Aynısı olursa diye sinirlerime engel olamıyorum

Hare Frankie

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2015
274
320
33
Hepinize merhaba, 3 yillik bir iliskim var. Erkek arkadasim gecen sene istanbula bir arkadasinin yanina gitti. Gece saat 12 gibi istiklale ciktilar ve sabah 5e kadar eve donmediler. Arkadaslariyla gezmesine eglenmesine asla karisamam tabi ki. Aradim ve alkol aldiklarini ogrendim yine sorun yapmadim. Gece saat 3 gibi arkadasinin sevgilisi beni aradi. Kizla daha once 2 kere gorusmustuk. Kiz aynen sunu soyledi taksimde barlara damsiz girilmiyor sen aptal misin, bizim iliskimiz rahat ama sizi bilemem miden alirsa dedi ve kapatti. Resmen cildirdim. Sevgilimi aradim saat 4 gibi eve ne zaman gidersiniz diye. Ben eglenemez miyim burnumdan getirme gibi seyler soyleyip telefonu yuzume kapatti ve ertesi gun oglen ulasabildim. Gelince ozur diledi sarhostum yanlis bisey yapmadim falan dedi ve bi sure sonra baristik. Ve erkek arkadasim bu haftasonu yine o arkadasina gidiyor. Yine ayni seylerin yasanacagini dusunup o kadar sinirleniyorum ki. O istanbuldayken asla konusmak istemiyorum ne yaptigini bilmek istemiyorum. Sizce dogru olur mu ya da nasil davranmam gerekir?

Hepinize merhaba, 3 yillik bir iliskim var. Erkek arkadasim gecen sene istanbula bir arkadasinin yanina gitti. Gece saat 12 gibi istiklale ciktilar ve sabah 5e kadar eve donmediler. Arkadaslariyla gezmesine eglenmesine asla karisamam tabi ki. Aradim ve alkol aldiklarini ogrendim yine sorun yapmadim. Gece saat 3 gibi arkadasinin sevgilisi beni aradi. Kizla daha once 2 kere gorusmustuk. Kiz aynen sunu soyledi taksimde barlara damsiz girilmiyor sen aptal misin, bizim iliskimiz rahat ama sizi bilemem miden alirsa dedi ve kapatti. Resmen cildirdim. Sevgilimi aradim saat 4 gibi eve ne zaman gidersiniz diye. Ben eglenemez miyim burnumdan getirme gibi seyler soyleyip telefonu yuzume kapatti ve ertesi gun oglen ulasabildim. Gelince ozur diledi sarhostum yanlis bisey yapmadim falan dedi ve bi sure sonra baristik. Ve erkek arkadasim bu haftasonu yine o arkadasina gidiyor. Yine ayni seylerin yasanacagini dusunup o kadar sinirleniyorum ki. O istanbuldayken asla konusmak istemiyorum ne yaptigini bilmek istemiyorum. Sizce dogru olur mu ya da nasil davranmam gerekir?
ayağına zincir bağlayın:KK50:

canım nasıl kapattınız ki konuyu.
o kısım önemli.
yani anladığım bir dam bulunmuş erkek arkadaşına ve bara girişi sağlanmış.
bunda sorun yok. ama kız arkadaşın sizi arayıp miden kaldırıyor mu tarzında konuşmasının altında da farklı şeyler çıkabilir.
1- kız gıcıktır ya da kendi erkek arkadaşına karşı çok kıskançtır, ondan ortalığı karıştırmıştır.
2-sizin erkek arkadaş yanlış yollara girmiştir.

size yanlarında kız olduğunu söylemiyor mu yoksa siz sormuyor musunuz? yani ortada söylenmiş bir yalan var mı yok mu?

Kesinlikle kizlarla girmedik bir yere diyor. Ama kiz arayip daha once o bara gittigini ve damsiz alinmadigini soyluyor. Ya da kiz neden yalan soyler bilmiyorum. Erkek arkadasim kizin yalan soyledigini, kendisini sevmedigini ve mutlu olmasini istemedigi boyle yaptigini soyleyip duruyor.

Ya tabi ki gezsin tozsun ama niye o kiz oyle seyler yapti, oraya gidince davranislari niye degisti anlayamiyorum.

canım konuyu kapattıysan bir daha açmak olmaz, benim görüşüm budur.
sen madem böyle düşünüyordun neden affettin ki o zaman.
şimdi bu dediklerin havada kalıyor, yani İstanbula giden adam da evde oturmaz, bunu beklemek de haksızlık olur.
elbette illa bar bar gezsin diyemem de.
keşke gözün kapalı bir yere gönderemediğin kişi ile ilşkini bir haftasonu ile değil bütünüyle değerlendirseydin.

Yüzyıllarım İstiklal de geçti yok öyle bir şey yaaa
Çok pahalı yerler dışında her yere damsız girilebilir hatta İstiklal'de kaldırımda oturup içilebilir
Boş takıntı yapmayın, boş yere üzülmeyin

Back
X