Aynısını yaşıyor musunuz?

perisu21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2012
269
5
68
Diyarbakır
mrh gençlik benimkisi dert değil ama çok acı veriyor cızlar toplanın lütfen adet günü yaklaşında gögüsleri şişip agrı çekeniniz var mı ben çekiyorum sizce normal midir?

Benimde bazen ayni sorunum var,
merdivenlerden hizli hizli inmek bile tuhaflasiyor yaa..
Normalda karnimin ustunde yatmaya bayilan ben,
resmen kuzu kuzu sirt ustu yatmaya mahkum oluyorum

Benimde bazen ayni sorunum var,
merdivenlerden hizli hizli inmek bile tuhaflasiyor yaa..
Normalda karnimin ustunde yatmaya bayilan ben,
resmen kuzu kuzu sirt ustu yatmaya mahkum oluyorum

aynen tatlım bazen taşıyamıyomda:) o kadar şişiyo birinin eli değenek diye kendimi çekiyom çünkü çok ağırıyor

Son düzenleme:
benmde agrım olurdu sıserlerdı kı goguslerım 75 beden
ve sol gogsumde kıst var agrı yapan cınsten

2 ay kadardır spora basladım bugun adet oldum goguslerımde hıc bır sey yok artık... tavsıye ederım. agrı şiş vs olmuyor artık

sadce karın bel bacakta agrım oluyor

karın ,bel ve bacaklar normaldir herkeste var ama bu gögüs ağrısı ooooooof denilecek kadar ne sporu yapıyon?

karın ,bel ve bacaklar normaldir herkeste var ama bu gögüs ağrısı ooooooof denilecek kadar ne sporu yapıyon?

yuruyus fitness oyle takılıorum.
herhangıbırını yapman yeterlı maksat terlemek
bırde kafeınden uzak dur bu donemde cıkolata kahve cay ıcme goguste hassasıyet arttırıyor.

mrh gençlik benimkisi dert değil ama çok acı veriyor cızlar toplanın lütfen adet günü yaklaşında gögüsleri şişip agrı çekeniniz var mı ben çekiyorum sizce normal midir?

oyle bazen olyorki, gebercegim saniyorum.. ama pembe bir agri kezici var onu kulaninca hic bir sey kalmiyor... ama kulanamdigim takdirde yataklik oluyrum ben.

Evlenince gecer diyolar yada dogum kontrol hapina baslayinca geciyormus.
Hadi hayirlisi

doğum kontrol hapı kullanınca daha da hassaslaşıyor göğüsler aksine

konu sahibesi;benimde adet dönemlerimde ve yakınlarında göğüslerim şişer ve ağrır hep hatta bazen dokunamam yani o hassaasiyet oluyor bazen göğüslerimde ki şişkinlik ve hassasiyetten anlıyorum ben adetimin yaklaştığını

Regl döneminde vücutta hormonlar salgılanmaya başlar, bunlardan birisi de göğüsteki süt bezlerini etkiler. Süt bezleri şiştiği için göğüste dolgunluk ve acı hissi oluşur. Normaldir

Benimkiler 1 hafta önceden acımaya başlayarak alarm verir, adet günlerim düzenli olmadığı için öyle anlarım 1 haftam kaldığını

Kısaca: Korkulcak birşey yok hatunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…