Aynı kişiyle aynı sebepten üçüncü kez boşanmak

zaten boşanacağım... Anlaşmalı boşanmak istiyorum .Hakkımı alarak.. Evet onun olduğu şehirtde bile olmak istemiyorum..

kızım aslaaa istemiyor ve en büyük destekçim... Sadece yıllarca biriktirdğimiz mal mülk var. 3.kez evlendim.Ve hepsi evlilikten önceki mallar durumuna düştü..Ve hiçbir hak iddia edemiyorum. Çünkü diğer boşanmalarımda bir anlık sinirle boşandım ve hiçbir mal paylaşımı istemedim. Çünkü boşanmam demişti ben de uzamasın diye hiçbirşey istemiyorum dedim. Şimdi yıllarca yaptımız mal mülk onda kaldı... SAdece maddi manevi tazminat aalbilirim.İhanet ve aldatmadan... Nafaka birde... Ben bazı malları çcuklarının üzerineyapmasını talep ettim. o da yapmam dedi. Şimdi de öyle bir kötü durumdayım ki... Boşanma davası açmyorum. Belki kadın kendini sıkıştırır da çocukta olursa mecbur nikah kıyacak o zaman mecbur olur şartlarıma uyar diye düşünüyorum. Mesele bu.. Artık bu saaten sonra benim yüzümü bile göremez... Kesin bitti....

size iyi bir avukat numarası verebilirim bir yolunu bulur. Ankara'da ama şehir dışına duruşmalara.gidiyor

size iyi bir avukat numarası verebilirim bir yolunu bulur. Ankara'da ama şehir dışına duruşmalara.gidiyor

Şehir dışı olmaz bence. Avukat ne kadar iyi de olsa alabileceklerimiz belli bence..
Tek istediğim beni ve kendini mahkeme koridorlarında yılalrca süründürmeden yıpratmadan adam akıllı boşanmak

Şehir dışı olmaz bence. Avukat ne kadar iyi de olsa alabileceklerimiz belli bence..
Tek istediğim beni ve kendini mahkeme koridorlarında yılalrca süründürmeden yıpratmadan adam akıllı boşanmak
Hukuk görme işidir okumak değil. Her avukat aynı şeyi söylemiyor. Anlattığı şeylerde zamanında baya kadını haklarına kavuşturmuş biridir hatta bu sitede de adı geçmiş öneri olarak. Siz bilirsiniz tabi benimki sadece tavsiyeydi... Umarım tüm çektiklerinizin karşılığını alarak bir an evvel kurtulursunuz..

Konu sahibi kac yasindasin acaba? 32 mi? Benim rastladigim Fake hesaplar genellikle 32 yaşında oluyordu da

Konu sahibi kac yasindasin acaba? 32 mi? Benim rastladigim Fake hesaplar genellikle 32 yaşında oluyordu da
ne fake hesabı kardeş..
acı ama hepsi gerçek.37 yaşındayım...
2014 yılından beri bu sitedeyim. Tüm konularım ekte... Neresi fake neresi yalan.. Acı olan o kadar çirkin pislik çirkef bir hayat yaşadım ki o kadar bataklığa gömüldümkiii insnalar fake zannediyor .. Ama hepsi gerçek

Hatalarınızın bedelini cekiyorsunuz ama bu sefer mantıklı olunal.mülk almadan bosamayın o kadın yer başını nasılsa .ama sizde artık akıllı olun nolur

O zaman zararin neresinden donulse kardir
Anlıyorum sizi

Aman yıksaymış ne olurmuş bu hanım abla 4. Ye evlenir kesin bir bitmiyor derdi sürekli aynı hataları yapıp burada ağlıyor neyse kınamayalım sonra bu hanımefendi gibi oluruz

Boşanmadan itibaren 300 gün içinde çocuk doğarsa boşanılan erkekten sayılıyor babalık karinesi deniyor buna

Güzel bir brezilya dizisi daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…