• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aynı ortamda olduğun birini unutmak.

gulsunay

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2013
36
0
16
aynı ortamda olduğum kişiyle konuşmuyoruz iki gündür tabi ki ben yazmamak için kendimi zor tutuyorum. şimdi yazmamak konuşmamak kolay çünkü haftasonu görmüyorum. ama hafta içi görüşüceğiz sürekli ne yapacağımı bilmiyorum çok sabırsızım dayanamıyorum :( ben konuşmadığımda o mesaj atıyor ve her şey aynı oluyordu ben küs kalamıyordum. ama şimdi o istemediğini ara vermek istediğini kendini iyi hissetmediğini söylüyor ve arayıp sormuyor. iş yerinde de bir şey yokmuş gibi gülüp eğleniyor. yazmamak için aramamak için kendimi zor tutuyorum. bu üçüncü olay.

aynı ortamda olduğum kişiyle konuşmuyoruz iki gündür tabi ki ben yazmamak için kendimi zor tutuyorum. şimdi yazmamak konuşmamak kolay çünkü haftasonu görmüyorum. ama hafta içi görüşüceğiz sürekli ne yapacağımı bilmiyorum çok sabırsızım dayanamıyorum :( ben konuşmadığımda o mesaj atıyor ve her şey aynı oluyordu ben küs kalamıyordum. ama şimdi o istemediğini ara vermek istediğini kendini iyi hissetmediğini söylüyor ve arayıp sormuyor. iş yerinde de bir şey yokmuş gibi gülüp eğleniyor. yazmamak için aramamak için kendimi zor tutuyorum. bu üçüncü olay.

aynı ortamda olduğum kişi derken ?? yani bu kişi sizin sevgiliniz mi iş arkadaşınız mı anlamadım ?:44::44:

hmm zor biraz ilgilenme desem elimde değil diyeceksin..için içini yiyeceğine git konuş açık açık

istemiyorum artık dedi bir hafta boyunca kıskançlıkla çok bunalttım. her gün aynı şeyler soğudu. konuşmayı mesajlaşmayı sevmiyorum demeye başladı.bende yazmıyorum daha doğrusu yazamıyorum.

istemiyorum artık dedi bir hafta boyunca kıskançlıkla çok bunalttım. her gün aynı şeyler soğudu. konuşmayı mesajlaşmayı sevmiyorum demeye başladı.bende yazmıyorum daha doğrusu yazamıyorum.

o zaman sen de bir süre hiç ilgilenme gerçekten onun tarafına bakmamaya çalış başka şeylerle ilgilen..kendiyle ilgilendiğini anlarsa daha çok nazlanır bence üzülürsün..:31:

bilmiyorum bugün hiç konuşmadı yüzüme bile bakmadı bende bakmadım o da ayrı ama ne yapabilirim kötü hissediyorum kendimi :((

canım valla benimde aynı işyerinden erkek arkadaşım oldu. 3 yıl kavga barış devam etti. Sırf aynı işyerinde olduğumuz için barışmayacağımız bile varsa dayanamayıp barışırdık. Gerçi farklı olaylarımız oldu bizim o ayrı. Nezaman askerlik için işten ayrıldı bende gözümü karartıp o zamana denk getirdim ayrılmayı. Şimdi ki erkek arkadaşımda işyerinden. Şimdilik herşey çok güzel ama biterse naparım bilmiyorum. Bende onu bunalttığımı düşündüğüm için kendim aramamaya karar vermiştim ama bende senin gibi sabırsızım. Birde görünce işyerinde zor oluyor. Ama ben telimi uçuş moduna almıştım. Öyle açık yanımda duruyordu içimden arasada ulaşamaz diyordum. Gerçi bikaç saat dayanabiliyordum ama tavsiye ederim. Ayrıca işlerine konsantre ol pek aklına gelmez.

