmeye çalışırsa haklısınız ama ortada henüz birsey yokken ağır olmuş bu laf .
Tamam o zaman biri sizin sevgilinizden/eşinizden hoşlanırsa "gönül buuuğğğğ" dersiniz.
Sevgilisi olduğunu bile bile adama aşık olmak mantıklı mı? Duygularını bu kadar mı kontrol edemiyor?

Çünkü kadınlar iradesiz, sokma akıllı, herhangi bir erkek tarafından kandırılmaya - çelinmeye müsait basit varlıklardır ve ayrıca kendi hoşlantılarını-beğenilerini dile getirmeleri, hamle yapmaları ayıptır-rezilliktir bu hak sadece erkeğindir ha? Aferin.
Hemcinsine, kendine ettiği hakaretten haberi yok iyi bi şey yazmış gibi de "Daima bilir söylerim" diye vurguluyor.
fikirler farklı olabilir hanımefendi. saygı lütfen.ben gözlemlerimi aktardım. doğru bir durum demedim.

inşallah senin de sevgilinden biri hoşlanır onu arzular da burada aynı şekilde konu açar. anca öyle yaptığını anlarsın

Yazacak şey mi bulamadınız ya ne biçim laflar , sanki hakaret etmiş konu sahibi insan hata yapar sizin gibiler....🤮 böyle yapman yanlış demek var beddha etmiş resmen

fikirler farklı olabilir hanımefendi. saygı lütfen.ben gözlemlerimi aktardım. doğru bir durum demedim.

Bu kendi halinde bir fikir değil, bu kadınlara üstü kapalı bir hakaret ve acı ki farkında dahi değilsiniz.
Neyse, konuşarak gözü açılanı görmedim, beyhude uğraşamayacağım da, fikrinizi(!) genele mal etmeyin bari.

Bu kendi halinde bir fikir değil, bu kadınlara üstü kapalı bir hakaret ve acı ki farkında dahi değilsiniz.
Neyse, konuşarak gözü açılanı görmedim, beyhude uğraşamayacağım da, fikrinizi(!) genele mal etmeyin bari.
neyse akşam akşam gerginliğe gerek yok. saygılı olun biraz bari. çok zekisiniz ama......

elbette .amam bir erkek sizi istemiyorsa yapılacak birşey yok. burada hergün bir sürü konu açıyorlar çoğu erkeklerin davranışlarıyla ilgili.
Art niyetle yazmadığınızı biliyorum ama aslında cinsiyetle alakası yok. İstemeyen kim olursa olsun yapılacak bir şey yok

neyse akşam akşam gerginliğe gerek yok. saygılı olun biraz bari. çok zekisiniz ama......

Ad hominem yapmayın, konu benim zekam değil; savunabiliyorsanız savunun; ne demek "Bir erkek istediği kadına istedikten sonra sahip olur", hiç mi iradeniz yok? Fikir diye yazdığınız hakarete bi de saygı bekliyorsunuz, pes.

Art niyetle yazmadığınızı biliyorum ama aslında cinsiyetle alakası yok. İstemeyen kim olursa olsun yapılacak bir şey yok
Ad hominem yapmayın, konu benim zekam değil; savunabiliyorsanız savunun; ne demek "Bir erkek istediği kadına istedikten sonra sahip olur", hiç mi iradeniz yok? Fikir diye yazdığınız hakarete bi de saygı bekliyorsunuz, pes.
sanırım bu akşam saldıracak yer arıyorsunuz ben alttan aldıkça. ne haliniz varsa görün. hayatta başarılar.

arkadaşlar genel olarak yazıyorum benim gözlemim bu yönde dedim doğrudur demedim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X