Aynı şekilde davransam haksızlık mı olur?

Siz de çocuğunuz olursa "bir gündür dünya da oksijen soluyor" partisi yapın, onları çağırmayın.

Son açtığınız konu da, insanlara yedirdiğiniz ban az geldi, yeni kurbanlar arıyorsunuz sanırım.

Gerçekten derdiniz olsa eyvallah ama resmen dedikodu yapmak için açmışsınız konuyu.

Ben sizi eski konularınızdan hatırlıyorum o yüzden siz benim yengem olsanız bende cagirmazdim açıkçası hatırladığım kadarıyla Eşinizin ailesinden nefret ediyorsunuz. O yüzden sizde mjsilleme yapsanız da pek takacagi ni düşünmüyorum görümcenizin.

Bi mağdurda benim o olaydan canım sen gorumceni sevmiyorsun zaten cagirmazsin olur biter. Sen bu gorumceyi saplantı haline getirmişsin. Her konu görümce

**Pardon eltimiydı? Ama bukadar insan size sirt ceviriyorsa vardir birseyler :/

Sonuçta kocanın kardeşi aranızda küslük yoksa allah rızası için çağırılmalıydınız da, sizin çocuğunuz olana kadar daha ne sular akar köprünün altından , şimdiden düşünmeniz saçma

Hayata karsı bakış açın, davranışların düşüncelerin bir hayli değişik. Geçinilmesi zor, sorunlu bir insan olduğunu düşünüyorum eski konularını bildiğim için. Hadi ortada hamilelik ve çocuk olsa çağırıp çağırmamayı insan dert edinirde ortada fol yokken bunları hesaplamanız gerçekten bir tuhaf.

Bana bu tarz okumalar, kınalar varoş eğlencesi gibi geliyor. Eşiyle bir tatile, bir yemeğe gidemeyen, sosyalleşmeyen kadınlar bu tarz etkinlikler yaparak bir araya gelip birbirine karşı doluyor sadece.
Bu tarz etkinlikleri yapmak da önemsemek de bana komik geliyor. Eltimgil, görümcemgil kafasından çıkıp hayatınızı yaşayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…