• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aynı şekilde davransam haksızlık mı olur?

banabenigeriver

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2016
9.337
4.664
123
Görümcem kızına 6 ay kınası yapmış ve ben çağrılmadım mevlütde yapmıştı kayınvalidemin bizi ayırmaya çalışan teyzesi geldiği için eşim hiç annemle bana dememiş sanmıyorum ki kınadan eksik kalsın.Evlendikten sonra okuma yapıp ben çağırmıştım.Anne kız okumanın neredeyse sonuna gelip görümcem okuma bitmeden gitti anneside iki üç bardak çay içip birşeyler yedi öyle gitti.Benimde çocuğum olsa çağırmasam haksız mı olurum?Tek gelinim derdim gidememiş olmak değil zaman sonra çağırmadığım için tavır yapılır konuşulursa bu canımı sıkar.Sizce en akıllıca hareket ne olur?

Valla canini sıkıyosa çağırma bence.
Taviz verdikce tepene cıkarlar.

Once bi cocugunuz olsun haline tavrina bakarsiniz?aranizda bi soguklukmu var neden cagirmasmis olabilirki?
Aslında görümcemle hiç bu duruma geleceğimi tahmin etmezdim üç beş şey oldu ne yazık ki düğünümde küçük düşen ben oldum eşim numarasını sil karşılaşırsanız bayramda seyrinde hal hatır sorarsın o kadarı yeter dedi

Siz davet edin gelmezlerse onların ayıbı, en azından çağırmadı diye laf vermezsin ağızlarına
Valla gelip neden erken gittiler neden öyle davrandılar diye herkesin aklında soru işareti kalıyor belli bir tavır var yani belli ben olsam hiç gelmem

Madem esinizde ayni dusuncede cagirmazsiniz o zaman siz iyilik yapacagim diye cagirirsiniz baska olaylar olur esinizle araniz bozulur.esinizin ailesi konusunda kararlari ona birakin cagirayimmi diye bir sorarsiniz cagirma derse hic cagirmayin bence

Artik millet bi tarafından ozel gun uyduruyor
Maksat suslenip puslenip instagramda like almak sanirim

Yakinda bebek yürüme eglencesi, söz yildonumu kutlamasi, after honeymoon party falan da çıkacak :KK70: demedi demeyin
altina ilk kakasi party unutmussunuz:))))))))

Artik millet bi tarafından ozel gun uyduruyor
Maksat suslenip puslenip instagramda like almak sanirim

Yakinda bebek yürüme eglencesi, söz yildonumu kutlamasi, after honeymoon party falan da çıkacak :KK70: demedi demeyin
Aynen katılıyom size çok saçmaya abartı bizim millet
Bu arada konu sahibinin canı sıkılmış bence açmak için açmış bi konu daha ortada çocuk yok 6 sına 40 na kim çağrılıcak tartışılıyo hayır şu ismi koysam mı daha güzel yoksa şu isimmi dese anlıycamda bu ne abiyaa şimdi

Back
X