• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayranimiz yok icmeye kurkle gideriz s...

iyi geceler guzel bayanlar gece gece sinirden uyku tutmadi konu benim olmayan parasiyla elaleme bonkorluk yapan uyuz kocam...
gecenlerde kendi ailemi ziyarete sehir disina gittim ben ordayken esim de annesigilde kaldi gorumcelerle falan gorusmusler dondugumde gorumcemler falan bayrama bi yerlere gidelim dedi ben cok pahali bi yer olsun istemedim cunku vorc harc malum. Gorumce tutturuyor ille 5 yildizli otel falan fistan bi yandan da abisine para yok diye yakiniyo bi yandan da telefon degistircem diyo nasil yokluksa artik salak ben anlamadim tabi benim akilsiz kocam ben yokken bunlara agalik yapmis oteli ben ayarlarim takmayin siz falan diye benim bundan yeni haberim oluyo laf arasinda dedi esim oteli biz ayarlicaz zaten diye bende hayirdir dedim nasil olucakmis o varsa 1 milyarin borcumuzu odeyelim madem onlarin yoksa parasi bizim hic yok ustelik borcumuz var dedim hic sesini cikarmadi ama bu kac oldu babam erzak veriyo otobusle getiriyorum cuvallarla falan perisab oluyorum beyefendi ne diyor Allah askina yok sunu kardesime vereyim yok sunu annemlere goturelim dolapta ne gorse hemen annemlere verelim kp evine 2 maas giriyo kendi evi ustelik altin bilezik ne varsa yediler haram olsun

okuyan kaynim var eline dunyanin parasi geciyo cafelerde barlarda yiyo para bitiyo hopp bi telefon esime o da hemen para gonderiyo kizlar cimri biri degilim ama durum boyleyken katlanamiyorum ben milletin eskisini giyerken babamin evinden getirdigim yagi salcayi ailesine dagitmaya kalkmasi yok efendim kardesini enistesini olmayan parayla tatil ismarlamasi belki kizacaksiniz simdi onun ailesi diye ama ben gorumcemin bana dar gelen eski montuyla 2 kis gecirmeye calisirken annesi kaynimdan icin montu yok dedi bizimki hemen aldi ben isteyince hep hersey erteleniyo bu tatili tutturursa olayi bosanmaya goturcem galiba kararsizim
Seni cok iyi anliyorum. Tıpa tıp ayni koca ve ailesinden bende de var. Bu gelin cok cimri diye adim cikti. Kendini sömürmelerine izin vermeyince cimri oluyosun. Kocanin basini ye kendini kullandirmasin.

Ay okurken sinir geldi. Çatladım sinirden. Al anacım git kartını iste kocandan bayram geliyor ramazan alışverişi sonra temizlik alışverişi de ye paranın hepsini koy faturaları önüne bak 4 aydır pantolon diyodum almıyodun artık dar gelmeye başladı aldım de. Evin şusu busu eksik aldım de. Git en pahalı kaşaro, mozarellayı, salamı sosisi al yaklaşık 500-600 liralık da sadece mutfak alışverişi bu ay babamlardan pek bişey alamadım gidemedim de onu da geçir. Üstüne bitanem kızkardeşin varsa de ki benden borç istedi ona da 100-200 lira verelim gelecek ay bize geri verir de o parayı da kendine al. Alışveriş yapmam lazım de onları da ekle. Sen yemezsen başkası yer.

yorumların hepsini okuyamadım ama tipik değer bilmez koca. bırakın aileniz birşey göndermesin. sizde başkalarının kıyafetlerini giymeyin. ihtiyacınız ne varsa gidin alın. bende sizin gibiydim ama malesef böyleleri değerli olmuyor. bi arkadaşımın kurduğu cümle beni kendime getirmişti: "erkekler para harcadıkları kadına değer verirler" sıkıntıyı her türlü çekiyorduk birazda benim için çekilsin dimi. benim ailemde herşeyi alırdı. anneme alma dedim. çok istediği zamanlarda para verdi onuda kendim biriktiriyorum yine ailemden birine gerekince veriyorum eşimin haberi bile yok. o yüzden kime ne harcıyor batmıyor artık. sıkıntıyı kendisi çekiyor. önceden üzülür acırdım ama baktımki acınacak hale düşüyorum. artık acımıyorum. bizde patlak veren olayda 5 yıl önce yeni evliyken bi çanta beğenmiştim ki çalışıyordum ve maaş kartım eşimdeydi. çalıştığım yer holding sizin gibi montum bile yok. olanda yırtılmıştı dikip giyiyordum. çantam da yoktu doğru dürüst. çanta indirimde 150 tl ydı eşim kıyameti koparttı bi çantaya bu kadar para mı verilir diye. daha üstünden 2 gün geçti görümcemin doğumgünü geliyor diye hediye bakmaya çıktık. çanta alalım dedi. ki bir dünya çantası var. fiyatını bile sormadan aldı kasaya gitti. 250 tl gıkı çıkmadan verdi benim çok gücüme gitti o gün ve demediğimi bırakmadım. ona bile saçma sapan bahaneler buldu. neymiş hanfendi öğretmenmiş. e ben neyim. evedemi oturuyorum bende çalışıyorum bende saygın biryerde çalışıyorum. ve mühendisim. o gün oldu kendime söz verdim bu son dedim. ve gidip beğendiğim çantanın iki renginide aldım. elime koz geçti şimdi ne olsa onu öne sürerim ihtiyacım var der alırım. hiçte umrumda olmaz. o yüzden o da çok açılıp kimseye bişey yapamaz isterse yapsın sıkıntıyı kendi çeker :)
Aynen aynen. Bende artık farkettim ki gerçekten erkekle ve erkek aileleri para harcadıkları kadına kıymet veriyorlar. Bende eskiden çok kasardim, artık geçti o günler hiç hesap kitap yapmadan harcıyorum.

