Aynı ...

sKsEsLsEsBsEsK

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2015
1.417
1.237
133
İyi geceler hanımlar ..:anne:
Ben geldim ..
Sanırım biriyle konuşmak istedigimde ..
Bir arkadaşa ihtiyaç duyduğumda buraya koşuyorum ..
Kimseyede guvenmememden kaynaklı olabilir bu durum ..
Napicagimi bilemiyorum ..
Aslında belli olucak olanda ..
Ben herhalde keşke şunu da çocuğum için bir kez daha deneseydim dememek için ..
Pişmanlık duymamak için sanırım burdayım ..
Moreliminde psikolojiminde çok iyi olduğunu söyleyemem ..
Asıl sebebi sadece eşim değil ..
Anneme Emes teşhisi konuldu buna kendimden daha çok üzüldüm aslında ..
Kendimi iyi hissetmiyorum ..
Onlara asla hiç birşey belli etmiyordum zaten şu donemde daha çok dikkat ediyorum herkes çok mutluyum eşim çok yardımcıdır bana sanıyorlar ..
Çok zor aslında kendimi yipratmaktan başkada bir işe yaradigi söylenemez.
Annemlerin yanındayken aradığında telefonun sesi gitmesin diye sesini kısmaya çalışıyorum ..
Askerlik arkadasiyim eşimin sanırım ..
En sonki konuşmam sonrası ..
Hiç birşey demeden herzmnki gibi odasına çekildi hiç birşey demeden geçen cuma gene telefonda lanlı konuşunca kızdım bak seni uyardim ettim felan diye ..
Bana akşama doğru mesaj attı kardesini çağır çocuğu bırak kafenin önüne gel diye ..
Bana yüzük almış ..
Sevindigimi havalara uçtuğumu soyleyemem ..
Çünkü hatalarının farkında üstünü örtmeye çalışıyor asla kabul etmiyor o yuzukten daha çok oğlumla benim sevilmeye ilgiye ihtiyacımız var anlamıyor anlamak istemiyor ..
Aynı davranislara devam ediyor.
Bugun anneme gittik ilaçları vardı aldik bıraktık ..
Oğlumla biraz gezdik yürüyüş yaptık ..
Eve geldiğimizde ufak bir tartışma yaşandı ..
Annenmi doldurdu seni gibi bir cümle söyledi ..
Sen karaktersizsin dedim ..
Yoksa kardeşinmi dedi ..
Yemek yiyorduk bardağı attım yere .
Sinirimi birşeyden çıkarmam gerekiyordu ..
Kendimi tutamadım ..
Ya neyi bekliyorsun bosanalim neyi bekliyoruz neyin tartismasini Yapıp başa sarıyoruz dedim ..
Odasına gitti kapı kapandı çit yokk ..
Eve sırf bu tartışmalara girmemek için bence oğlumu uyutana kadar gelmiyor ..
Ya kafede ya kendi kendini mesaiye birakiyor ya işi var ya başka birşey ..
Gerçekten artık usandım ben ama ..
Şeytan diyorki ..
Gir bir işe başla ..
Bakıcı bul ..
İlk maasinla aç boşanma davasını getir önüne ..
Ozaman belki kâle alır seni ...
Ciddi olduğumun belki farkına varır ..
İyi veya kötü belki bir cevap verir tamam der belki gider ..
Belki duzelticem kendimi der.
Deseki benim sorunlarım var onada razıyım ..
Ama hisleri alınmış gibi kendi kendime sinirlenip kendimi paralamaktan yoruldum ..

Böyle hissediyorsan mutsuzsan nereye kadar baskılayabılırsın ki, sonunda çocuğa ve ailene mutlaka yansır yansıyordurda, artık üzülmek yerine işe baslayabılırsın kafan başka şeyle meşgul olur eşin arayı düzeltmek ıstıyorsa ona
-ikimizde üzülüyoruz madem çözemıyoruz yeniden aıle olmak için diyip aile terapıstınden yardım almayı teklıf edebilirsin çocuklar çok etkılenıyorlar özellikle her cocuklu aılenın gitmesınde fayda var en azından çocuğun sağlıklı bır ortamda büyüyebılmesı için

Böyle hissediyorsan mutsuzsan nereye kadar baskılayabılırsın ki, sonunda çocuğa ve ailene mutlaka yansır yansıyordurda, artık üzülmek yerine işe baslayabılırsın kafan başka şeyle meşgul olur eşin arayı düzeltmek ıstıyorsa ona
-ikimizde üzülüyoruz madem çözemıyoruz yeniden aıle olmak için diyip aile terapıstınden yardım almayı teklıf edebilirsin çocuklar çok etkılenıyorlar özellikle her cocuklu aılenın gitmesınde fayda var en azından çocuğun sağlıklı bır ortamda büyüyebılmesı için
İşe başlamayi gerçekten çok istiyorum hatta biryerle görüştüm ama saatleri çok geçti .
Ve görünüşe göre maaşımın yarisi bakıcıya gidecekk inşallah 8.5 bir iş bulabilirim ..
Gitmek isterdim ama birkackez düşündüm konusu geçtiğinde eşim kabul etmedi ..

Şeytan oğlun için her yolu dene diyordur büyük ihtimalle işe gir çalış boşa bu adamı dediğini sanmam. Şaka bi yana mesleğiniz varsa bulun bi iş boşanın. Anne babasının kavga etmesi yerlere bardaklar atılması boşanmalarından daha kötü oğlunuz için.

