Hepinize merhaba, 3 yillik bir iliskim var. Erkek arkadasim gecen sene istanbula bir arkadasinin yanina gitti. Gece saat 12 gibi istiklale ciktilar ve sabah 5e kadar eve donmediler. Arkadaslariyla gezmesine eglenmesine asla karisamam tabi ki. Aradim ve alkol aldiklarini ogrendim yine sorun yapmadim. Gece saat 3 gibi arkadasinin sevgilisi beni aradi. Kizla daha once 2 kere gorusmustuk. Kiz aynen sunu soyledi taksimde barlara damsiz girilmiyor sen aptal misin, bizim iliskimiz rahat ama sizi bilemem miden alirsa dedi ve kapatti. Resmen cildirdim. Sevgilimi aradim saat 4 gibi eve ne zaman gidersiniz diye. Ben eglenemez miyim burnumdan getirme gibi seyler soyleyip telefonu yuzume kapatti ve ertesi gun oglen ulasabildim. Gelince ozur diledi sarhostum yanlis bisey yapmadim falan dedi ve bi sure sonra baristik. Ve erkek arkadasim bu haftasonu yine o arkadasina gidiyor. Yine ayni seylerin yasanacagini dusunup o kadar sinirleniyorum ki. O istanbuldayken asla konusmak istemiyorum ne yaptigini bilmek istemiyorum. Sizce dogru olur mu ya da nasil davranmam gerekir?