- 17 Temmuz 2014
- 957
- 694
Aynı ortamda derken yani okul, lise,universite, iş ve s. Arkadaşlar bilmiyorum ben çok duygusalım küçük şeylere bile üzülen bir tipim. Birşey olunca darmadağın oluyorum sanki. Aynı ortamda bulunduğum insanlarla da ilişki yaşamaya karşıyım proffesyonelik açısından. Hep kaçmak istiyorum bu tür şeylerden fakat hepte kovalanıyorum. İllaki biriyle birşey oluyor. İster sınıf arkadaşım olsun ister iş arkadaşım olsun birinin ilgisini ve ya birşeylerin alevlendiğini farkedince inanın bazen ALLAH-a " Lütfen birşey olmasın, beni zor durumda bırakma. Aramızdaki arkadaşlığı mesafeyi saygıyı koruyalım" diye bazen dua ediyorum. Fakat illaki birşey oluyor. Karşılık vermiyorum üzülüyorum, ilişki olunca ayrılık sonrası yüz yüze gelince de üzülüyorum. Her durumda zor benim için. Sürekli karşılaşıyoruz sonuçta ve onlarla herkes gibi aynı arkadaşlık ilişkimiz olmuyor sonuçta.Sizde benim gibi böyle hissediyor musunuz?
Şimdi biraz yanlış anlaşılma oldu. Aslında bu kadar bu konuda duygusal olmamın nedeni daha önce aynı ortamdan biriyle ilişki yaşadım fakat sonrasında uzun süre toparlayamadığım için artık aynı ortamdan biriyle ilişki yaşayıp yine zor zamanlar geçirmek istemiyorum.
Şimdi biraz yanlış anlaşılma oldu. Aslında bu kadar bu konuda duygusal olmamın nedeni daha önce aynı ortamdan biriyle ilişki yaşadım fakat sonrasında uzun süre toparlayamadığım için artık aynı ortamdan biriyle ilişki yaşayıp yine zor zamanlar geçirmek istemiyorum.
Son düzenleme: