Aynı şirket, 2 farklı iş.. Hangisini seçerdiniz?

Ben kendi is yerime kıyasla fazla bonkör gördüm patronu.
Ilki cazip duruyor ama ikinciyi seçerdim heralde. Patronla fazla yüz göz olmaya gelmiyor malesef.
Birde yurt ici de mi uc gün onu anlayamadım.
Ben patronumla seyahat ediyorum ve çok geriliyorum o bi kadın olmasına rağmen erkek mudurlerim de oldu. Onlarla da çalıştım. Ama 1 gün sürüyordu. Daha fazlası beni rahatsız ederdi sanırım.
Çalıştığım firma basında ve cemiyet hayatında tanınan bir firma ve patronum cimri değil. Şirketteki bütün çalışanlara elinde olduğu sürece aynı imkanları sunar. Yani kabaca banka hesapları da bunları sunmak için gayet yeterli

herkese çok şüpheci yaklaştığım için nedense ilk teklif bana sizle daha yakın olmak istediği izlenimi verdi..

ama ben biraz paronayak biriyim yani :işsiz: yerinde olsam satın almayı seçerdim.
Şüphe uyandıracak birşey olsaydı konu üzerine hiç düşünmeden teklifi geri çevirirdim. Sandığınız gibi birşey değil yani

9 yıl sizin dediginiz gibi yönetici Asistanlığı yaptim sadece bende seyahat yoktu kurumsal bir holding de çalışıyordum arkadaşların dediği gibi aile içi işleri olsun özel işleri olsun her işi yapıyordum ama bende yerimde saydim ve bir tık ötesine gidemedim sonuç olarak şu an işten ayrıldım bende olsam satın alma bölümünü secerdim
İyimser düşünüyorum. 9 yıl sonra hem işler yolunda giderse şirket bambaşka bir yerde olacak hem ben bambaşka bir yerde olacağım Allahın izniyle

Kendini gelistirebilecegin en iyi alternatifi seç derim, birkac yorumu okudum, hamilelik gibi durumlarda zaten geri plana çekilip ofis işlerine yönlendirme yapilacakmis o zaman ilk tercih cazip gibi görünüyor
Bu devirde isverenin sosyal hak/kisisel.gelisim.konusunda imkan sunmasi gercekten büyük nimet bence değerlendir ;)

değerlendir ama sen zaten kararını vermişsin zira satın almacı iyi diyene yönetici asistanlığını savunuyorsun

çalış ama her zaman B planı için gelişimine zaman yaratmayı unutma

Kendini gelistirebilecegin en iyi alternatifi seç derim, birkac yorumu okudum, hamilelik gibi durumlarda zaten geri plana çekilip ofis işlerine yönlendirme yapilacakmis o zaman ilk tercih cazip gibi görünüyor
Bu devirde isverenin sosyal hak/kisisel.gelisim.konusunda imkan sunmasi gercekten büyük nimet bence değerlendir :KK66:
Evet çocuk olduğu takdirde yine satın almadan devam edeceğim. Yani artık asistanlık yapamazsın şirketten ayrılmalısın diye bir durum yok. O sebeple yapabildiğim kadar bende ilkini yapmak istiyorum.

değerlendir ama sen zaten kararını vermişsin zira satın almacı iyi diyene yönetici asistanlığını savunuyorsun

çalış ama her zaman B planı için gelişimine zaman yaratmayı unutma
Aslında her iki işide seçmiş oluyorum. Diğer yorumları da okursanız seyahat engelim (çocuk) olana kadar birincisi daha sonra ikinciyi düşüneceğim sanırım

Sen kararını vermısdın xd konu acma gerk bıle yokmus aslnd esınde ızın vermıs patronndasaygılı bbırı kafa karısklna gerk yok cocuk oldnda zstensatın almafsın demku calsma ahlkun sevılyor yanı soyle deylm benımde esımın ınsaat sırketı vr kendı ınsaat muh xunku ılerı vadeden bır elemn gordunde kybetmk ıtemez bayan erkk fark etmez bayanlar bu bayana yklnlk deıl onun ıaı daha ıyı takıp edecenı ve ıson aksamayncnı dusnyo bınevı ıs odaklı

Evet çocuk olduğu takdirde yine satın almadan devam edeceğim. Yani artık asistanlık yapamazsın şirketten ayrılmalısın diye bir durum yok. O sebeple yapabildiğim kadar bende ilkini yapmak istiyorum.
Eğer bu planı gerçekleştirebilirsen mantıklı. Ama sen yönetici asistanlığını seçersen ve satın alma birimine de birini alırlarsa nasıl olacak?

