• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aynı yerde evlenmek

Ben de kısmet olursa ablamla, kuzenimle, en yakın arkadaşımla vs aynı yerde yapıcam düğünümü. Çünkü diğer salonlar dandik olduğu için düşünmedim bile zaten 10 salon var hepi topu. Bu konuda biri bana surat yapsa yüzüne yüzüne şöyle gülerdim herhalde :-) bu senin en mutlu günün olacak ve tabiki neresi içine sinerse orada olacak kime ne ki:KK39:

Arkadaşlar merhaba kafa ı kurcalayan bi konu var
Şimdi benim seneye düğünüm olacak . Çok yakın bir arkadaşında bu yaz evlendi. Düğün yerini çok beğenmiştim ama o zaman Aklımda Orayı tutmak hiç yoktu. Sonra biz nişanlıma düğün yeri bakmaya başladı. Derek istediğimiz tarih olması gerek fiyat konusunda en uygun olan en çok beğendiğimiz yer Arkadaşımın Düğünün olduğu yer oldu. Sonra arkadaşımı Aradım biz de burayı tutsak sence problem olur mu dedim o da olmaz aksine beğenip tuttuğunuz için memnun olurum dedi. Ama iste ortak arkadaşlarımız filan da geleceğinden yine de çok içime sinmedi. Bir kaç yer daha baktık ama en son yine elimizde bi tek orası kaldı ve Orayı tuttuk. Sonra bu arkadaşımla ve ortak arkadaşlarımızla buluştuğumuzda sordular neresi oldu diye ben de tuttuğumuz yeri söylediğimde sanki Arkadaşımın biraz yüzü düştü gibi geldi bana ortak arkadaşımda seneye yine aynı yere gideceğiz demek dedi Güldü. Benim de şu anda. Ilim içimi yiyor. Iptal etmeyi demedim ama kaporamız yanar dediler ki kaporamız için 3.000 verdik. Şimdi size sormak istiyorum sizin çok yakın arkadaşınız sizinle aynı yerde 1 yıl sonra düğün yapsa sizce problem olur mu veya dışardan komik Görünür MÜ ay in yerde düğün yapmam
Venüs hanım ömrümde böyle saçma şey duymadım. O salonlarda hergün en az 2 düğün oluyor. Yıl bazında rahat 700 düğün. Olmadı 500 düğün. Ama varsa evinizin bahçesi orda 1 bilemediniz 2 düğün olur. Arkadaşınız 4 saatliğine tuttu orayı. Kendi şahsi malı değil. Arkadaşınıza sormanız bile çok gereksiz. Mutluluğun temel şartı bu kadar dert etmemek.

Sonuçta aynı çevredeyseniz düğün mekanları da sınırlı şahsen benim arkadaşım ben yaptığım yerde yapsa beğenmiş yapmışlar diye mutlu olurdum gittiğimde eskiyi yadederdim:KK68:

bi yaşıma daha girdim, tapusunu almışlar salonun?

bizim tüm sülalenin düğünleri aynı düğün salonunda yapılır :) yaz boyunca haftada bir iki haftada bir gideriz aynı salona ne güzel insanlar düğün günü salonu aramayacaklar bildikleri yer

ne var bunda

ben de ikinci evliliğinizi aynı salonda yapıyorsunuz sandım başlığı görünce

büyükşehirde oturuyorum ama burada bile popüler bir kaç yer var aynı çevre genelde benzer yerde düğün yapıyor

en fazla geçen sene X'inkine geldik şöyle idi bu sene Y'ninki böyle oldu diye konuşulur yani

hem arayıp sormuşsun da ben olsam sormazdım

bunun için canını sıkma; herkese özel düğün yeri yapılamaz ki

gelinlikler vs de moda diye birbirine benziyor; aynı senenin gelinleri aynı oluyor nerdeyse

Nolur artık bu çiftler huzura gecime yuva kurmaya odaklanIP millet ne der durumundan sıyrilsinlar yok galiba yüzü düştü yok gene oraya gelcez dedi.. Bu nedir arkadaş anlıyorum hevesler ve hayaller var ama bu durum çok başka evinizde yapın çok şahsi ve özel olur size has..

bencil ol bence biraz. en güzel günün .. arkadaşını değil kendini düşün.

bence sen kendine özel düğün salonu yaptırmalıydın ya :KK48: şaka bi yana hiç takmayın kafanıza zaten arkadaşlarınızın konuşmasında da öyle art niyet görmedim düğün salonu bu parasını veren yapar düğününü kime ne

Bulunduğum şehirde bir tane çok lüks otel var.
Bütün belli bir sosyal statüdeki insanlar orada düğününü yapıyor. Yani o zaman hepsinin sıkıntı yaşaması lazımdı.
Öyle şey olur mu hiç gereksiz hüsnü kuruntu yapmışsın.

Bunda bu kadar düşünüp canını sıkacağın bi durum göremedim ben.
Fazla hassas düşündüğün için arkadaşının tavırları sana güceniyor gibi gelmiş olabilir.
Ama öyle olduğunu sanmıyorum .
Onun düğünü farklıydı , senin düğünün farklı olacak kısmetse.
Böyle şeyleri düşünüp , alınganlık yapma , kendine yazık etme

Bence bir sorun yok. Sonuçta kaç tane ortak arkadaşınız var ki? Davetlinin çoğu eş dost akraba oluyor. Kaldı ki aynı konuklar olsa bile önemli olan evlenen çift. Arkadaşlarınızın patavatsızlıklarına takmayın bence.

bence aynı yerde dugun yapmak biraz saçma yani başka yer mi yok sonuçta ama artık tutmuşsunuz arkadaşın da önemli değil demiş ama önemliymiş demek ki onun için.. boşver kendi mutluluguna bak bu saatten sonra yapcak bişrey yok

Back
X