- 19 Ağustos 2018
- 2.778
- 6.916
- 158
- 29
- Konu Sahibi sadehayat77
- #221
Hiç kaale almayın bence kendini önemli hisseder.Aralarında sorun çıkardım bak diye gerinirAçıkçası bende öyle yapmayı düşünüyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç kaale almayın bence kendini önemli hisseder.Aralarında sorun çıkardım bak diye gerinirAçıkçası bende öyle yapmayı düşünüyorum.
Sevgilisi olduğunu bilmenden olabilir ama hayatında biri varken, arzuluyorum ne yapayım, uzun zamandır var diyene olabilir öyle şeyler mi denmesi gerekiyormuş ahlâk abidesi olmamak için?Olur öyle şeyler demediğimiz, yanlış olduğunu söylediğimiz için ahlak abidesi olduk.
Sevgilisi olduğunu bilmenden olabilir ama hayatında biri varken, arzuluyorum ne yapayım, uzun zamandır var diyene olabilir öyle şeyler mi denmesi gerekiyormuş ahlâk abidesi olmamak için?
Bu konu çok aydınlatıcı oldu benim için![]()
Öyle demeyin ama hiç kapısını çalmamış istese iş yerine gidip konuşabilirmiş onla ama yapmamış.Ah ne büyük incelik..Öyleymiş. İki katı yaşımızda bi abla öyle dedi.
Beş sene evli adama aşık oldum diyen var. Beş sene ya beeeeş koca sene, evli olduğunu bile bile. Bir de romantik romantik anlatmış. Tanrım ne büyük aşk, ne büyük özveri diyecez sanmış herhalde.
Ohâaaaaaaaaaa 5 sene evli adama aşkta ne biliyim???Öyleymiş. İki katı yaşımızda bi abla öyle dedi.
Beş sene evli adama aşık oldum diyen var. Beş sene ya beeeeş koca sene, evli olduğunu bile bile. Bir de romantik romantik anlatmış. Tanrım ne büyük aşk, ne büyük özveri diyecez sanmış herhalde.
Tabi bircok şey yapabilirmis ama yapmamış. Çok yüce gönüllü bir davranış. Kırmayalim 5 sene evli adama aşık olup, adım atmamış hemcinslerimizi.Öyleymiş. İki katı yaşımızda bi abla öyle dedi.
Beş sene evli adama aşık oldum diyen var. Beş sene ya beeeeş koca sene, evli olduğunu bile bile. Bir de romantik romantik anlatmış. Tanrım ne büyük aşk, ne büyük özveri diyecez sanmış herhalde.
Bir de insan kimi seveceğini seçemiyor diyorlarOhâaaaaaaaaaa 5 sene evli adama aşkta ne biliyim???
Sevgiliniz öyle deseymişNe olmuş bende göçmenlere benzıyormuşum hıhhhh![]()
benım dünya güzelim var benı rahatsız etme demiş kafiSevgiliniz öyle deseymişbenimkide göçmenlere benziyor rusta neymiş hıııh diye
![]()
Herşeyi at gurur nerede??? Rabbim kızlarımıza akıl,fikir, gurur nasip etsinBir de insan kimi seveceğini seçemiyor diyorlarhayatımda böyle bir saçmalık görmedim
Valla ben hiç asgari ücretli bir evli erkeğe aşık olan bekar kız görmedim hepte cebinde parası olanlara aşık(!) olurlar.Herşeyi at gurur nerede??? Rabbim kızlarımıza akıl,fikir, gurur nasip etsin![]()
Ben nisanli bile degildim daha, flort ediyoduk esimle, bi aksam sirket yemegine gittik birlikte, bi kiz var surekli bana bakiyo, esime sordum bu kiz kim, dedi ankatirim sonra, neyse ertesi gun anlatti kizin buna ilgisi varmis hissediyomus falan neyse, sonra bi kez telini karistirdim, hic begenmedim getirdigin kizi gibi bisey yazmis, hatirlamiyorum bile ne yazdigini tam olarak, esim cvp bile yazmamis, her turlu yuruyo kiz adama, ne yapmam lazimdi? Sen olsan ne yapardin? Ben hic bisey yapmadim, kendi capimda gicik oldum o kadar, sonucta adam benle nisanlandi, evlendi, demek ki biri seni istiyosa hayatinda gercekten baskasinin varligi etkilemiyo. Napardin bu durumda gidip sacini mi yolardin? 2 kati yasinda ki ablaya bi anlatsanaÖyleymiş. İki katı yaşımızda bi abla öyle dedi.
Beş sene evli adama aşık oldum diyen var. Beş sene ya beeeeş koca sene, evli olduğunu bile bile. Bir de romantik romantik anlatmış. Tanrım ne büyük aşk, ne büyük özveri diyecez sanmış herhalde.
Bilmediğiniz şeyden nasıl rahatsız olacaksınız?Ben sevgilime karşı böyle duygular besleyen birinin olmasını istemiyorum.Bu duyguları herhangi bir harekete dökmese bile ben rahatsız olurum
Aldatiminda bile bir degisiklik var arzuladim ne demek ya sevdim.hoslandm dese ne daha saf daha temiz. Ayrıca hepimiz seveblrz ama sevgilisi olduğunu blyrsak o duygu devam etmemeline yapmış konu sahibi adamın boynuna mı atılmış
Onu bırak beni mi al demiş
Oturup izlerdim. Elimde çekirdekleBen nisanli bile degildim daha, flort ediyoduk esimle, bi aksam sirket yemegine gittik birlikte, bi kiz var surekli bana bakiyo, esime sordum bu kiz kim, dedi ankatirim sonra, neyse ertesi gun anlatti kizin buna ilgisi varmis hissediyomus falan neyse, sonra bi kez telini karistirdim, hic begenmedim getirdigin kizi gibi bisey yazmis, hatirlamiyorum bile ne yazdigini tam olarak, esim cvp bile yazmamis, her turlu yuruyo kiz adama, ne yapmam lazimdi? Sen olsan ne yapardin? Ben hic bisey yapmadim, kendi capimda gicik oldum o kadar, sonucta adam benle nisanlandi, evlendi, demek ki biri seni istiyosa hayatinda gercekten baskasinin varligi etkilemiyo. Napardin bu durumda gidip sacini mi yolardin? 2 kati yasinda ki ablaya bi anlatsana
He ben de oyle yaptim oturup izledim zaten, kafasini yemedim adamin,isteyen zaten basar gider, halatla baglasan tutamazsin, neyse hayat bana bunu ogretti, cok istedigim cok sevdigim birini halatla baglamaya calistim olmadi, oyle boyle hepimiz zamanla biseyler ogreniyoruz.Oturup izlerdim. Elimde çekirdekle
Ben nisanli bile degildim daha, flort ediyoduk esimle, bi aksam sirket yemegine gittik birlikte, bi kiz var surekli bana bakiyo, esime sordum bu kiz kim, dedi ankatirim sonra, neyse ertesi gun anlatti kizin buna ilgisi varmis hissediyomus falan neyse, sonra bi kez telini karistirdim, hic begenmedim getirdigin kizi gibi bisey yazmis, hatirlamiyorum bile ne yazdigini tam olarak, esim cvp bile yazmamis, her turlu yuruyo kiz adama, ne yapmam lazimdi? Sen olsan ne yapardin? Ben hic bisey yapmadim, kendi capimda gicik oldum o kadar, sonucta adam benle nisanlandi, evlendi, demek ki biri seni istiyosa hayatinda gercekten baskasinin varligi etkilemiyo. Napardin bu durumda gidip sacini mi yolardin? 2 kati yasinda ki ablaya bi anlatsana