Bir iş veren neden personel üzerine bu kadar düşünsün ki anlam veremedim.
Hamileliğinde v.s. bile hangi pozisyonda çalışacağına kadar ince elemiş.
Beni bir işkillendirdi bu iş açıkçası. Benim bildiğim şirket yetkilileri personel ile ilgili durumlarla pek alakadar olmazlar.
Bu iş için insan kaynakları yada personel müdürü vardır.
Birde sektör nedir merak ettim.

Bana demexıler belı deul dı xd 12 randovy aldm uns xd hayrlu olsn

Bir iş veren neden personel üzerine bu kadar düşünsün ki anlam veremedim.
Hamileliğinde v.s. bile hangi pozisyonda çalışacağına kadar ince elemiş.
Beni bir işkillendirdi bu iş açıkçası. Benim bildiğim şirket yetkilileri personel ile ilgili durumlarla pek alakadar olmazlar.
Bu iş için insan kaynakları yada personel müdürü vardır.
Birde sektör nedir merak ettim.
Mimarlık üzerine

Mimarlık üzerine
Bende ıc mımarım suand hamılelımden dolayı calsmyorum gercı esımlr calsyodum gene evde yapyorum prgrammı mı neyse benım esınde sızın anltınız gıbı bırı yanı her patron yakınlık ıcın secmez asıstnını elemanını benım esının 4 yılık asısranını bu sene ınsan kaynaklrına gecrsı onemlı olan guven sıze guvenyor bence takılmayın yorumlara cou ınsan kulaktan dolma bılgılerler kınusyornxd

ilki cazip görünse de benim kafamda bazı soru işaretleri oluşturuyor bu gibi işler,
cahilliğimden de olabilir.

şimdi sanırım ilkinde adamın kişisel hesaplarında da harcama yetkilisi olacaksınız. ancak ikincide kurumda yetkili olsanız da kurum süreçlerine tabi olacaksınız.
ilkinde bir sorun çıktığında sizin suçlanmanız söz konusu olabilecek, ben bu gibi durumlarda biraz paranoyak olabiliyorum. o yüzden bu tarz yetkili ama yetkisiz, sorumlu ama sorumsuz işler bana göre değil pek.
işin bu boyutunu konuştunuz mu bilmiyorum?

seyahat etmek çok keyifli olur ama bence de :)

Bende ıc mımarım suand hamılelımden dolayı calsmyorum gercı esımlr calsyodum gene evde yapyorum prgrammı mı neyse benım esınde sızın anltınız gıbı bırı yanı her patron yakınlık ıcın secmez asıstnını elemanını benım esının 4 yılık asısranını bu sene ınsan kaynaklrına gecrsı onemlı olan guven sıze guvenyor bence takılmayın yorumlara cou ınsan kulaktan dolma bılgılerler kınusyornxd
Ever güvendiği için başka birini almak istemiyor. Seyahat konusunu da hallettik. Şirketimiz sağlam. Patronumuzda evli çocuklu. Çalışanlarına da farklı bir gözle yaklaşacağını asla düşünmüyorum. Ha dışarıda yapar oda beni zerre ilgilendirmez

Brnde onu dıyırum zaten sen karrnı vermısın patronunu bız deıl sen tanırsın burdakı bı cok kusı kafa kalabalı yapar en ıyısı sen ne duanyosan onu yap esınde olur demıs zaten ters bı srum sesse ılk basta esın ıstemezdı demı

Back
X