yarın da doğum günü ne yapmamı önerirsiniz? 3 gündür de aramıyorum. bugün de suratıma bakmayınca bişey yapmakta istemiyorum.

canım valla benimde aynı işyerinden erkek arkadaşım oldu. 3 yıl kavga barış devam etti. Sırf aynı işyerinde olduğumuz için barışmayacağımız bile varsa dayanamayıp barışırdık. Gerçi farklı olaylarımız oldu bizim o ayrı. Nezaman askerlik için işten ayrıldı bende gözümü karartıp o zamana denk getirdim ayrılmayı. Şimdi ki erkek arkadaşımda işyerinden. Şimdilik herşey çok güzel ama biterse naparım bilmiyorum. Bende onu bunalttığımı düşündüğüm için kendim aramamaya karar vermiştim ama bende senin gibi sabırsızım. Birde görünce işyerinde zor oluyor. Ama ben telimi uçuş moduna almıştım. Öyle açık yanımda duruyordu içimden arasada ulaşamaz diyordum. Gerçi bikaç saat dayanabiliyordum ama tavsiye ederim. Ayrıca işlerine konsantre ol pek aklına gelmez.

her gün görünce çok zor oluyor.bir senedir bu haldeyiz. bir de kimse bilmiyor iş yerinde ayrılınca konuşmayınca değişik oluyor. aramıyor zaten ben yazınca arayınca mutlaka cevap veriyor. ama bunaldı kendisi arayıp sormuyor.cuma gün de istemiyorum seni dedi.

Valla ben olsam kutlamazdım doğum gününü.Ben pek iyi niyetli yaklaşamıyorum malesef. K.bakma sakında benle ara vermek istediğini söyleyen birisiyle eskisi gibi olmaz artık. Yani birkez o ara girdimi ayrılıkta geldi demektir. Ben inanman ara verelimde düzeliriz tarzı şeylere. Birkere bittiyse bitmiştir. O saatten sonrada hertürlü ilişkiimi keserim. Çok çok görüşmenin gerektiği durumlarda iş gereği gayet resmi olarak görüşebilirsiniz. Görüşmek zorundasınız ama o orda kalır. Öyle kutlama, merhabalaşma, konuşma uygun olmaz bana göre. Üstelik düşünki yüzüne bakmamış, senin doğum günün olsa kutlayacakmıydı ?

yüzüme bakmadı diye abartmayım bir kere baktım bişeyler anlattı gülümsedim geçtim. bir kereden başka bakmadım suratına zaten. çıkışta da bişey demeden gitti. kutlamayacağım galiba şu an düşüncem bu inşallah değişmez yarın. o kutlamazdı biliyorum. çok dayanıklı ben değilim. hediye de almıştım boşuna :)) ara verelim demesi gerçekten ayrılmak istediğini gösteriyor galiba faceden silmiştim eklemek istemedi. demek ki bitti onun için. ben dayanamıyorum sorun bu :((

şu an da kendimi hiç bir şeye veremiyorum. mesaj falan atmamak için kendimi zor tutuyorum :((

bugün iş yerinde baya yakınlaştı uzak olan insan. ama işten sonra yine arayıp sormadı. biraz mesafe koysam ii olacak yine üzüldüm bugün.

ayrılalı 12 gün oldu. bu arada iş yerinde gayet samimi davranıyordu. işten çıktıktan sonra kesinlikle arayıp sormuyodu. bende hafta sonu dayanamadım senden nefret ediyorum falan baya saydırdım. pazartesi yine aynı samimi davranmaya çalıştı bende çok konuşmamaya çalışıyorum. iş yerinde bir tek benle konuşmaktan vakit geçirmekten hoşlanıyodu başkası sarmıyordu onu.ama bu hareketlerine sinir oluyorum. sinir olsam da hala istiyorum onu :(( nasıl davranacağım ne yapacağım akıl verin :( unutamıyorum gördükçe kötü hissediyorum özlüyorum.

Back
X