Aynı şeyleri yaşamak istemıyorum. En sevdıklerım sınavım olmasın artık

Hubannn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2015
3.627
2.143
53
merhaba;
Babam rahatsızlandı hastaneden yeni cıktık. Çok şükür ki atlattı fakat riskli bir dönem beyinde pıhtı olmaması için tedavi görüyoruz. İçim acıyor. Annemi kaybettım uzun yıllar kanser tedavısı ile mucadele ettik. BoğaZımda yutkunamadığım bir yumruktur annemin acısı. Şimdi hayatta bır babam var :( ne kardes ne baska bırsey ; en yakınım canım herseyım..
Evliyim eşim ve aileside çok bağlıyız. Babamın hastalığında hepımız bır butunduk.. Ama çok korkuyorum sağlıklı düşünemiyorum .. Herseyi ile ilgileniyorum yakından fakat cok hassaslaştım . 2 saat önce babam uyumaya evıne gitti cok özledim. Ona bırsey olmasın tek duam şu ara.. Cocugum olmadıgı için tedavi goruyordum şimdi tekrar baslayacagız sanki gücüm yok. Annemle ilgili özlemim , babamın saglığı hıcbırseyden keyıf alamıyorum aklım yuregım onunla . Küçük bır tatıl programı yaptım babam ve esımle bıraz istanbuldan ayrılmak iyi gelir umarım. Sizlerle paylasmak istedım iyi gecelerr

Hastalik zordur yaa.Senin de icin huzursuz..Allah kolaylik versin.Neyseki saglikla cikmis hastaneden.Ilaclarina dikkat etsin.Ozellikle kan sulandiriciyi ihmal etmesin. Arada kontrol.Morali iyi tutmak lazim iyi dusunmussun tatil isini.

Rabbim şifa versin. .
İnsan hep bi imtihanda . .
İnşallah evlatlarımız da olur . .

Tek bildigim hayatta neden korkarsak korktuklarimizin basimiza geldigi. Korkularimizla imtihan oluruz hep. Korkma. Korkularinin uzerine git. Allah babana acil sifalar versin. Tatil hepiniz icin iyi gelecektir umarim. Gecmis olsun.

Allah şifa versin babana. İyi tatiller. Allah eşinin ailesinden razı olsun.

Allah babana şifa versin inşallah, anneciğinde nurlar içinde yatsın:(
Kötüyü getirme aklına, hem iyisini düşün ki iyi olsun inşallah.

Allah şifa versin, tez vakitte yardım etsin inşAllah.

Anne babayı kaybetmek zordur ama en acısı evlat acısıdır. Allah sıralı ömür versin.

Allah sifa versin.ben de cok korkarim hastaliktan.Hr sey Allahtan

Hastalik zordur yaa.Senin de icin huzursuz..Allah kolaylik versin.Neyseki saglikla cikmis hastaneden.Ilaclarina dikkat etsin.Ozellikle kan sulandiriciyi ihmal etmesin. Arada kontrol.Morali iyi tutmak lazim iyi dusunmussun tatil isini.
Haftalık kontrollerımız var ınş ıyı olacak cok tesekkur ederım

Allah şifa versin, tez vakitte yardım etsin inşAllah.

Anne babayı kaybetmek zordur ama en acısı evlat acısıdır. Allah sıralı ömür versin.
Ben annemi kaybettıgımde aylarca hastaydım nasıl bır acı tarıf edemem elimkolum tum kemiklerım kırıldı sanki . Zor cok zor

Tek bildigim hayatta neden korkarsak korktuklarimizin basimiza geldigi. Korkularimizla imtihan oluruz hep. Korkma. Korkularinin uzerine git. Allah babana acil sifalar versin. Tatil hepiniz icin iyi gelecektir umarim. Gecmis olsun.
Kesınlıkle anneme hep çok düşkündüm onu bırgun kaybedersem dıye dusundugumde kahrolurdum . Nıtekim kaybettım. Ölecegımı sanardım ölünmüyormuş. Amin cok tesekkurler ınş ıyı gelecek

Back
X