- 25 Mayıs 2015
- 1.417
- 1.237
- 133
- Konu Sahibi sKsEsLsEsBsEsK
-
İşe başlamayi gerçekten çok istiyorum hatta biryerle görüştüm ama saatleri çok geçti .Böyle hissediyorsan mutsuzsan nereye kadar baskılayabılırsın ki, sonunda çocuğa ve ailene mutlaka yansır yansıyordurda, artık üzülmek yerine işe baslayabılırsın kafan başka şeyle meşgul olur eşin arayı düzeltmek ıstıyorsa ona
-ikimizde üzülüyoruz madem çözemıyoruz yeniden aıle olmak için diyip aile terapıstınden yardım almayı teklıf edebilirsin çocuklar çok etkılenıyorlar özellikle her cocuklu aılenın gitmesınde fayda var en azından çocuğun sağlıklı bır ortamda büyüyebılmesı için
Devlet memurluğunda bile akşam 5’te çıkmak çoğu zaman hayal oluyor, bunu baştan söylemek istiyorum.İşe başlamayi gerçekten çok istiyorum hatta biryerle görüştüm ama saatleri çok geçti .
Ve görünüşe göre maaşımın yarisi bakıcıya gidecekk inşallah 8.5 bir iş bulabilirim ..
Gitmek isterdim ama birkackez düşündüm konusu geçtiğinde eşim kabul etmedi ..
Şeytan diyorki ..
Gir bir işe başla ..
Bakıcı bul ..
İlk maasinla aç boşanma davasını getir önüne ..
Ozaman belki kâle alır seni ...
Ciddi olduğumun belki farkına varır ..
İyi veya kötü belki bir cevap verir tamam der belki gider ..
Belki duzelticem kendimi der.
Deseki benim sorunlarım var onada razıyım ..
Ama hisleri alınmış gibi kendi kendime sinirlenip kendimi paralamaktan yoruldum ..
Mesleğim yok en son isim istanbuldaydi 4 . 5 sene önce şuan farklı bir sehirdeyim ..Şeytan oğlun için her yolu dene diyordur büyük ihtimalle işe gir çalış boşa bu adamı dediğini sanmam. Şaka bi yana mesleğiniz varsa bulun bi iş boşanın. Anne babasının kavga etmesi yerlere bardaklar atılması boşanmalarından daha kötü oğlunuz için.
Malesefki öyle ..Devlet memurluğunda bile akşam 5’te çıkmak çoğu zaman hayal oluyor, bunu baştan söylemek istiyorum.
Ya çocuğun büyüyene kadar eşinle ev arkadaşı gibi takılıp duygusal beklentilerini kaldıracaksın ya da bir bakıcı bulup iş hayatına atılacaksın.
Mutsuz olduğun evliliği sürdürmek kolay değil anlıyorum ama en az zararla atlatmak gerek.
Bir önceki konumda bassetmistim ..Neden anlaşamıyorsunuz bu kadar merak ettim.
Hayırlısı inşallah.Malesefki öyle ..
Birçok iş ilanı sitesine baktım ..
Hep geç saatler bir yere gittim çocuğum olduğunu öğrenince biz sizi arariza döndü olay yeni kurulan bir iş yeriydi sorumluluğu olmayan birini arıyor çoğu yer ..
Ailemin durumu kötü diyemem askeri ücretin çok üstünde calisiyor babam ama destek alabilme ihtimalim yok ..Hayırlısı inşallah.
Ailenden destek ne kadar alabilirsin?
Allahım yardımcın olsun inşallah.
Anladım kalbinize göre bi yer olur umarım. Bi yerde 8 5 demişsiniz özel sektörde bulamazsınız 8 5 ama imkanınız varsa sabrederim diyorsanız kpss çalışın derim ben. Yoksa zor.Mesleğim yok en son isim istanbuldaydi 4 . 5 sene önce şuan farklı bir sehirdeyim ..
Ama iş bulucam en son sanırım bim ve a101e başvurucam .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?