Aynı sonlardan yoruldum ! ...

klbk35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2011
218
1
46
Afyon
21 yaşındayım. Şu ana kadar adam gibi bir ilişkiyi devam ettiremedim. Ya ben istemedim ya karşımdaki. Hep bu sefer olacak derken de terk edildim.... 1 hafta once yıne terk edildim. Uzun zamandır hayatımda kimse yoktu mantıklı kararlar veridğimi düşünüyordum ama bana "frekanslarımız uymuyor" falan dedi.... Ne diyebilirdim. normal bir şekilde ayrıldık.... off o kadar bunaldım kı artık sanki kimseyı sevemeyecekmısım gibi sankı ben sevılmeye deger değilmişim gibi hissetmeye başladım yeter artık ya duygusal anlamda mutlu olmak istiyorum...

21 yaşındayım. Şu ana kadar adam gibi bir ilişkiyi devam ettiremedim. Ya ben istemedim ya karşımdaki. Hep bu sefer olacak derken de terk edildim.... 1 hafta once yıne terk edildim. Uzun zamandır hayatımda kimse yoktu mantıklı kararlar veridğimi düşünüyordum ama bana "frekanslarımız uymuyor" falan dedi.... Ne diyebilirdim. normal bir şekilde ayrıldık.... off o kadar bunaldım kı artık sanki kimseyı sevemeyecekmısım gibi sankı ben sevılmeye deger değilmişim gibi hissetmeye başladım yeter artık ya duygusal anlamda mutlu olmak istiyorum...

Henüz 21 yaşındasınız, olumsuz tecrübelerinizi unutana ve sevilmeye değer olmadığınızı düşünmekten vazgeçene kadar hayatınızda kimse olmasın, ne kaybedersiniz ki?

Üstelik sürekli "olmuyor, olmayacak" diye düşünürseniz olacağı varsa da olmaz...

Bu düşünce sizi beyaz atlı prensinizin yanında bile tedirgin eder "Ya bu da giderse" diye düşünürsünüz, eliniz ayağınıza dolaşır, doğal davranamazsınız ve korktuğunuz başınıza gelir...

Özellikle ilk gençlik yıllarında inanmak istemeyiz ama "doğru insan ve doğru zaman" olgusu gerçekten var, sürekli beğenmeme ya da beğenilmeme durumu sizin zamanınızın gelmediğinin işareti olabilir...
:34:

Ben şöyle düşünüyorum sürekli terkedilen birinin
İtici bir yanı olduğundan yada bir yerlerde hatalı olduğundan.
Daha önce terk edilmedim terk ettiğim için söylüyorum
Karşımda ki yetersizse,zevk vermiyorsa çıkmıştır hayatımdan.
Yani belkide birşeyleri veremiyorsundur bunun ne olduğunu bilemem ama nedenini deşmelisin.
Yoksa sürekli terkedilme korkusuyla ilişkiye adapte olamaz duygularını rahatça yaşayamazsın.

Sürekli terkedilen bir insan için ben şunu düşünürüm hep ya kendinden çok taviz veriyorsundur karşındaki kişi haketmiyordur bunu yada sende bi hata vardır.
Karamsar düşünme bence demekki senin için daha hayırlısı varmışki olmamış hiç biri.

Back
X