- 30 Ocak 2019
- 6.317
- 29.141
- 228
- Konu Sahibi sadehayat77
Hakaret etmedim, kendisinin farkında olsun bi silkelensin istedimkarakterini bilmediğiniz bir insana direk KAREKTERSİZ diyerek hakaret ediyorsunuz
Güzelce fikrinizi belirtebilirsiniz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hakaret etmedim, kendisinin farkında olsun bi silkelensin istedimkarakterini bilmediğiniz bir insana direk KAREKTERSİZ diyerek hakaret ediyorsunuz
ne yapmış konu sahibi adamın boynuna mı atılmışinşallah senin de sevgilinden biri hoşlanır onu arzular da burada aynı şekilde konu açar. anca öyle yaptığını anlarsın
Bu arada sizin de böyle bir geçmişiniz oldu sanırım. Her yapılan yorumdan rahatsız olup savunmaya geçiyorsunuzkarakterini bilmediğiniz bir insana direk KAREKTERSİZ diyerek hakaret ediyorsunuz
karektersiz kelimesi sizin için hakaret değilmiş o zaman ilginçHakaret etmedim, kendisinin farkında olsun bi silkelensin istedim
Belki hoşlanmıyorsun da çocugun sevgilisini sevmesine falan özeniyorsundur. Bazen öyle olur sevilmek isteriz. Başka şeylerle ilgilen derim ondan sana hayır gelmez. Ve ilgisini çekmeye de çalısma gözü kayar falan da sonuçta erkekdiğer kıza yazık olmasın.
ben bana göre doğru olanı yazıyorumBu arada sizin de böyle bir geçmişiniz oldu sanırım. Her yapılan yorumdan rahatsız olup savunmaya geçiyorsunuz
ne yapmış konu sahibi adamın boynuna mı atılmış
Onu bırak beni mi al demiş
Bisey soracam neyin karaktersizligi bu konu sahibi yine cok detaylı bilgi vermenizde hani dese ki nasıl elde edebilirim nasıl onunla yakınlık kurabilirim tamamda gönül bu kim ister umutsuz bi aşkın beklentisi icinde zamanını duygularını hic etmeyikaraktersizsiniz.
Bence burada onu umutlandırmamızı bekliyordu. Bunun yanlış olduğunu herkes bilirBisey soracam neyin karaktersizligi bu konu sahibi yine cok detaylı bilgi vermenizde hani dese ki nasıl elde edebilirim nasıl onunla yakınlık kurabilirim tamamda gönül bu kim ister umutsuz bi aşkın beklentisi icinde zamanını duygularını hic etmeyi
içinde yaşadığı duyguyu eşime ve bana iletmedikçe eşime askıntı olmadıkça benim bundan haberim dahi olmazEşinizden hoşlanan bir kadın olsa iş yerinde aynı cümleleri onun için de kurar mısınız? Alt tarafı hoşlanmış, arzulamış canım ne var bunda. Faaliyete geçmediği sürece sorun yok. Herkes herkesten hoşlanabilir.
Arzuladığını söylüyorsa kesin yapıyordur bir şeyleruzaktan uzaktan hoşlanıyorsan, hiçbir şekilde imada bulunmuyorsan, helal be derim.
ama hoşlanıyorum arzuluyorum diyerek çocuğa kaş göz süzüp ayartmaya çalışıyorsan; aynılarını birebir yaşa hatta başka kadın gelip gözünün önünde, elinden alsın sevgilini derim![]()
OlaEvli veya sevgilisi olan erkeklere cekilmenin altta yatan sebebi kendi de birine baglanmak korunmak kollanmak istemekmis. Bana terapistim boyle bir aciklama getirmisti. Ama tabi yanlis anlasilmasin bu duygulari abartalim ah hayatimin aski diyip metres olmaya calisalim demiyorum, zaten duygu ask sandigimiz seylerin cogunun altinda birtakim duygusal ihtiyaclar yatiyor.
Böyle durumlarda kadını rezil eden yine kadın oluyor. Olmaması gerek de işte..Evli veya sevgilisi olan erkeklere cekilmenin altta yatan sebebi kendi de birine baglanmak korunmak kollanmak istemekmis. Bana terapistim boyle bir aciklama getirmisti. Ama tabi yanlis anlasilmasin bu duygulari abartalim ah hayatimin aski diyip metres olmaya calisalim demiyorum, zaten duygu ask sandigimiz seylerin cogunun altinda birtakim duygusal ihtiyaclar yatiyor.
Ben öyle dusunmuyorum belkide paylaşma ihtiyacı cunku insan boyle birseyi rahat rahat kimseyle paylaşamaz yada dertleşme iç dökme gibiBence burada onu umutlandırmamızı bekliyordu. Bunun yanlış olduğunu herkes bilir
Hıhı evet...içinde yaşadığı duyguyu eşime ve bana iletmedikçe eşime askıntı olmadıkça benim bundan haberim dahi olmaz
Konu sahibide bir sey yapmamış
Ayrıca konuya yaptıgım ilk yorumu okursanız düşüncelerimi daha iyi anlarsınız
ben de öyle düşündüm hatta eminim de, "ama öyle yapmadım ben öyle bir şey yazmadım kiiiii" diye ağlanır diye, baştan günahını almıyım dedim.Arzuladığını söylüyorsa kesin yapıyordur bir şeyler
Burada tepki vermemizi yadırgayanları da anlamıyorum. Konu sahibi hep o adamı görecek ve arzulayacak. İstemeden bile bakışı hareketi farklı olacak. Hangi kadın kocasının, sevgilisinin etrafında böyle birinin olmasını ister?ben de öyle düşündüm hatta eminim de, "ama öyle yapmadım ben öyle bir şey yazmadım kiiiii" diye ağlanır diye, baştan günahını almıyım dedim.
Evet bekar erkek kıtlığı var keşke biraz dediğinize dikkat etsenizBirakin su hayatinda sevgilisi, eşi olan insanlari beee.
Bitmediniz gitti.
Insanlarin hayatlariyla oynayip mutlumu olacanizi saniyosunz..
Bekar erkek kıtlıgı var sanirim