Aynı iş yerinde sevgilisi olan birinden hoşlanıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hala konuyu çarpıtıyorsunuz. Konumuz hoşlanılan taraf ya da hoşlanılan tarafın hayatındaki insan değil. Hayatında biri olan insandan hoşlanan kişi. Ve bu davranışın doğru olup olmadığı. Doğru olmayan bir şeye hiç kusura bakmayın “olur öyle yeah, insanın elinde değil beyle şeyler” diyemiyorum. Çünkü elinde. Çünkü ilgimizi yönelteceğimiz insanı biz seçiyoruz. Bu yaşta insanların bu kadar kontrol yoksunu olabileceğini düşünmeniz enteresan.
Tamm sekerim sen haklisin

He ben de oyle yaptim oturup izledim zaten, kafasini yemedim adamin,isteyen zaten basar gider, halatla baglasan tutamazsin, neyse hayat bana bunu ogretti, cok istedigim cok sevdigim birini halatla baglamaya calistim olmadi, oyle boyle hepimiz zamanla biseyler ogreniyoruz.
Buradaki konu eşiniz değil yalniz kadın. Hoşlanılan taraf değil hoşlanan kişi.

Evli, sevgilisi olan kişiye uzun süre his besleyen, aşık olduğunu söyleyenlere de olur öyle şeyler demeyelim bir zahmet.

O zaman hepimiz bu riskle yaşıyoruz bunuda unutmayalım

Sorun birinin sevgilimizfen eşimizden hoşlanıyor olmadi degil bunu hareketlerle cümlelerle göstermeye başladığı yerde adı karaktersizlik olur konu sahibi derse ki soyle mi yapayim boyle mi yapayim yada şöyle söyledim boyle konuştum orda adı karaktersizlik olur
Ben işin bu hoşlantıyı hareketlerle ya da cümlelerle karşı tarafa gösterme aşamasına gelmemesi adına bu yorumda bulundum zaten.Ve konu sahibi için “karaktersiz” diye bir kelime kullanmadım.Herhalde yorumları karıştırdınız.

Burda herkes konu sahibini ve konu sahibini ahlaksızlıkla sucmalamayan birkaç üyeyi taşlamışlar eşine yapılsa hoşuna gider mi vs diye evli degilim ayni psikolojiyi hissrtmesemde kadınım
ahlaksızlık olarak nitelendirdiğiniz şeyi ben yaptım evli bir erkekten hoşlandım hatta hoşlandı bile değildi aşık oldum ve 5 yıl geçti hala tesadüfen yolda falan karşılaşırsak ilk zamanlardaki gibi heyecanlanıyorum

Ama gelelim şuraya ben bu kişiye tek bir kere hoşlandığımı belli edecek davranışta bulunmadım görevlendirmeyle gittiğim yerdi istesem ziyaret vs maksatlı gidip görebilirdim yapmadım bayram seyran özel gun bahane edip aramadım istersen seni buraya çekelim dediklerinde çalıştığım yerde sıkıntılar yaşıyor olmama rağmen evet gelmek istiyorum demedim orda çalıştığım süre zarfında odasının kapısını bir gün calip çay içmeye girmedim

Hala yolda karşılaştığımızda evlenmeyecekmişim artik yok mu kimse dediginde hic mi anlamadın demedim

Peki bunun neresi ahlaksızlık karaktersizlik sırf kalbime sahip cikamadigim için mi ahlaksız oldum ben bende istemezdim kalbi başına ait bi kalbi seveyim imkansız bi aşk için kalbim çarpsın yaşıtım zengin bekar birini seveyim ama olmadi bunun adı ahlaksızlık oluyorsa ben ahlaksizim ve bu ahlaksizliktanda utanmiyirum
Yapmadım, etmedim, gitmedim, söylemedim dediğiniz şeyler var ya: Zaten tam da öyle davranacaksınız, alkış mı bekliyorsunuz bir de bunun için.
Doğrusu hayretler içinde okudum.
Hani istesem yapardım ama yapmadım,bu mu? Lütfettiniz...
Kalbe söz geçmez eyvallah seversin, yasaktır içinden seversin ama böyle matah bişey yapmış gibi gerinmek ne ola?
Adam biraz yamuk olsa, size meyletse belki de bu yapmam dediklerinizi yapardınız değil mi?
O zaman ne olacaktı?
O zaman da "bunun adı aşşk" derdiniz...

Buradaki konu eşiniz değil yalniz kadın. Hoşlanılan taraf değil hoşlanan kişi.

