- 24 Şubat 2015
- 786
- 1.528
- 63
- Konu Sahibi bahtiyaryavrum
Arkadaslar herkese selamlar.
Benim eltimle benim açımdan hiçbir sorun yok
Ki ben zaten kavga gürültü çekişme sevmeyen o ortamlarda bulunmak istemeyen biriyim.
Daha öncesinden bi kac kez bana karsi yanlış hareketi oldu ama ben yuz goz olmamak adina hic ustelemedim.
Dun aksam iftar sonrasi bizi aradilar. Esimde cay içiyoruz gelin beraber icelim dedi. Eve geldiler bende cayin yanina biseyler cikarttim.
Esim bana dogum hediyesi bir yüzük almıştı.
Bir farkettim ki eltim yüzüğümün aynisindan almis ve cidden surekli bize gosterme çabasında...
O kadar sasirdim ki.. hadi aynisini aldin bana bari gosterme.
Esim bile farketmis senin yüzüğün aynisi degil mi bu diyor. Dedim maalesef evet.
Ben utandim vallahi.
Anlamadim bu kadina karsi nasil davranmaliyim.
Biseyin aynisini almak ne demek.
Siz cok cok cok begenseniz bile boyle birsey yaparmisiniz?
Benim eltimle benim açımdan hiçbir sorun yok
Ki ben zaten kavga gürültü çekişme sevmeyen o ortamlarda bulunmak istemeyen biriyim.
Daha öncesinden bi kac kez bana karsi yanlış hareketi oldu ama ben yuz goz olmamak adina hic ustelemedim.
Dun aksam iftar sonrasi bizi aradilar. Esimde cay içiyoruz gelin beraber icelim dedi. Eve geldiler bende cayin yanina biseyler cikarttim.
Esim bana dogum hediyesi bir yüzük almıştı.
Bir farkettim ki eltim yüzüğümün aynisindan almis ve cidden surekli bize gosterme çabasında...
O kadar sasirdim ki.. hadi aynisini aldin bana bari gosterme.
Esim bile farketmis senin yüzüğün aynisi degil mi bu diyor. Dedim maalesef evet.
Ben utandim vallahi.
Anlamadim bu kadina karsi nasil davranmaliyim.
Biseyin aynisini almak ne demek.
Siz cok cok cok begenseniz bile boyle birsey yaparmisiniz?