İşe başlamayi gerçekten çok istiyorum hatta biryerle görüştüm ama saatleri çok geçti .
Ve görünüşe göre maaşımın yarisi bakıcıya gidecekk inşallah 8.5 bir iş bulabilirim ..
Gitmek isterdim ama birkackez düşündüm konusu geçtiğinde eşim kabul etmedi ..
Devlet memurluğunda bile akşam 5’te çıkmak çoğu zaman hayal oluyor, bunu baştan söylemek istiyorum.
Ya çocuğun büyüyene kadar eşinle ev arkadaşı gibi takılıp duygusal beklentilerini kaldıracaksın ya da bir bakıcı bulup iş hayatına atılacaksın.
Mutsuz olduğun evliliği sürdürmek kolay değil anlıyorum ama en az zararla atlatmak gerek.

Şeytan diyorki ..
Gir bir işe başla ..
Bakıcı bul ..
İlk maasinla aç boşanma davasını getir önüne ..
Ozaman belki kâle alır seni ...
Ciddi olduğumun belki farkına varır ..
İyi veya kötü belki bir cevap verir tamam der belki gider ..
Belki duzelticem kendimi der.
Deseki benim sorunlarım var onada razıyım ..
Ama hisleri alınmış gibi kendi kendime sinirlenip kendimi paralamaktan yoruldum ..

İlk kez şeytanla aynı fikirdeyim!

Şeytan oğlun için her yolu dene diyordur büyük ihtimalle işe gir çalış boşa bu adamı dediğini sanmam. Şaka bi yana mesleğiniz varsa bulun bi iş boşanın. Anne babasının kavga etmesi yerlere bardaklar atılması boşanmalarından daha kötü oğlunuz için.
Mesleğim yok en son isim istanbuldaydi 4 . 5 sene önce şuan farklı bir sehirdeyim ..
Ama iş bulucam en son sanırım bim ve a101e başvurucam .

Devlet memurluğunda bile akşam 5’te çıkmak çoğu zaman hayal oluyor, bunu baştan söylemek istiyorum.
Ya çocuğun büyüyene kadar eşinle ev arkadaşı gibi takılıp duygusal beklentilerini kaldıracaksın ya da bir bakıcı bulup iş hayatına atılacaksın.
Mutsuz olduğun evliliği sürdürmek kolay değil anlıyorum ama en az zararla atlatmak gerek.
Malesefki öyle ..
Birçok iş ilanı sitesine baktım ..
Hep geç saatler bir yere gittim çocuğum olduğunu öğrenince biz sizi arariza döndü olay yeni kurulan bir iş yeriydi sorumluluğu olmayan birini arıyor çoğu yer ..

Malesefki öyle ..
Birçok iş ilanı sitesine baktım ..
Hep geç saatler bir yere gittim çocuğum olduğunu öğrenince biz sizi arariza döndü olay yeni kurulan bir iş yeriydi sorumluluğu olmayan birini arıyor çoğu yer ..
Hayırlısı inşallah.
Ailenden destek ne kadar alabilirsin?
Allahım yardımcın olsun inşallah.

Hayırlısı inşallah.
Ailenden destek ne kadar alabilirsin?
Allahım yardımcın olsun inşallah.
Ailemin durumu kötü diyemem askeri ücretin çok üstünde calisiyor babam ama destek alabilme ihtimalim yok ..
2 tane üniversite öğrencisi 1 tane lise öğrencisi kardeşim var ..
Kendilerine göre borçları var .
Bu yolda tek olmalıyım illaki bir iş çıkacak karşıma bana göre yada kendimi geliştirip kendim birşeyler yapicam araştırma içerisindeyim ..

Boşa kürek çekiyorsunuz, karşınızdaki sorunları çözmek için uzlaşıp konuşabileceğiniz biri değil ne yazık ki. Ya boşanın artık daha fazla gençliğinizi çürütmeyin, boşanamıyorsanız da kenid şartlarınızı iyileştirene kadar onu yok sayın. Herkes kendi işini görsün evde.Ev arkadaşı gibi yaşayın ama herşeyiniz ayrı. Şartları düzeltince de boşanacağınızı söyleyin daima.
Ve bence ufaktan iş arayın, işkura başvurun. İş ha deyince bulunmuyor artık çünkü. İşkura şimdiden yazılsanız ne zaman aranırsınız meçhul. Şimdiden iş arayın iş bakının.
Boşanmayı beklemeyin bunun için.Ailede çocuğunuza bakacak biri var mı bilmiyorum ama(kardeş, teyze vs.) varsa birsüre öyle idare edip para biriktirirsiniz birkaç ay. Sonra açarsınız davayı, bakıcıyı da tutarsınız ailenizle yaşar gidersiniz.
Ama bu heriften bir cacık olmaz

Mesleğim yok en son isim istanbuldaydi 4 . 5 sene önce şuan farklı bir sehirdeyim ..
Ama iş bulucam en son sanırım bim ve a101e başvurucam .
Anladım kalbinize göre bi yer olur umarım. Bi yerde 8 5 demişsiniz özel sektörde bulamazsınız 8 5 ama imkanınız varsa sabrederim diyorsanız kpss çalışın derim ben. Yoksa zor.

Back
X