Evli, sevgilisi olan kişiye uzun süre his besleyen, aşık olduğunu söyleyenlere de olur öyle şeyler demeyelim bir zahmet.
Ay anlattigimi anlamamak da nasi bu kadar israr hala ben anlayamiyorum, insanlar birilerinden hoslanir, bunu kimse engelleyemez, ortaliga dokulup de abuk subuk hareketler yapmiyosa bana ne, konu icin konusuyorum, dersin ki unutmaya calis, baskalarina yonel bilmemne, serefsizsin karaktersizsin falan diyemezsiniz, benim ilk cikis noktam buydu, herkesin basina geliyo, benim de basima geldi, denedi sansini, olmadi gitti, ama bu kollektif hakaret ve taslama zihniyetinden tiksiniyorum, kimse kusura bakmasin, size iyi forumlar

Burda herkes konu sahibini ve konu sahibini ahlaksızlıkla sucmalamayan birkaç üyeyi taşlamışlar eşine yapılsa hoşuna gider mi vs diye evli degilim ayni psikolojiyi hissrtmesemde kadınım
ahlaksızlık olarak nitelendirdiğiniz şeyi ben yaptım evli bir erkekten hoşlandım hatta hoşlandı bile değildi aşık oldum ve 5 yıl geçti hala tesadüfen yolda falan karşılaşırsak ilk zamanlardaki gibi heyecanlanıyorum

Ama gelelim şuraya ben bu kişiye tek bir kere hoşlandığımı belli edecek davranışta bulunmadım görevlendirmeyle gittiğim yerdi istesem ziyaret vs maksatlı gidip görebilirdim yapmadım bayram seyran özel gun bahane edip aramadım istersen seni buraya çekelim dediklerinde çalıştığım yerde sıkıntılar yaşıyor olmama rağmen evet gelmek istiyorum demedim orda çalıştığım süre zarfında odasının kapısını bir gün calip çay içmeye girmedim

Hala yolda karşılaştığımızda evlenmeyecekmişim artik yok mu kimse dediginde hic mi anlamadın demedim

Peki bunun neresi ahlaksızlık karaktersizlik sırf kalbime sahip cikamadigim için mi ahlaksız oldum ben bende istemezdim kalbi başına ait bi kalbi seveyim imkansız bi aşk için kalbim çarpsın yaşıtım zengin bekar birini seveyim ama olmadi bunun adı ahlaksızlık oluyorsa ben ahlaksizim ve bu ahlaksizliktanda utanmiyirum
Ben bunu yeni okuyorum yA. Pes vallahi nasıl da dramatize ederek anlatmışsınız. şu yazdığınız satırlarda bir tane masum cümle bulamadım. Sizin aşk dediğiniz şey böyle kirli bir şey değil. Bekar bir erkeğe platonikmişsiniz gibi anlatmışsınız. Üstelik5 yıl diye de ballandırarak.
İleride evlendiğinizde birisi kocanızı gözüne kestirirse sakın korkmayın.Çünkü masum :)

Son düzenleme:
Ay anlattigimi anlamamak da nasi bu kadar israr hala ben anlayamiyorum, insanlar birilerinden hoslanir, bunu kimse engelleyemez, ortaliga dokulup de abuk subuk hareketler yapmiyosa bana ne, konu icin konusuyorum, dersin ki unutmaya calis, baskalarina yonel bilmemne, serefsizsin karaktersizsin falan diyemezsiniz, benim ilk cikis noktam buydu, herkesin basina geliyo, benim de basima geldi, denedi sansini, olmadi gitti, ama bu kollektif hakaret ve taslama zihniyetinden tiksiniyorum, kimse kusura bakmasin, size iyi forumlar
Taşlama ekibi olarak bu konu için görevlendirildik evet, bizim de işimiz bu ne yaparsınız.

Ben bunu yeni okuyorum yA. Pes vallahi nasıl da dramatize ederek anlatmışsınız. şu yazdığınız satırlarda bir tane masum cümle bulamadım. Sizin aşk dediğiniz şey böyle kirli bir şey değil. Bekar bir erkeğe platonikmişsiniz gibi anlatmışsınız. Üstelik5 yıl diye de ballandırarak.
İleride evlendiğinde biri kocanı gözüne kestirirse sakın korkma. Çünkü masum :)
Adam karşılık verseydi görürdüm o masumluğu.

Sevgililermiş uzun vakit sevgili olanların ayrılma ihtimali büyük her şeyi yaşadıktan sonra bıkkınlık gelip yeni arayışlara girip ayrılan çok henüz bir ışık var belki nişanlılıkta kız yüzüğü atar o vakit siz devreye girebilirsiniz
Allah etrafımızda siz gibi kafada olanlardan barındırmasın gerçektende bunu çok samimi olarak diliyorum.Çünkü bu resmen timsahlık.Ayrılsalarda ben kapsam nasıl bir düşüncedir ya bunun yuva yıkmaktan hiçbir farkı yok bana göre.

Allah etrafımızda siz gibi kafada olanlardan barındırmasın gerçektende bunu çok samimi olarak diliyorum.Çünkü bu resmen timsahlık.Ayrılsalarda ben kapsam nasıl bir düşüncedir ya bunun yuva yıkmaktan hiçbir farkı yok bana göre.
Evet ben de inanamiyorum bu baslik altinda okudugum bazi yorumlara.Yok gönül bu,laf dinlemiyor vs .Allah böyleleri ile karsilastirmasin dilerim beni ve en sevdiklerimi.insanlar hangi ara bu denli kötü oldu....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X