Aynı kamu kurumunda çalıştığın kişiye açılmak

hardyandholl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2020
495
1.977
63
28
Merhaba, çok net bir şekilde sormak istiyorum. Bir devlet kurumunda çalışıyorum. Uzun zamandır beğendim birisi var. Hiç konuşmadık. Gerçekten çok beğeniyorum. Sessiz sakin birisi. Karakter olarak çok güven veren birisi gibi duruyor. Onun hakkında çok düşünmeye başladım. Kendisi adım atmadı ki zaten söylediğim gibi hiç konuşmadık. Linkedinden ekledim kabul etti ama kaldı öyle. Başka bir sosyal hesabı yok. Ama hani bazen kadınlara bir his gelir ya bu çocuk beni beğeniyor olabilir diye bende öyle ufak bir his var. Linkedinden uygun bir vaktinde kahve içebilir miyiz temalı bir mesaj atmak istiyorum ama reddederse çok mu rezil olurum diye düşünüyorum. Hayır ilgilenmiyorum dese sanki çok üzülmem gibi ama gidip kurumda başka insanlara anlatırsa diye korkuyorum sanırım. Akıl verirseniz çok sevinirim :/

Hiç mi karşılaşmıyorsunuz ?
En azından bir merhaba diyebilirsiniz önce , direk kahve teklifinde bulunmayın.
Siz ilk adımı atıp eklemişsiniz zaten biraz bekleyin bakalım .
Geçen bayram ekledim. Çok bir şey olmadı. Haklısınız aslında önce yüz yüze ufak da olsa konuşmak lazım... Ya bekledikçe kafamın içinde kuruyorum takıntı haline getirmek istemiyorum. Direkt sorayım hayır derse de rahatlarım gibi geliyor... Ama mantıklı düşününce yazmamak lazım sanırım.

Acaba bende mi bir tuhaflık var ben bir türlü böyle efendi sessiz erkeklerden hoşlanmazdım benimki böyle heyecanlı şakacı konuşkan girişken olsun istiyordum ...
konu sahibi ben olsam açılmazdım

Acaba bende mi bir tuhaflık var ben bir türlü böyle efendi sessiz erkeklerden hoşlanmazdım benimki böyle heyecanlı şakacı konuşkan girişken olsun istiyordum ...
konu sahibi ben olsam açılmazdım
Ben de açıkçası biraz enerjik birisi isterim hep. Nasıl oldu böyle anlamadım. Hoşlanma bile değil ama çok beğeniyorum ilk defa başıma geliyor. İçinde bulunduğum durup daha önce hiç yaşamadığım bir durum (ki daha önce sevgilim olmadı birisi benimle flört ettiği an kaçıyorum kendim zaten flörtleşemiyorum). İlk defa birisi için "Hadi ben açılmazsam da sırf ben açılmadığım için elimdeki bu şansı kaçırırsam" gibi salak bir düşünce besliyorum.

İlişkisi olabilir bu yüzden iyice düşünmeden haraket etmemelisin. Kahve teklif etmek yerine bulunduğu ortamlarda karşısına çık tesadüf gibi kurgulayıp sohbet ortamı yarat

Bence direk açılmayın. Birşey olur üzülürsünüz. Kisa sohbetler yapma şansınız yok mu. Veya molalarda yanına gitme ihtimali? Kısa sohbetlerde beyfendiyi az da olsa anlamış olursunuz
Ben çok tecübesizim Yani normal arkadaş olduğum erkeklerle çok rahat konuşuyorum ama biraz hoşlandığım birisiyle katiyen kendim gibi konuşamıyorum Ama söylediğiniz gibi bir ortam yaratmaya çalışacağım teşekkür ederim

Açılmakta en büyük hatayı yaparsınız söyleyim valla .
Molalarda falan denk gelmeye çalışın gözüne çarpın .
En çekingen abim bile bahane bulup kıza yazardı .Bi şekilde karşılaşmaya çalışın ama açılmayın lütfen ya . Enerjiniz duruşunuz dikkat çeker zaten eğer ilgisi varsa da adım atar

İlgisi olan erkek her türlü yazar bence de … Ay üzülüyorum kendime Neyse sağlık olsun söylediğiniz gibi belki karşılaşmaya çalışıp muhabbet ederim …

Ortak tanıdık falan yok mu? Ya sevgilisi varsa? Bundan emin olun. Instagramdan başka birinden ekleseniz? Bir de şimdiden bile çok bağlanmışsınız, sevgili olursanız ipler onun elinde olacak gibi.

Ortak tanıdık falan yok mu? Ya sevgilisi varsa? Bundan emin olun. Instagramdan başka birinden ekleseniz? Bir de şimdiden bile çok bağlanmışsınız, sevgili olursanız ipler onun elinde olacak gibi.
Ben gerçekten alık bir insanım bu konuda.. Hayırlısı olsun ne diyeyim

Ben gerçekten alık bir insanım bu konuda.. Hayırlısı olsun ne diyeyim
Araştırın bunu göstere göstere değil tabi .alık olunacak mevzu değil .seçeneklerin çok olduğu herkesin kendini bir halt sandığı bir dönemdeyiz maalesef .
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın

Kesinlikle açılmayın. Kesinlikle dememin nedeni de oranın bir kamu kurumu olmasından kaynaklı, normalde sadece açılmayın derdim hoşlanan erkek 2 eli kanda olsa da açılıyor maalesef çok istiyorsanız da o yüzden ilk olarak normal arkadaş gibi sohbet etmeye çalışın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…