Arkadaşlar merhaba kafa ı kurcalayan bi konu var
Şimdi benim seneye düğünüm olacak . Çok yakın bir arkadaşında bu yaz evlendi. Düğün yerini çok beğenmiştim ama o zaman Aklımda Orayı tutmak hiç yoktu. Sonra biz nişanlıma düğün yeri bakmaya başladı. Derek istediğimiz tarih olması gerek fiyat konusunda en uygun olan en çok beğendiğimiz yer Arkadaşımın Düğünün olduğu yer oldu. Sonra arkadaşımı Aradım biz de burayı tutsak sence problem olur mu dedim o da olmaz aksine beğenip tuttuğunuz için memnun olurum dedi. Ama iste ortak arkadaşlarımız filan da geleceğinden yine de çok içime sinmedi. Bir kaç yer daha baktık ama en son yine elimizde bi tek orası kaldı ve Orayı tuttuk. Sonra bu arkadaşımla ve ortak arkadaşlarımızla buluştuğumuzda sordular neresi oldu diye ben de tuttuğumuz yeri söylediğimde sanki Arkadaşımın biraz yüzü düştü gibi geldi bana ortak arkadaşımda seneye yine aynı yere gideceğiz demek dedi Güldü. Benim de şu anda. Ilim içimi yiyor. Iptal etmeyi demedim ama kaporamız yanar dediler ki kaporamız için 3.000 verdik. Şimdi size sormak istiyorum sizin çok yakın arkadaşınız sizinle aynı yerde 1 yıl sonra düğün yapsa sizce problem olur mu veya dışardan komik Görünür MÜ ay in yerde düğün yapmam