Benim düzeldi bugün. Ben doktor tavsiyesi olmadan tarlusal kullanmıştım iki üç ay önce. Tahminimce o bozdu düzenimi
hadi ya senin dediğin o ilaç hormon ilacı falan mı. bide bitkisel ilça kullanmak daha mı iyi sanki ???
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim düzeldi bugün. Ben doktor tavsiyesi olmadan tarlusal kullanmıştım iki üç ay önce. Tahminimce o bozdu düzenimi
hadi ya senin dediğin o ilaç hormon ilacı falan mı. bide bitkisel ilça kullanmak daha mı iyi sanki ???
.evet hormon ilacı direkt... En mantıklısı bi doktora görünmek, eğer bendeki gibi hormonlarla alakalı bir problem yoksa cıvan perçemi iyi b,r seçenek gibi duruyor...
Doktora danışmadan ilaç kullanma canım nedense ben hiçbir ilacın bitkisel olduguna inanmıyorum,içinde bir miktarda olsa kimyasal vardır,neden diye sorunca bu bitkisel diye satılan haplar bu hap kıvamına nasıl geliyor raf ömrü nasıl uzun oluyor,o yüzden doktora danışın,hormonlarınızda sorun olabilir.
Doktora danışmadan ilaç kullanma canım nedense ben hiçbir ilacın bitkisel olduguna inanmıyorum,içinde bir miktarda olsa kimyasal vardır,neden diye sorunca bu bitkisel diye satılan haplar bu hap kıvamına nasıl geliyor raf ömrü nasıl uzun oluyor,o yüzden doktora danışın,hormonlarınızda sorun olabilir.
merhabalar...benim de bir sorum olcaktı arkadaşlar. benim adetlerim hep düzenliydi simdiye kadar en son 1 ay önce vajinal mantardan doktora gittiğim de polikistik overim olduğunu söyledi ancak hormon testi yapmadı.3 ay bebek yapmam için uğraşmamı söyledi olmazsa gel dedi..bende bu süreçte soğan kürü kullandım ve adetim tam zamanın da geldi yine ama miktarı az oldu. Bugün 2.günü olmasına rağmen 4.gün gibi az geliyor acaba polikistik overden mi kaynaklıhormon testi için gidicektim ama pazartesi 4.günü oluyor o zaman da hormonlarım kötü çıkar mı acaba diye gitmek istemiyorum
Merhaba arkadaşlar benim de adetim hep düzenliydi fakat bu ay 10gün gecikti tarlusal verdi 3.gündeyım adet olabilir miyim? Kaç gün sonra olurum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.