• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aynı iş yerinde sevgilisi olan birinden hoşlanıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Belki hoşlanmıyorsun da çocugun sevgilisini sevmesine falan özeniyorsundur. Bazen öyle olur sevilmek isteriz. Başka şeylerle ilgilen derim ondan sana hayır gelmez. Ve ilgisini çekmeye de çalısma gözü kayar falan da sonuçta erkek 🙄 diğer kıza yazık olmasın.

Evli veya sevgilisi olan erkeklere cekilmenin altta yatan sebebi kendi de birine baglanmak korunmak kollanmak istemekmis. Bana terapistim boyle bir aciklama getirmisti. Ama tabi yanlis anlasilmasin bu duygulari abartalim ah hayatimin aski diyip metres olmaya calisalim demiyorum, zaten duygu ask sandigimiz seylerin cogunun altinda birtakim duygusal ihtiyaclar yatiyor.

ne yapmış konu sahibi adamın boynuna mı atılmış
Onu bırak beni mi al demiş

Eşinizden hoşlanan bir kadın olsa iş yerinde aynı cümleleri onun için de kurar mısınız? Alt tarafı hoşlanmış, arzulamış canım ne var bunda. Faaliyete geçmediği sürece sorun yok. Herkes herkesten hoşlanabilir.

karaktersizsiniz.
Bisey soracam neyin karaktersizligi bu konu sahibi yine cok detaylı bilgi vermenizde hani dese ki nasıl elde edebilirim nasıl onunla yakınlık kurabilirim tamamda gönül bu kim ister umutsuz bi aşkın beklentisi icinde zamanını duygularını hic etmeyi

uzaktan uzaktan hoşlanıyorsan, hiçbir şekilde imada bulunmuyorsan, helal be derim.
ama hoşlanıyorum arzuluyorum diyerek çocuğa kaş göz süzüp ayartmaya çalışıyorsan; aynılarını birebir yaşa hatta başka kadın gelip gözünün önünde, elinden alsın sevgilini derim :KK51:

Bisey soracam neyin karaktersizligi bu konu sahibi yine cok detaylı bilgi vermenizde hani dese ki nasıl elde edebilirim nasıl onunla yakınlık kurabilirim tamamda gönül bu kim ister umutsuz bi aşkın beklentisi icinde zamanını duygularını hic etmeyi
Bence burada onu umutlandırmamızı bekliyordu. Bunun yanlış olduğunu herkes bilir

Eşinizden hoşlanan bir kadın olsa iş yerinde aynı cümleleri onun için de kurar mısınız? Alt tarafı hoşlanmış, arzulamış canım ne var bunda. Faaliyete geçmediği sürece sorun yok. Herkes herkesten hoşlanabilir.
içinde yaşadığı duyguyu eşime ve bana iletmedikçe eşime askıntı olmadıkça benim bundan haberim dahi olmaz
Konu sahibide bir sey yapmamış
Ayrıca konuya yaptıgım ilk yorumu okursanız düşüncelerimi daha iyi anlarsınız

uzaktan uzaktan hoşlanıyorsan, hiçbir şekilde imada bulunmuyorsan, helal be derim.
ama hoşlanıyorum arzuluyorum diyerek çocuğa kaş göz süzüp ayartmaya çalışıyorsan; aynılarını birebir yaşa hatta başka kadın gelip gözünün önünde, elinden alsın sevgilini derim :KK51:
Arzuladığını söylüyorsa kesin yapıyordur bir şeyler

Evli veya sevgilisi olan erkeklere cekilmenin altta yatan sebebi kendi de birine baglanmak korunmak kollanmak istemekmis. Bana terapistim boyle bir aciklama getirmisti. Ama tabi yanlis anlasilmasin bu duygulari abartalim ah hayatimin aski diyip metres olmaya calisalim demiyorum, zaten duygu ask sandigimiz seylerin cogunun altinda birtakim duygusal ihtiyaclar yatiyor.
Ola
Böyle durumlarda kadını rezil eden yine kadın oluyor. Olmaması gerek de işte..

Arzuladığını söylüyorsa kesin yapıyordur bir şeyler
ben de öyle düşündüm hatta eminim de, "ama öyle yapmadım ben öyle bir şey yazmadım kiiiii" diye ağlanır diye, baştan günahını almıyım dedim.

ben de öyle düşündüm hatta eminim de, "ama öyle yapmadım ben öyle bir şey yazmadım kiiiii" diye ağlanır diye, baştan günahını almıyım dedim.
Burada tepki vermemizi yadırgayanları da anlamıyorum. Konu sahibi hep o adamı görecek ve arzulayacak. İstemeden bile bakışı hareketi farklı olacak. Hangi kadın kocasının, sevgilisinin etrafında böyle birinin olmasını ister?

Benim de sevgililik zamanında erkek arkadaşım kick boksa basladi sonra dediki bizim işyerinden ebru da kayit oldu benle geliyor dedi ne alaka dedim tabi ona belli etmedim ertesi gün bende gittim ebru hanım gelmedi hastalandim diye sevgilisi olana yanasmakta hos deil ha sizinki uzaktan beğeni ama onu da engelleyin

Birakin su hayatinda sevgilisi, eşi olan insanlari beee.
Bitmediniz gitti.
Insanlarin hayatlariyla oynayip mutlumu olacanizi saniyosunz..
Bekar erkek kıtlıgı var sanirim
Evet bekar erkek kıtlığı var keşke biraz dediğinize dikkat etseniz

Kadin sanki yazmış ki nasıl tavlayabilirim nasil ilgisini çekebilirim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X