- 17 Şubat 2016
- 1.327
- 274
- 123
- 34
- Konu Sahibi eliffdiyebiri
Aynı yollardan geçmişiz maalesef.Sizinde böyle narsist ve manipülasyonu güzel yapan akrabalarınız var mıydı bilmiyorum.Şuan babam hastahanede.Altinin alınması gerek.Sag kolunu kullanamıyor.Bu yüzden bakıcı tuttuk.Çünkü herkes çalışıyor.Ama o kadar yaranılmaz bir insanki.Hergün gitmiyoruz diye trip atıyor, agliyor, surat asıyor.Otoparka giriş hergun hesaplarsak 6bin tl.Ayda içtiği meyvesuyu sadece 3 4bin tl.Bu paralar nasil ödeniyor demiyor.İstiyorki 7 24 başında olalım.Kpss çalışmam gerek, final ödevlerini yapmam gerek, evliyim zaten.O kadar bencilki.Seni anlıyorum biliyor musun,
Bu kadar çok fazla konu açmanı da anlıyorum. Gerçekten çok benziyoruz.
Sana hikayenin sonlarından, farklı bir paralel evrenden yazıyormuşum gibi düşün.
Öleli 2 ay oldu. Ve ilk yağmur yağdığı gün acaba üşür mü? hisseder mi? diye saçma düşüncelere girip kendimi yıprattım.
Gün geçtikçe anladığım ve kabullendiğim şey ise onun geçmişi, karakteri oldu. Bunu kabullenince artık rahatladım. Önüme bakabildim.
Onun senin yaşında ve senden daha gençken ne yaşadığını öğren.
Zeka seviyesini ve muhakeme yeteneğini kendince ölç.
Benimde babamın öldükten sonra 47 tane icra dosyası olduğunu öğrendim. Reddettim.
Ve bitti.
Şu anda önce kendini ve yuvanı düşünmelisin. Bir yerden sonra eşine yansıdığında ya da sevdiklerine maalesef senin hissettiklerini hissetmelerini bekleme ve kırılma.
Kendine yönel. Duygusal zekanız yüksek olabilir bu da sizi sürekli düşünmeye yitebilir.
Bunu bırakamazsınız ama azaltın. Günde belli bir kaç dakika ayırın, sonra kendinize meşguliyet bulun ve düşünmeyin.
Akrabalar deseniz 3 kardeş bakıcı parası verirsiniz diyor.Sadece kişi başı 15bin düşüyor.
Hattımı degiştiricem.Özel dersleri ve hocalari yeni numara yönlendiricem.Bu şekilde kendimi korumayı düşünüyorum.