gorumcemle bugune dek hic laflarimiz karsilasmadi ama bu tatil konusu acilirsa ne diycem bilmiyorum benden 5 yas buyuk bi de bi laf soyler beni ezer sonra anasi sulalesi beni cimri kotu ilan eder diye korkuyorum
Baskasinin parasiyla tatil plani yapilmaz dersin. Parasi olmayan otursun evinde

Benim eşimde aynen böyleydi..ben de senin gibiydim..birkaç olay oldu aklım başıma geldi..soktum borca arsa aldırdım ..o bitti yine soktum borca küçük bir ev aldırdım..o zaman öyle bir anladı ki parasızlık neymiş..aklı başına geldi..zamanında herşeyi aldığı görümcelerim o zaman onu hiç düşünmedi..şimdi borçlar bitti valla para istiyorum bol bol..üç beş kenara atıyorum..biraz daha düzenimiz kurulsun yine bir şey yaptıracağım..ailem senin gibiydi ..ellerimiz dolu gelirdik ..kıymeti bilinmiyor maalesef..şimdi gizli gizli anneme para gönderiyorum..al diyorum biriktirme gez toz..istediğini al..bu erkeklere hiç yaranılmıyor arkadaş

bu arada ucuz yollu tatilde bakmayın aksine en pahalılarını araştırın. çok gaddarca gelebilir belki ama rahatınıza bakın ödeme kısmını eşiniz düşünsün gülün eğlenin geçin oturun kenara. hiç polemiğe girmeyin onlarınkinide bizmi karşılıcaz diye. ordayken rahatlıcaksanız arada laf sokun hadi yine iyisiniz sayemizde hayatınızda görmediğiniz tatili yapıyosunuz diye. bırakın onlar rahatsız olsun. ben laf sokamam ama sokanıda takdir ederim :) eşinizi kendi silahıyla vurun. öyle olduğunda bir müddet sonra ailesiyle birbirine giriyorlar. siz karşı çıktıkça onlara yardım etme isteğini tetikliyorsunuz ;)

iyi geceler guzel bayanlar gece gece sinirden uyku tutmadi konu benim olmayan parasiyla elaleme bonkorluk yapan uyuz kocam...
gecenlerde kendi ailemi ziyarete sehir disina gittim ben ordayken esim de annesigilde kaldi gorumcelerle falan gorusmusler dondugumde gorumcemler falan bayrama bi yerlere gidelim dedi ben cok pahali bi yer olsun istemedim cunku vorc harc malum. Gorumce tutturuyor ille 5 yildizli otel falan fistan bi yandan da abisine para yok diye yakiniyo bi yandan da telefon degistircem diyo nasil yokluksa artik salak ben anlamadim tabi benim akilsiz kocam ben yokken bunlara agalik yapmis oteli ben ayarlarim takmayin siz falan diye benim bundan yeni haberim oluyo laf arasinda dedi esim oteli biz ayarlicaz zaten diye bende hayirdir dedim nasil olucakmis o varsa 1 milyarin borcumuzu odeyelim madem onlarin yoksa parasi bizim hic yok ustelik borcumuz var dedim hic sesini cikarmadi ama bu kac oldu babam erzak veriyo otobusle getiriyorum cuvallarla falan perisab oluyorum beyefendi ne diyor Allah askina yok sunu kardesime vereyim yok sunu annemlere goturelim dolapta ne gorse hemen annemlere verelim kp evine 2 maas giriyo kendi evi ustelik altin bilezik ne varsa yediler haram olsun

