aynısı olması şart mı?

bahtiyaryavrum

kızına aşık❤Beren Duru'm❤
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2015
786
1.528
63
Arkadaslar herkese selamlar.
Benim eltimle benim açımdan hiçbir sorun yok
Ki ben zaten kavga gürültü çekişme sevmeyen o ortamlarda bulunmak istemeyen biriyim.
Daha öncesinden bi kac kez bana karsi yanlış hareketi oldu ama ben yuz goz olmamak adina hic ustelemedim.
Dun aksam iftar sonrasi bizi aradilar. Esimde cay içiyoruz gelin beraber icelim dedi. Eve geldiler bende cayin yanina biseyler cikarttim.
Esim bana dogum hediyesi bir yüzük almıştı.
Bir farkettim ki eltim yüzüğümün aynisindan almis ve cidden surekli bize gosterme çabasında...
O kadar sasirdim ki.. hadi aynisini aldin bana bari gosterme.
Esim bile farketmis senin yüzüğün aynisi degil mi bu diyor. Dedim maalesef evet.
Ben utandim vallahi.
Anlamadim bu kadina karsi nasil davranmaliyim.
Biseyin aynisini almak ne demek.
Siz cok cok cok begenseniz bile boyle birsey yaparmisiniz?

bilerek aldığına emin misiniz?

yani en yakın arkadaşım parmağımdaki yüzüğü beğenmişti. bulursan bana da alsana aynısından dedi. buldum aldım yani. ama sana eşin tarafından hediye edilmiş bişey.

bilemedim. sorun edilebilir ama ne diyeceksin ki? boşver.

Beğenmiş almıştır, ne olacak boşverin.
Aynı yüzükten bir sürü üretiliyor sonuçta.
Bir kaşıkçı elması değilse eğer.
Ufak şeylere takılmayın, güle güle kullan der geçerim.

Siz de lafı gelirse "sana daha çok yakışmış ne güzel ellerin var bir de şöyle şöylesi çıkmış onlar da çok yakışır sana" diyiverirsiniz.Bence sizde yüzüğü görünce kıskanmış aldırmış.Evinize gelirken takıp gözünüze sokma çabası olmasa sadece beğenmiş almış diyecektim.

Amannn boşverrrr onu tak bunu tak herşeyi kafaya takıyoruz. Kim ne yaparsa yapsın. Görmemezlikten gelseydin keşke.

Sorun etmeye değmez bence.
Bazı insanlar böyledir, senin üzerindekini beğenir gider aynısını alır, takını beğenir gider aynısından alır.
Çok takılacak bir durum değil, fakat çok çok rahatsız olursanız, baktınız sürekli aynı durum nüksediyor, o zaman dersiniz beni rahatsız ediyor bu durum diye...

Beğenmiş almıştır, ne olacak boşverin.
Aynı yüzükten bir sürü üretiliyor sonuçta.
Bir kaşıkçı elması değilse eğer.
Ufak şeylere takılmayın, güle güle kullan der geçerim.
Valla bosverdim. Yüzük modelide oyle siradan her yerde satilan bir model degil cidden yani ozel olarak yaptirmis bile olabilir. Ben olsam boyle seylere hic girmem cesit cesit insan var iste...

Kiskanclik sezdim hep zatende bu sefer tescillenmis oldu. Ben lafini etmedikce gözümüze soktu :))

ben pişti olmayı hiç kafama takmayan biriyimdir,
kıyafette de takıda da,
herkeste farklı duruyor bence.

o yüzden hiç takılmam bile, güle güle kullan derim.

siz anladığım takılmışsınız ama belli etmeyin derim ben.

Birisi ben de gördüğü şeyin aynısını alırsa mutlu olurum beğenilmek güzel bir şey, tercihlerimin beğenilmesi de öyle. Mesela bi çanta alırım çok beğenilir aynısından iki üç tane daha isterim arkadaşlarıma, bi kıyafet alırım çok beğenilir hemen linkini atarım burdan aldım sen de al diye. Sonuçta bunlar özel yapım şeyler değil ki eltim almasa dış kapının mandalı alır yani.. Sevmediğim insansa o zaman biraz gözüme batar ama yine de içten içe gülerim çünkü bu bana gizli hayranlığı olduğunu gösterir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…