okuyan kaynim var eline dunyanin parasi geciyo cafelerde barlarda yiyo para bitiyo hopp bi telefon esime o da hemen para gonderiyo kizlar cimri biri degilim ama durum boyleyken katlanamiyorum ben milletin eskisini giyerken babamin evinden getirdigim yagi salcayi ailesine dagitmaya kalkmasi yok efendim kardesini enistesini olmayan parayla tatil ismarlamasi belki kizacaksiniz simdi onun ailesi diye ama ben gorumcemin bana dar gelen eski montuyla 2 kis gecirmeye calisirken annesi kaynimdan icin montu yok dedi bizimki hemen aldi ben isteyince hep hersey erteleniyo bu tatili tutturursa olayi bosanmaya goturcem galiba kararsizim
Ciddi ciddi konusun bu durumu
Siz zordayken tatil ısmarlamak ne demek ya
100-200 tl birsey değil ki bu
Hadi durumunuz cok iyi olsa neyse

gorumce kocasi ben ve esim gidelim diye dusunmusler ben yokken normalde arkadas gibi gorusuruz gorumcegille twk tuk laf sokma bazi isleri bana yikma disinda pek sikintim olmadi onunla hatta bende dedim iyi olur gezeriz birlikte falan diye ama ben yokken maddiyat bile konusulmus esim ben sana demistim diye bi de yalan soyluyor bana oyle dedim ya otel parasini biz ayarlicaz yol yemek onlara ait diye dedi halbuki yalan bende dedim yol yemek toplasan 200 lira bizim otele vercemiz para 1000 lira dedim sustu bisey demedi ama nasil surat yapiyo bana bi gorseniz

aa bunu da yeni okudum. sizde gidin en pahalı yerlerde yemek yiyin. en azından bişeyi karşılamayı kabul etmişler

Harca kardeş ben yiyemedim sen ye deme
Oteller hiç hijyenik yerler değil dünya kadar kişi kalıyor bana göre öyle

çalışıyorsan parayı eşinle paylaşma derim kendin iç ye eşin ne yaparsa yapsin

gorumcemle bugune dek hic laflarimiz karsilasmadi ama bu tatil konusu acilirsa ne diycem bilmiyorum benden 5 yas buyuk bi de bi laf soyler beni ezer sonra anasi sulalesi beni cimri kotu ilan eder diye korkuyorum
Anası sülalesi önünden yesin. Laf ettikleri anda diyeceksiniz babamın verdiği erzak olmasa aç kalırız diye. O kadar para varsa ben babamın evinden yiyecek taşımaya zahmet etmeyim deyin. Kendi kızlarına yapılsa kıyameti koparırlar. Görümce istediği kadar büyük olsun. Kocam parasını bana yedirmeyecekse hiç evlenmeseydi diyeceksiniz. Bir iki defa eniştesinin görümcenin yanında karısını besleyemeyen adam evlenmesin deyin. Kocan şunu anneme verelim dediği anda alın çöpe atın gözünün önünde.

Tatile gidecek parasi varsa eve harcasin.
Bu nasil bir sey anlamadim. Bonkorlugunu once evine yapsin.
Kiyameti koparirdim ben olsam.

Onları tatile götürmek zorunda degılsınız. Güzellıkle soyleyın goturemeyiz diye.
Ne yüzsüzlermiş.
Esın de yorganı ayagına gore uzatsın.

Bak cnm bende senin gibi yapıyordum evde pasta yaparım annesine koyarım biraz esim az olmuş o der yarısını götürür şimdi karar aldım bırak ailenden çöp dahi getirme herşeyi hazır al boşver eksiğin neyse aldır bakalım para yetişmeyince dağıtabiliyor mu ona buna saçmalığa bak

hayatimda hic kimseye yukseltmedim sesimi ama boyle giderse yapcam galiba kiskancligi yuzunden calistirmiyo da elimizdekini de millete yedirmeye kalkiyo sinirden bayilacaktim az daha
Sakin ol cnm olay tanıdık geliyor

evet aynen oyle en cok esimi asagilarlar alay ederler ailesi olmasina ragmen esim hic ezdirmedi beni ama 1 yildir kendi evimizdeyiz adam bi yaranma derdine dustu onlara kv esimin yaninda hic bisey diyemez bana o derece korur ama para konusunda cok ezdirdi kendini de beni de 2 sene onlarla yasadik suan kira odedigimiz halde ordan daha iyi durumdayiz evin tum ihtiyaclarini fatura kaynimin kv sigarasi harcligi hep esime bakiyordu 1 yil oldu sukur kurtuldum pisliklerden ama simdide esimin bu salak halleri kendinden sogutuyo
Benim eşim de aynen böyle annesinin sigarası falan her halti bu almış eve hep bu bakmış hala da baksın istiyorlar ama eve ucu ucuna yetiyor aldığı para eskiden arttırmaya çalışırdım ama şimdi çalışmıyorum para buldum mı harcıyorum oh olsun örnek veriyorum hamileyim Dr a gidiyorum 40 liraya da doktor var ben daha iyisine gidiyorum 80 lira çünkü ben harcamadim mı da para birikmiyor en azından harcayayim buluyorsa dağıtsın

acımayın siz harcayın kocanız daha çok borca girsin borç batağında yüzsün ama siz yiyin başkası değil,ACIMAYIN harcayın siz savurun siz dağıtın :......anlatabildim mi?

Back
X